Jdi na obsah Jdi na menu
 


[1080i] Bumblebee (2018) Filmy HD Kvalite Dabing Titulky Online Zdrama

Bumblebee (2018) Celý Filmy CZ-SK | Zadarma HD Dabing Charlie Watsonová oslavuje osemnásť, ale veľa dôvodov k radosti nemá. Nádej, že od rodiny dostane vysnívané auto, sa rozplynie vo chvíli, keď rozbalí mimoriadne trápne darčeky. Až majiteľ autobazáru a vrakoviska, u ktorého brigáduje, sa nad ňou zľutuje a daruje jej žltý Volkswagen Chrobák, ktorý avšak spadá skôr do kategórie dar nedar. Charlie ho dokáže rozchodiť aspoň natoľko, že s ním doskáče domov do garáže, kde sa ho pokúsi opraviť. Keď sa ale po prvýkrát pozrie na podvozok, uvidí na ňom dve veľké modré oči a okamžite vie, že toto nebude len také obyčajné auto. S Autobotom Bumblebeem sa spriatelí pozoruhodne veľmi rýchlo, napriek tomu, že ten s ňou kvôli poškodeniu nemôže komunikovať inak než prostredníctvom útržkov pesničiek z autorádia. Vzhľadom k tomu, že Bumblebeeho pomerne intenzívne hľadajú nepriateľsky naladení Deceptikoni z jeho rodnej planéty a podobne nebezpečný vládny agent Burns, nebudú mať Charlie a Bumblebee na bližšie zoznámenie čas a priestor.

Bumblebee 2018

Bumblebee (2018)

Title : Bumblebee
Uvolnění : 2018-12-15
Hodnocení : 6.5/10 by 2599 users
Runtime : 110 min.
Společnosti : Hasbro
Země : United States of America
Jazyk : English
Žánr : Akčný, Dobrodružný, Science Fiction
Hrají : Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., John Cena, Jason Ian Drucker, Pamela Adlon, Stephen Schneider
Obsah : Charlie Watsonová oslavuje osemnásť, ale veľa dôvodov k radosti nemá. Nádej, že od rodiny dostane vysnívané auto, sa rozplynie vo chvíli, keď rozbalí mimoriadne trápne darčeky. Až majiteľ autobazáru a vrakoviska, u ktorého brigáduje, sa nad ňou zľutuje a daruje jej žltý Volkswagen Chrobák, ktorý avšak spadá skôr do kategórie dar nedar. Charlie ho dokáže rozchodiť aspoň natoľko, že s ním doskáče domov do garáže, kde sa ho pokúsi opraviť. Keď sa ale po prvýkrát pozrie na podvozok, uvidí na ňom dve veľké modré oči a okamžite vie, že toto nebude len také obyčajné auto. S Autobotom Bumblebeem sa spriatelí pozoruhodne veľmi rýchlo, napriek tomu, že ten s ňou kvôli poškodeniu nemôže komunikovať inak než prostredníctvom útržkov pesničiek z autorádia. Vzhľadom k tomu, že Bumblebeeho pomerne intenzívne hľadajú nepriateľsky naladení Deceptikoni z jeho rodnej planéty a podobne nebezpečný vládny agent Burns, nebudú mať Charlie a Bumblebee na bližšie zoznámenie čas a priestor.

 

Sleduj Online

 

 

Stažení HD

 

 

 

 

 

Bumblebee Official Teaser Trailer #1 2018

 

 

Sleduj Online

 

 

 

Stažení HD


Tag : Bumblebee, Bumblebee, Sleduj Bumblebee 2018 Filmy CZ Online, Bumblebee 2018 Online Filmy CZ HD-720p Videa Kvalite, Bumblebee 2018 Online Filmy, Kde stáhnout Bumblebee 2018 Filmy CZ ? ?, Sleduj Bumblebee Filmy CZ Online, Sleduj Bumblebee Uplný Filmy Online, Sleduj Bumblebee Filmy Online HD 1080p, Bumblebee 2018 Film Online, Stažení Bumblebee 2018, Bumblebee 2018, technology, based on toy, transformers, robot, spin off, 1980s, autobot

 

 

 

Bumblebee 2018 HD Filmy Online CZ

Bumblebee 2018 Celý Filmy CZ | Zadarma HD

Bumblebee 2018 Film Online CZ

Bumblebee 2018 Filmy Online HD Kvalite

Bumblebee 2018 Online Zdarma | Filmy CZ Dabing

Bumblebee 2018 Film Online Zdrama

Bumblebee 2018 Filmy CZ-SK Dabing