Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace ke 4.9.2023

Milí rodiče, 

již v pondělí čeká vaše děti velká změna, nové povinnosti, úkoly a další radosti spojené se školou. Věřím, že se děti těší a doufám, že budou do školy chodit rády, budou spokojené a nadšené z nových věcí, které se spolu naučíme. Společně se pokusíme usnadnit jim vstup do školních let, aby měly příjemnou a veselou vzpomínku na 1.třídu. smiley

Cestu za vzděláním zahájíme před hlavním vchodem do školy v pondělí 4.9.2019 v 7,55 - 8,00 hod. Společně se potom přemístíme do areálu školy, kde proběhne slavnostní zahájení školního roku. Poté půjdeme do třídy, kde přivítám prvňáčky, společně si užijeme představení školáčků, také rozdám drobné dárečky a děti již dostanou svůj první domácí úkol. :-)

Dále bude následovat krátká třídní schůzka. Děti v této chvíli budou s paní vychovatelkou a já vám budu moci v této době odpovědět na vaše otázky a něco málo vám povykládám o organizaci prvního týdne. 

Časově první školní den nedovedu přesně odhadnout, proto prosím, počítejte s tím, že bychom končili asi kolem 10. hodiny.

Přeji vám příjemný víkend a těším se na viděnou v pondělí.

Prosím vyřiďte dětem, aby se na první školní den dobře vyspaly a v pondělí ráno s úsměvem, chutí a aktovkou hurá do školy. yes

                                                                                                               p. uč. Renča Hriadelová

 

 

 

 

 
 

Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 131783
Měsíc: 2519
Den: 202