Jdi na obsah Jdi na menu
 


LIVE STREAM Česko Rusko U20 hokej živé online přímý přenos zdarma čt sport tv 26-12-2019

LIVE STREAM Česko Rusko U20 hokej živé online přímý přenos zdarma čt sport tv 26-12-2019. Rusko vs Česko sledujte naživo vysílání prenosy video. Dnes to vypukne! Hokejovou dvacítku čeká v sobotu vstup do domácího mistrovství světa, svěřenci trenéra Václava Varadi se od 15.00 v Ostravě utkají s Ruskem. Jaké jsou ambice českého týmu? Může národní tým získat medaili, kterou bral naposledy v roce 2005, kdy skončil třetí? Podívejte se na speciální díl Sázkařských tipů.

Česká sportovní událost roku je tady! Po dvanácti letech se vrací do tuzemska světový šampionát hráčů do 20 let v ledním hokeji, které tentokrát přivítá Moravskoslezský kraj, konkrétně Ostrava s Třincem. Zahajovací utkání skupiny B a celého turnaje navíc bude ve znamení třaskavého derby, když se proti Rusku pokusí rozradostnit domácí ochozy výběr Česka.

Nenechejte si ujít živé přenosy z hokejové MS hráčů do 20.let v Třinci a Ostravě! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport. Pokud nemáte účet u Tipsportu můžete se zdarma zaregistrovat online bez návštěvy pobočky. Poté budete moci sledovat zápasy bez zpoždění i na Vašem mobilu nebo tabletu.

MS v ledním hokeji 2020 junioři U20 informace

V pořadí už 43. Mistrovství světa v ledním hokeji juniorů se odehraje v České republice. Juniorské MS budou hostit města Ostrava a Třinec. Na tomto MS samozřejmě nechybí ani čeští hokejisté, kteří by rádi v domácím prostředí překonali loňský výsledek, kdy nepostoupili ze čtvrtfinále. Aktuální formu hráčů na MS v hokeji U20 zobrazíte kliknutím zde.

Sleduj průběh hokejového zápasu ZDE
MS v hokeji U20 2020 v Ostravě a Třinci aktuality

Úvodní utkání Česka na šampionátu v hokeji U20 uvidíme už ve čtvrtek 20. prosince. Národní výběr se od 15:00 utká se silným Ruskem. Češi proti Rusku vždy zvádají podávat vyrovnané výkony. V kombinaci s vyprodanou arénou v Ostravě, která požene domácí tým do maximálního možného výkonu. Ve čtvrtek uvidíme vyrovnané utkání, ve kterém si Češi připíšou první body.
LIVE STREAM Česko Rusko U20 hokej živé online přímý přenos zdarma čt sport tv 26-12-2019

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář