Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční besídka a přání

Milí rodiče, 

 

tak dnešní vánoční besídka se opravdu vydařila. Děti byly skvělé! Jen nás mrzelo, že nejsme všichni. Všechny děti doma moc zdravíme a přejeme jim, ať jsou zdravé, aby si mohly užít Vánoce!

 

Hned ráno jsme si přečetli vánoční příběh, děti nakreslily, co si přejí k Vánocům a pantomimicky předváděly vánočně laděná slova! :-) U toho jsme ochutnávali cukroví a popíjeli vánoční čaj! Zdravím všechny maminky, tatínky a babičky, možná i dědy! Cukroví máte vynikající!:-)

 

Po velké přestávce děti vymyslely společné přání pro Ježíška a pak už přišla chvilka na zvoneček a rozdávání dárků. Všechny děti byly obdarované a měly velkou radost. Děkuji vám za poslání dárečků. Ta dětská radost byla nádherná!

 

Naše dopoledne pokračovalo povídáním o rodinných tradicích a pokrmech na Štědrý den. Také jsme navštívili naše patrony deváťáky. Děti si pro ně připravily přáníčko. Setkání se vydařilo a deváťaci byli mile překvapeni.

 

Na závěr jsme dětem pustila pohádku o Vánocích a zazpívali jsme si Vánoce, vánoce přicházejí. 

Opravdu se nám to vydařilo a bylo nám spolu dobře! 

 

A nyní mi dovolte, abych vám poděkovala za nádherné dárky. Velmi si toho vážím! Děti říkaly, že jsem byla určitě nejhodnější. :-) Ze všeho jsem nadšená a všechno mi udělalo obrovskou radost. S dětmi jsem si dárky prohlédla a byla jsem dojatá vaší pozorností a štědrostí. Ještě jednou moc děkuji!

 

Milí rodiče a milé děti, 

přeji vám krásné prožití vánočních svátků, hodně radosti, dětského nadšení a pohody, a do roku 2024 pevné zdraví, mnoho štěstí a spoustu veselých chvil s dětmi!

 

Užijte si Vánoce!

vaše Renata Hriadelová

 
 

Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 131113
Měsíc: 2638
Den: 74