Jdi na obsah Jdi na menu

logo-svet-klimatizaci-2-male.jpg

 

aire-acondicionado-msz-ln-kirigamine-style-de-mitsubishi-electric-7.jpg

"Našim hlavním cílem je zákazníkům poskytovat prvotřídní značkové produkty a tím zkvalitnit komfort v bydlení"

 

Od roku 2008 se specializujeme na kompletní realizace zakázek klimatizačních zařízení od návrhu řešení přes dodávku až po následnou montáž. Samozřejmosti je i zajišťování pravidelného servisu, záručních a pozáručních oprav a revize nainstalovaných zařízení nejen po celé  České republice, ale i v zahraničí.

Mezi naše další činnosti patří kompletní realizace VZT zařízení, rekonstrukce VZT a klimatizačních zařízení. Revize protipožárních klapek. Provádíme záruční a pozáruční servis klimatizace a VZT zařízení, dodávku filtračních médií, kapsových filtrů a atypických filtrů dle potřeb zákazníka a dále dodávku kuchyňských komponentů.

Dodáváme a instalujeme veškerá zařízení od renomovaných výrobců. Instalace klimatizace provádíme na klíč včetně drobných stavebních prací. Při realizaci zakázek je naší prioritou kvalita prováděných prací, dodávaných komponentů a následný servis.

Samozřejmostí je rychlost realizace zakázky a přizpůsobení se potřebám zákazníka

 

 fujitsu.jpg  logo_daikin.jpg  794px-mitsubishi_electric_logo.svg--2-.jpglogo_sinclair.jpgtoshiba-leading-innovation-logo.png