Jdi na obsah Jdi na menu
 


[1080i] Twilight Sága: Súmrak (2008) Filmy CZ-SK Dabing

Twilight Sága: Súmrak (2008) Filmy CZ-SK Online HD Kvalite Bella (Kristen Stewart) bola vždy trochu iná. Keď sa jej mama znovu vydala, Bella sa rozhodla zblížiť sa s otcom a nasťahovala sa k nemu do malého upršaného mestečka Forks, bez toho, aby čakala, že sa jej život zmení. Na prvej hodine v novej škole si k nej prisadne tajomný a očarujúco krásny Edward Cullen (Robert Pattinson), chalan, ktorý je iný ako všetci, ktorých doteraz stretla. V škole sa o ňom šuškajú zvláštne veci, rovnako ako o všetkých jeho súrodencoch, s ktorými vždy sedáva osamotený pri jednom stole v školskej jedálni. Aj napriek varovaniam kamarátov Bellu Edward neovládateľne priťahuje a sníva o ňom. Postupne začne mať podozrenie, že Edward nie je úplne obyčajný chalan.

Twilight Sága: Súmrak 2008

Twilight Sága: Súmrak (2008)

Title : Twilight Sága: Súmrak
Uvolnění : 2008-11-20
Hodnocení : 6/10 by 7506 users
Runtime : 120 min.
Společnosti : Twilight Productions
Země : United States of America
Jazyk : English
Žánr : Fantasy, Dráma, Romantický
Hrají : Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene
Obsah : Bella (Kristen Stewart) bola vždy trochu iná. Keď sa jej mama znovu vydala, Bella sa rozhodla zblížiť sa s otcom a nasťahovala sa k nemu do malého upršaného mestečka Forks, bez toho, aby čakala, že sa jej život zmení. Na prvej hodine v novej škole si k nej prisadne tajomný a očarujúco krásny Edward Cullen (Robert Pattinson), chalan, ktorý je iný ako všetci, ktorých doteraz stretla. V škole sa o ňom šuškajú zvláštne veci, rovnako ako o všetkých jeho súrodencoch, s ktorými vždy sedáva osamotený pri jednom stole v školskej jedálni. Aj napriek varovaniam kamarátov Bellu Edward neovládateľne priťahuje a sníva o ňom. Postupne začne mať podozrenie, že Edward nie je úplne obyčajný chalan.

 

Sleduj Online

 

 

Stažení HD

 

 

 

 

 

Twilight Sága: Súmrak Official Teaser Trailer #1 2008

 

 

Sleduj Online

 

 

 

Stažení HD


Tag : Twilight Sága: Súmrak, Twilight, Sleduj Twilight Sága: Súmrak 2008 Filmy CZ Online, Twilight Sága: Súmrak 2008 Online Filmy CZ HD-720p Videa Kvalite, Twilight Sága: Súmrak 2008 Online Filmy, Kde stáhnout Twilight Sága: Súmrak 2008 Filmy CZ ? ?, Sleduj Twilight Sága: Súmrak Filmy CZ Online, Sleduj Twilight Sága: Súmrak Uplný Filmy Online, Sleduj Twilight Sága: Súmrak Filmy Online HD 1080p, Twilight Sága: Súmrak 2008 Film Online, Stažení Twilight Sága: Súmrak 2008, Twilight Sága: Súmrak 2008, soulmates, based on novel or book, vampire, forbidden love, immortality, trust, desire, duringcreditsstinger, woman director, interspecies romance, based on young adult novel

 

 

 

Twilight Sága: Súmrak 2008 HD Filmy Online CZ

Twilight Sága: Súmrak 2008 Celý Filmy CZ | Zadarma HD

Twilight Sága: Súmrak 2008 Film Online CZ

Twilight Sága: Súmrak 2008 Filmy Online HD Kvalite

Twilight Sága: Súmrak 2008 Online Zdarma | Filmy CZ Dabing

Twilight Sága: Súmrak 2008 Film Online Zdrama

Twilight Sága: Súmrak 2008 Filmy CZ-SK Dabing