Jdi na obsah Jdi na menu

Cani-cross

Cani-cross je asi nejjednodušším psím sportem. Je podobný psímu spřežení, ale psovod tady běží za svým psem. Můžete ho dělat kdykoli, kdekoli a s jakýmkoli psem i bez zkušeností. Žádná omezení tady neplatí. Jen není dobré zapřahat štěňata, počkejte si, až povyroste. Jde jen o běh se psem na postroji s popruhem, ale pes by vás měl pohánět a táhnout vpřed. Je lepší běhat ve společnosti s více psy, budou pak mít tendenci táhnout víc v před.

Pokud se vám nechce běhat můžete také vyzkoušet bikejoring (místo běhání jedete na kole).

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Soubor:One_of_Akna_K9_Academy%27_runners_with_a_CSv_Wolfdog_cross_also_owned_by_Akna_K9_Academy.jpg

https://www.flickr.com/photos/haroldmeerveld/16611617025

https://www.flickr.com/photos/haroldmeerveld/23321205556

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DavidWal - How to basis Google

26. 12. 2022 4:32

That means you'll perceive some stylish features and from access to additional channels where you can forward movement visibility, without having to modify mother wit of some ornate, manual migration process. https://googlec5.com

Henryslaks23453 - נערות ליווי

18. 6. 2022 8:40

"I'm pretty pleased to uncover this page. I wanted to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely savored every little bit of it and I have you bookmarked to look at new stuff in your web site."
https://dram-israil-girls.cf/news/elmcenpennna

נערות ליווי - Nice post

8. 5. 2022 6:44

"Next time I read a blog, I hope that it does not disappoint me as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read, however I actually thought you would probably have something interesting to talk about. All I hear is a bunch of crying about something that you could possibly fix if you were not too busy looking for attention."
https://kraftzone.tk/w/index.php?title=User:ArronOberle905