Jdi na obsah Jdi na menu

Pavle, 
           
        úvodem takový případ, který se stal mému nejlepšímu příteli Pavlu Boháčovi:
Jezdil a učil celý život divoku vodu (debla). Když se učii eskymáka, trvalo jim to přes rok.
Když učili eskymáka,  žáci se to naučili za týden. Vše se zrychluje.
Byli někde u řeky s klidnou hladinou a skákali do vody. Pavel byl zrovna na břehu,
když jeho kamarád skočil do řeky a už nevyplaval. Skákali všichni a nikomu se nic nestalo.
Až tomu jednomu. Potom si místo prohlídli pod hladinou a byl tam kámen.
Potom už nikdo neskákal, protože jednak byli otřeseni smrtí kamaráda a jednak už věděli,
že pod hladinou je kámen.

        křičel jsem na tebe a je mi to líto. Ty víš, že jsem na tebe křičel, ale já se od tebe nikdy nedozvím, jestli víš, proč jsem na tebe křičel. Já vnímám víc co se mi říká, než jak se mi to říká.
Řekl jsi mámě, že jestli táta umře na koronavirus, někoho zabiješ. Říci takovou větu předpokládá vnitřní rozhodnutí k akci, která vyžaduje agresi. Bez agrese bys takovou akci jen těžko udělal.
To dokazuje, že jsou situace, které i u tebe vyvolají agresi, i když jsi se to snažil popřít.
Člověk svou karmu vytváří již svým myšlením. Paradoxně se karma nevytváří až vlastní agresí,
ale již tím rozhodnutím, i když potom k agresivnímu vykonání nedojde.

        jsme celosvětově v situaci, kdy nějaká elita (to je dáno jejich mocí plynoucí z jejich majetku) prodává na koronavirus mRNA vakcíny. Pokud se něco děje ve světě lidí, neděje se to nikdy náhodou. Podle římského práva se pokládá první otázka: Kdo z toho má prospěch? Ten je vinen.
Já považuji všechny vakcíny obecně za rizikové. 

        člověk, jehož vědomí je vpořádku a jenž komunikuje dostatečně prostřednictvím té oblasti boha v mozku s vesmírem, dokáže vyléčit prostřednictvím svého vědomí všechno. 
Příslušné techniky dokáží dematerializovat cizí tělesa v těle, nechat narůst chybějící orgány a nechat čas, aby vyléčil jakoukoli nemoc. Těm technikám se ale člověk musí učit jejich praktikováním a sledováním výsledků.

        není podstatné, že koronavirus v současném světě byl zřejmě vyvinut v laboratoři.
Člověk nikdy nemůže svým rozumem ani vědou překonat přírodu. mRNA vakcíny provádějí modifikace části lidské DNA a v minulosti byla právě tato snaha lidí v Atlantidě příčinou jejího zániku - příroda si to nenechala líbit. Je pravděpodobné, že ti lidé, kteří se zlým záměrem tyto produkty vyvinuli donutí příroda zemřít nejdřív.

        dnes také vychází najevo, že koronavirus obecně je vlastně modifikovaná chřipka. Na chřipku dříve občas někdo umřel a nikdo to neřešil. Dnes už na chřipku nikdo neumírá. Vždycky je to identifikováno testem jako koronavirus. 
Takové je riziko koronaviru.

        zákony tohoto vesmíru fungují nemilosrdně vůči obsahu mysli jednotlivých lidí. Existuje několik nezvratitelných příčin smrti: Pýcha, Závist, Obžerství, Lakota, Chamtivost, Hněv, Nevnímání naděje budoucnosti a smyslu života, Zrada Lásky (zvláště ztráta schopnosti přebývat svým vědomím v jadérku srdce). Každý úraz je důsledek neuznávání nějaké vyšší autority.
!!! Pokud umřu Já, pak umřu na své myšlenky a není třeba hledat viníka. !!!
Odpovědný jsem za to jen já sám. 

        podle mne je přijímání jakékoli vakcíny druhem sebepoškození, kdy tělo toto poškození vnímá a v pudu sebezáchovy vybičuje imunitu k extrémnímu výkonu (jako například při chemoterapii). Vakcíny proti chřipce měly vždy mnoho vedlejších účinků. Přijal jsem vakcínu proti žluté zimnici, když jsem jel do Číny. Nepřijal bych ji, kdybych mohl v Číně setrvat do vyléčení v případě, že bych se zimnicí nakazil. Byla to moje volba související s tím, že jsem si vyhodnotil známá rizika a možný benefit. Přijal jsem a užil jsem si v důsledku dost dramatický půlriční zánět v paži, kterou jsem ani neunesl.

        při obchodním záměru prodeje mRNA vakcín eliami na celé planetě se vyšlo právě ze skutečnosti, že lidé ví, že vakcíny nás v minulosti ochránili před epidemiemi černého kašle, obrnou, a dalšími namocemi. Tyto minulé vakcíny vždy obsahovaly mrtvý virus, proti kterému si tělo vytvořilo protilátky a když se tělo potkalo se živým virusem, imunitní systém tyto protilátky již uměl vyrábět a použil je.

        mRNA vakcíny nejsou vakcíny (viz. dále). Jsou to prostředky genové terapie, neboli  prostředky pro modifikací na úrovni genetiky. Lapidárně to já vysvětluji takto: Do imunitního systému je vložen obraz části koronaviru a imunitní systém bojuje proti takovému obrazu právě jen jedné mutace kronaviru. Pokud se tělo setká s jinou mutací, je vakcína buď neúčinná, nebo je účinná jen velmi málo. Jakmile se do těla další injekcí vloží další vakcína, imunitní systém dostane další velmi podobný obraz, a imunita hledá vše, co je podobné rozmazanému výsledku obou portrétů. Čím více obrazů tělo vakcínami přijme, tím je cíl rozmazanější. Proto se tvrdí, že každou další vakcínou klesá imunita. A imunitní systém hledí vše, co se podobá rozmazanému obrazu a začne bojovat proti vlastním buňkám (viz. dále).

        a zde je ta podoba s tím skákáním do vody. Kdyby ti lidé na břehu věděli, že je ve vodě kámen - například z informací potápěčů - jistě by tam nikdo neskočil a nebo alespoň ne v tom místě. Odborníci, kteří pracovali v oblasti vývoje genové terapie pro léčení rakoviny a spolupracovali
s týmy odborníků celého světa v dané oblasti včetně firmy Pfeizer jsou vlastně jakýmisi potápěči
v našem příběhu. Je jen na nás, zdali dáme větší váhu jejich informacím, nebo dáme větří váhu těm, kteří skočili a nic se jim nestalo a těm, kteří říkají v médiích, že skákání do vody je bezpečné. Vždy proti sobě stojí profit a riziko a odborník a politik, nebo obchodník (Pane Khon, mám pro vás vagon svíček bez knotů. Ale s těmi přece nelze svítit pane Roubíček! A chtějí svítit, nebo prodávat!?). Bezohlednost a nulová morálka elit je dobře patrná v povídání o Václavu Havlovi, které jsem ti poslal. Jasně je zde ukázáno napojení na fašistické organizace stejně jako u mnohých dalších našich politiků.

        informace od odborníků mRNA vakcín:

Kdo je prof RNDr TURÁNEK, CSc, DSc?  ( 8 minut video ) 

Text většiny celého videa zde ...
Ale nelze si nevšimnout, že video bylo vlastníky oficiální pravdy odstraněno.

Počátek koronašílenství v ČR (Turánek uvádí počet lidí na nemocenské.)

   
Rozhodování o opatření vykonávala samozvaná, ze zahraničí placená skupina neodborníků
a jejich rozhodnutí bylo 30 nejvyšším správním soudem označeno za nezákonné. Nic si z toho nedělali a vydávali a vydávají znovu nová a nová opatření, která lidé respektují.
V tuto chvíli (říjen 2021 není žádná epidemie a opatření v ČR se přitvrzují).


Co o použitém kationtovém lipidu a o procesu vakcíny v těla říká odborník.
To není blb, kterého bych si přivolal svou negativní myslí.
Zatím jsi vždy dehonestoval osobu, nebo obsah. Ono je to snazší.
Neposlouchej to, když máš pocit, že by ti to ublížilo:
Nepřiznání existence druhé strany mince já vnímám jako tvrdý aparteid a násilí.

 
  
 
 Peková o vakcínách
Tady naši odborníci hovoří o vakcinaci dětí:

  

Pokud jste se nechali vakcinovat v Kanadě proto, že vám chyběly informace
z druhé = odborné a nepolitické strany, tak už je znáte.
Pokud jste se nechali vakcinovat přestože obě strany mince znáte,
potom je to vaše oprávněná svobodná informovaná volba.

PAVLE, BYLO BY MI STAČILO, KDYBYS BYL ŘEKL, ŽE SE JIŽ NENECHÁŠ VAKCINOVAT
ANI TY ANI ANSHA A JÁ BYCH TI ZA CELÉ DVA ROKY KORONAEPIDEMIE 
NEPOSLAL ANI JEDNO VIDEO. jAK SE MÁM TĚŠIT NA VÁNOCE, KDYŽ JSI TO NEŘEKL?
JÁ NEVÍM CO MUSÍTE PODSTOUPIT, ABYSTE MOHLI PŘILETĚT.

situace po volbách ukázala jednak naivitu obyvatel a jejich neinformovanost. Znali jen ty strany, které jim byly před volbami ukázány. Výsledek voleb to potvrdil. Kromě SPD se do senátu nedostala žádná strana, která měla v programu národní program, nebo program zachování hranic a ekonomiky ČR. Zemanovi, který byl pročeský, nedali dostatečně dlouho alkohol na který byl zvyklý, až u něj nastlaly následky. Jedná se o sestavení vlády bez prezidenta. Poslanecké kluby jsou tvořeny ze stran, které na to nemají podle ústavy právo, SPD na to prý nemá nárok a jeden klub byl vytvořen navíc pro stranu pirátů, přestože má nejmenší a neodpovídající počet hlasů. Je to proto, že piráti kopou za evropsku komisi, která se snaží zlikvidovat suverenitu všech států a ČR a SR především (slované). Námitkám SPD se v médiích jen smějou. Dojdou češi k rozhodnutí o agresi za spravedlnost, za naději v budoucnost?  Souvisí to s koronavirovým šílenstvím. Už se nechali slyšet, že opět přitvrdí v testování a pravidlech pro neočkované. Je to náhoda, nebo cíl? 
Dokáže to vůbec hlava čechů ještě objektivně vyhodnotit?




        doposud se mělo za normální, že lidé umírají. Normální to není. Normální to je jen podle kolektivní mysli lidstva. Normální podle vesmíru, je že je lidem dopřáno žít tak dlouho, až se sami rozhodnou odejít z tohoto světa, aníž by trpěli nějakou smrtelnou chorobou. V takovém případě může jejich tělo být natolik energetické, že jeho hmota v okamžiku smrti pro pozorovatele hmotného světa zmizí.


Blog Tomáše Lukavce (odborník na reklamu) - rozhovor s Janou Zwyrtek Hamplovou (právničkou 2019)
4 díl: 
Čísla nakažených dále rostou. Podle imunologa Jiřího Šinkory je to proto, protože si očkovaní myslí, že nemoc nemohou dále šířit. „To jsou takové časované bomby, dokonce bych řekl nevědomí vrazi. Tihle lidé jdou ke své babičce s přesvědčením, které jim vláda namluvila, že ji nemohou nakazit a oni ji nakazí,“ řekl.  Nyní používané potvrzení o očkování, prodělání nemoci nebo negativním testu ve skutečnosti bezinfekčnost neprokazuje! říká 
Vědecká rada Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci
Odborná veřejnost stále nebyla aktivní, protože doufala, že se aktivisté korona opatření začnou chovat rozumě a že zareaguje na aktuální zkušenostri s vakcínami. Naopak se tlak s využitím lží stupňuje a cílem je lidi vyděsit z viru ještě víc. Jana doufá, že se brutální akmpaň obrátí proti těm, co ji vymysleli.
Poslanci na dotaz odpověděli, že informace který poslanec je a který není očkovaný je ryze soukromá informace, která nemůže být zveřejněna = 3 kategorie občanů. Stoupá nasranost.











 



 jsi otec a víš co tě to stálo, než je z Aničky to co je z ní dnes.
(nejde mi o drobné nedostatky či pubertu - tu jsem nepřekonal ještě ani já)
Ty a Petr jste pro mne obrovskou hodnotou právě postojem k životu, radostivostí a schopností přežít. Někdo říká, že rodiče žijí dál ve svých dětech, australští domorodci se loučí se svými dětmi okolo 7 roku života, protože ví, že již jsou to naprosto samostatné bytosti. Rozloučí se a dost.

U nás je to jinak a náš malej budeš i když ti bude 100 let. Je to běh na dlouhou trať.
Máš silnou potřebu soužít s celým příbuzenstvem a dáváš do toho srdce. Díky.

Nikdy jsem z tvé strany nepocítil respekt. Pokud jsi mne komunikací neuvrhl do stresu, odsoudil jsi mne, nebo jsi mi dal ultimátum: pokud se nebudeš chovat jinak, nebudeme sem jezdit.
Není to pro mne příliš lichotivé.

Mládí jsi prožil v Socialismu a ať už to kdokoli hodnotí dnes jakkoli, byla to doba bez násilí, doba budování a radosti. Lidé v ČSSR měli vše co potřebovali a ČSSR měla dobrou značku ve Světě.
Já jsem si odpracoval všechna léta v práci s tak velkým nasazením, že jsem rodinu o hodně ošidil.
Nepochopil jsem špatnosti 1968 ani pozitiva 1989. Od roku 1989 nám postupně vláda sebrala vše, co naši otcové i s nasazením života v minulosti vybudovali. Infrastrukturu, zemědělství, průmysl. Zdálo se, že již nemohou sebrat nic, ale našlo se. Zdravotnictví mi zlikvidovali pod rukama a já jsem ten proces zažil v detailu. V České Poště stejně jako na dráze je nařizována práce externích firem a Baťovo chápání hospodárnosti je dnes již totální blbost. Nákladní vozy Pošty se záměrně neudržují, aby došlo ke krachu a aby si jakýsi vejminek z toho udělal jeden konkrétní politik. Volby nedopadly dobře a národní pocity jsou trestné. Takový je stav. Volby byly zmanipulované předem, takže kdo nepátral s jistým úsilím, ani se nedozvěděl, že existují nějaké strany zastupují obyčejné lidi a české tradice. Lidé si zvolili pro Evropský trend a pokud možno přijetí Eura. Lidé si zvolili členství v Nato a život na území, které jim již nepatří.

Nato pod velením vládnoucích elit Usa zničilo na celé Zeměkouli kulturu a ekonomiku mnoha a mnoha zemí a nechalo za sebu jen znesvářené civilní obyvatelstvo. Bylo by to na příliš dlouhé povídání, ale armády Nato bojovaly především proti civilnímu obyvatelstvu tak, aby mohly z kolonií těžit vše co zde našly. Za každého jednoho US vojáka zničíme celé město. Poslední případ Dokud byl Afghánistán pod okupací Sovětských vojsk, vybudovaly se tam školy a nemocnice. To vše Nato zničilo a když "zvítězil" Taliban, byl v celé zemi klid a jen na letišti byly masakry. Tatliban umístil obrněná vozidla před Ruské a Čínské velvyslanectví, aby je nadále chránil. 
Dnes usiluje Nato o kurilské ostrovy, protože potřebuje základny kolem Ruska. Putin usiluje o spolupráci se všemi zeměmi Světa (neříkej to Pavlovi, nemá ruskou politiku rád) a Usa o tvorbu a rabování kolonií. Území, která již nepotřebuje, likviduje.
EU za pár let skonči, protože místo spolupráce budovala jen koloniální podřízenost Usa. Nato se rozpadne. Naše vláda nám svou činností zajistila, že jsme Ruskem vnímáni jako jediná nepřátelská zem. Rusofobie proniká do učebnic a právo již neexistuje. Vy\hrát soudní při může dnes jen příslušník nějaké úchylné menšiny. České peníze jako nositelé části naší kultury stejně jako České poštovní známky po přijetí eura zmizí stejně nevyhnutelně, jako zmizelo všechno zlato z ČR. Oznámil to Hitler Háchovi a dokončila to elita USA prostřednictvím Nato a maňáskové vlády ČR. Jen nechápu, proč již není dolar krytý zlatem, když USA rozkradla všechno zlato ze všech zemí,
do kterých prostřednictvím Nato vyvážela demokracii. Rusko a Čína se od závislosti na dolaru již osamostatnily.
A já k tomu dodávám, že kde se dá žít, dá se žít dobře! 

Je to prosté. Když už nebylo co krást, začal se největší byznis se zdravím. Lékař tě léčí a Příroda uzdravuje. K vyhlášení pandemie, nebyl podle českých pravidel žádný důvod. Hygienické stanice žádný krizový stav nevyhlásily. Byla v tom jen politika. Naše kvalitní ústavy byly nenávistně odstaveny od funkce a říkat jejich pravdu o nemoci a o vakcínách se jako politicky nežádoucí prostě zakázalo a lidé se to (ani v Kanadě) přímo nesměli dozvědět. Vakcínám se dnes říká experimentální, protože neprošly doposud obvyklým několikaletým procesem eliminace nežádoucích účinků. V normální době se vakcína nesměla uvonit, pokud na ni zemřel někdo z dobrovolníků. Nežádoucí účinky jsou v EU známé, pravidla testování EU doporučila, dobrovolnost zaručila. V EU nevládne ani parlement EU, ale jakási samozvaná komise, která rozhoduje o tom,
jaké informace se lidem poskytnou a jaká opatření se v té které zemi provedou. Jde jen a jen o kšeft. Je lhostejné zdraví lidí, je lhostejná ekonomika a je lhostejná boudoucnost. Lékařům nejde o pacienty jako o zdravé, ale jen o příděly peněz za ně. Kdo nekrade okrádá rodinu je hlavní heslo parlamentu. Who přiznala, že byl vir vyvinut v laboratoři a biologické zbraně Japonska mají příliš mnoho společných rysů s vakcínami mRNA. 

Všichni mohli dál smysluplně žít, pokud by se nenechali vakcinovat. Nebylo by komu prodávat a o blbej kšeft by nikdo nepečoval. Informační propaganda udělala z ošklivé nemoci pandemickou apokalypsu a z politických stran spasitele. Bylo to dobrovolné, ale nedalo se bez toho například létat letadlem. Volby se nepovedla a bez vakcinace si možná nebudu smět jít ani nakoupit, ani do lesa. Slyším jak říkáš že to jsou důsledky mých černých myšlenek, které nosím ve své hlavě.
Elektřinu v ČR zdražily především emisní povolenky EU, žádné řešení se nebuduje a moje černé myšlenky způsobily, že dřevo a železo je dnes na trhu za dvojnásobek. Už mi přestaň přisuzovat tak velikou moc. Plyn z celé EU asi nepovede jen do ČR a SR, přesto že se vybudovaly dva nové plynovody severní a jižní. Severní plyn bude Německo prodávat svým koloniím a kdo se pokoušel připojit k samostatnému chování Polska a Maďarska se stal obětí sankcí EU. Proboha to bychom se měli špatně bez EU, protože by nám nedyli ani kousek peněz co u nás vybírají a přišli bychom o mecenášskou etickou podporu eokonim zemí, které mají vyšší HDP a důchody než my.

Utajování a mlžení informací jde vládnoucím elitám dobře. Možnost vakcinování je mi nabízena na stránkách mailu, stejně jako na podlaze hlavního nádraží. V testech jede Babiš a nenechá si ty kšefty utéci. Doba platnosti testu byla politicky rozhodnuta na tři dny. Všichni máme radost, že dostáváme další a další peníze pro rozvoj ČR z dluhopisů EU, které nesplatí nai naši vnukové.

Jsem Čech a výchovou jsem ještě potomek Husitů (dnes jsou to již jen loupeživé bandy) a tak vím, že pravdu je třeba hledat, hájit a bojovat za ni až do konce života. 
Tento svět je informační. Srukturu a funkci přírody tvoří informační toky prostupující naší páteří.
Naše vědomí se zrcadlí do všech skutečnstí tohoto Světa. 

Když přesvědčím Pavla a Petra, aby nepřidávali do svých Přírodou stvořených a Přírodou udržovaných těl lidské výtvory pochybné pověsti a pochybného původu, ztratí kus ze svého Štěstítvorného přesvědčení a já budu místo šiřitele dobra neodpustitelným pachatelem zla.

Když odhodím veškerou pravdu (kterou jsem věděl už když to začalo) a oni dopustí vakcinaci mých vnuček, přispějí tím svým "poslušným" chováním k tomu, že se mohou nedořešené, ale známé vedlejší účinky projevit právě u nich a jejich dětí. Je to jen nepatrná pravděpodobnost.
Jen asi 0,2 procenta případů s první vakcínou zemřeli, s druhou a další se počet zvyšuje a s každou vakcínou klesá imunita. Samotná nemoc způsobila úmrtí také jen asi u 0,2 procent a navíc ji Příroda za pomoci obyčejných levných léků dokáže vyléčit se ziskem imunity. Oficiálně se tvrdí, že benefity převyšují nad ryziky. Myslím, že především u těch, co pobírají 30 procent z ceny vakcíny. Oficiálně se rizika vůbec neuvádějí.

Dva roky marně se snažím ukázat Pavlovi, že je mnohem víc, než troska závislá na pochybných výrobcích farmacie. A výsledkem je agrese, abych o svůj stres náhodou nepřišel. 
A stačilo by sdělit svému tátovi, že si vakcínu do těla pokud možno dávat nebude, leda v krajním případě, kdy nebude z politicko ekonomických pravidel života zbytí.
Jedna jediná obyčejná smyslupná a život podporující věta.

Už nebudu doufat, že se takového postoje svého syna dočkám. Už je mi to jedno. Už se necítím součástí rodu, už necítím žádnou odpovědnost. Je dospělý, ať si dělá co chce. 

Svět se změnil. Nic co se děje ve světě lidí se neděje náhodou. Vždy lze najít pachatele metodou římského práva: Kdo z toho má zisk? A ti co pobírají pro nás nepředstavitelné podíly na prodeji se jednou spolu s těmi, co jsou financováni zahraničními silami, aby ničili vše, co je České a Slovanské se jednou z toho zalknou. Boží mlýny pracují pomalu, ale stále.

Svět se změnil. Zajímaly nás jako děti názory našich dědů a rodičů a samy jsme se v nich přebírali, abychom našli smysl života a převzali jejich zkušenosti. Snad někdy na sebe diskutující strany křičely, někdy padla i facka, ale nikdo nezakazoval, aby směli vyslovit svůj názor, vyslovit důvody o které se ten názor opírá. Ovšem pravdu je, že Vlastík byl již předvojem nového způsobu myšlení a všechny lidi kolem sebe třídil na blbce a neblbce. Blbá byla podle něj i jeho sestra a potom se upřímně a velice divil, když ho nepozvali na pohřeb.

Dnes se to nesmí. Jednomu pronárodnímu reportéroi odvezli do nemocnice jeho vlastní babičku. Požádal personál, aby dostala ivermectin a když silou svého postavení odmítli, nezbylo mu, než je nazvat vrahy. Stalo se tak v době mimořádnho stavu, kdy lidé nesměli provozovat své drobné firmy a tak byl podán návrh na trest odnětí svobody na 10 let. Za šíření poplašné zprávy.

Některé informace se prostě nesmějí říkat a mnoh politické strany a mnozí jednotlivci jsou rádi,
že jsou chráněni před hoaxy. Jsou rádi, že není svoboda projevu, není svoboda informace, není dovoleno mít informace při podepisování informovaného souhlasu s vakcinací. Není dovoleno znát rizika. Co kdyby si někdo pod tíhou těch informací vakcinaci rozmyslel!? Oni si kšeft kazit nenechají. Budou vakcinovat všechny bez rozdílu a až jim dojdou vakcíny pro děti, budou provádět revakcinaci až do roztrhání těla. A lidé budou šťastní, že mohou prospět sobě a druhým.
To je fakt dobrej kšeft.

Také já jsem musel před tím, než mi vyřízl chirurg tukovou bouli na páteři, podepsat, že kdyby se mu to nepovedlo a já bych něco chytil ze špatně umytého náčiní, nebo měl následky ze špatně vykonané práce, tak jsem se vším předem souhlasil. Jinak by mi tu bouli nevyřízl. Je to nadčlověk, který nemusí nést riziko z kvality své vykonané práce.

Svět se změnil. Povídání a diskuze o složení a o fonkci vakcín jsou TABU jak před Petrem, tak před Pavlem. Nesmí se říci, že vakcíny tak jak jsme je dosud znali je něco docela jiného složením, funkcí a vedeljšími účinky než vakcíny mRNA. Nejsou to vakcíny, ale když je to napsáno na obalu, je to vakcína.

Nedávno jeden okres v Indii ukončil všechno koronašílenství poté, co vyléčil svou populaci běžnými léky. Víe než 100 tisíc slováků podalo společnou žalobu k mezinárodnímu soudu v Hagu s přílohou ve které dokládají, že testování je prováděno v rozporu s mezinárodními poválečnými úmluvami. Dnes již stovky studií dokazují, že proklamovaná účinnost vakcíny 90 procent klesla jen na 30 a stovky organizací zakazují vstup vakcinovaným, protože jsou mnohem silnějšími přenašeči nemoci, než nevakcinovaní. Tyto zprávy se nesmějí říkat ani ve veřejných médiích v ČR, ale nesmějí se říkat ani Pavlovi či Petrovi.

Vyrostl jsem ve světě, kde se informace mohly říkat, kdy se o nich diskutovalo a kdy se hledalo společně prospěšné řešení. Dnes oslavovaná likvidace minulého totalitního režimu jsou bohapusté kecy především mladých lidí, kteří tehdy nežili, ale mají v hlavě jen oficiální informace:
2 světovou válku rozpoutalo Rusko, Osvobodili nás spojenci (asi bombardováním objektů plných civilních lidí a fabrik) a to nejen v Plzni, ale i v Praze. Místo památníků padlým za největšího masakru 2 světové války se staví památníky Vlasovcům. Vítězové píší dějiny.

Hledej pravdu, miluj pravdu, drž pravdu, šiř pravdu až do smrti. Jenom ji prosímtě nehledej na internetu. A když ji najdeš, tak mi ji prosimtě neposílej. To není agrese. To je Apartheid. Ve vlastní rodině a se všemi důsledky na utrpení alergika. Mám totiž alergii na lidi, co nemají ochotu brát v potaz pravdivé informace. Na to se alegreny nevyrábí. Beru na to homeopatika a existuje na to stoprocentní lék: Porozumění a důvěta. Snaha o pochopení. Poděkování za pravdivé informace. 

Já budu svůj zbytek života žít po svém. Bez roušek, bez vakcin, se svobodným sdílením informací, s cestováním a láskou ke každému, koho potkám. A protože takové prostředí nemám ve vlastní rodině (zvláště je nemám když přijede Pavel - to pokaždé obrečím), budu je hledat. Ráno vstanu se sluníčkem, zacvičím si, najím se pohledu na krásu přírody a budu se naplňovat energií, až se mé tělo rozsvítí a zmizí. Odejdu s vědomím širším, než jsem sem přišel. A to je smysl života.

Máma mi řekla, že pokud já zemřu na koronavirus, tak někoho zabiješ.
Máš na mysli ty lidi, co dávají na internet takové hrůzy, které táta čte.
Měl bych ti poděkovat za takový projev lásky.
Vždyť ty bys byl mnohem agresivnější než jsem já, tak na co si to tady hrajeme.
A když se já u Anči nebo Olinky dožiju následků opakovaných vakcinací,
koho potom zabiju já?

Ani jeden z nás neví, která pravda je pro dlouhý a zdravý život správnější.
V ČR neumřeli důchodci na koronavirus, ale na to, že se v lásce a porozumění
nesměli setkat se svými blízkými. Místo toho viděli jen lidi ve skafandrech.

Já se koronaviru nebojím. Mám nastavenou mentální ochranu a vakcínu považuji
za mnohem nebezpečnější. A také jsem vypozoroval, že se bojím vakcinovaných.
Umřít se dá i na to, že mi spadne cihla na hlavu.
Takový už je život. Sám jsi říkal, že život není zadarmo.

Pokud opravdu zemřu na koronavirus, tak to bude možné vyložit mnoha způsoby
a oni budou v zájmu kšeftu lhát.
Ale pravdou bude, že "měl v sobě nemoci a důsledky svého špatného myšlení
a chování již v takové fázi, že by stejně umřel".

Je stále tak těžké slíbit, že se dalším vakcinacím  a revakcinacím vyhnete,
nebo budete papouškovat to, co tvrdí oficiální média - že nás tím chráníte před nákazou?

Nebyla by nakonec vhodná milosrdná lež?
Ty mi slíbíš, že svobodně a při vědomí nedopustíš nic, co by poškodilo vaše zdraví
a já slíbím, že už o tomto tématu nebudu nikdy mluvit.
Je to férová nabídka?









M


BBB


Ale nelze si nevšimnout, že video bylo vlastníky oficiální pravdy odstraněno.

AAA
Ale nelze si nevšimnout, že video bylo vlastníky oficiální pravdy odstraněno.

AAA

 


Odejdu s vědomím širším, než jsem sem přišel. A to je smysl života. 


Kdo je Turánek

 

 

 

 

 Kdo jsme v Evropě - přečtěte si poslední dva odstavce,
 nebo všechny články od Vidláka.









 

O vakcinaci  














a3

 

MUDr. Soňa Peková, PhD


Babiš - vakcinace - zkrátit, napsat + odjkazy
 
 
 Informace se tají  Farma  Bezpečnost vakcín  Imunitní systém  Společnost





 
Už víme co je to za proces? Už chápeme jeho závažnost? Ne?
Tak je nutné ještě poslechnout a přečíst "hoaxové = oficiálně odstraněné informace":
Nedávejte si třetí vakcínu  Japonské biologické zbraně  Na co si to hrajeme?  
Mohou vád očkovaní nakazit?  Co se našlo ve vakcínách?  Co obsahují injekce?
doplnit
Pokud to chceme zastavit a vrátit se k normálnímu láskyplnému společenskému životu
nemůžeme volit hnutí ANO.

-----------



okud nechceme vidět umírat naše děti, Abychom porozuměli závažnosti voleb 2021, musíme pochopit závažnost 


Mýty současných voleb:
Babiš zajistil od EU velké množství finančních prostředků pro obnovu ČR.
Piráti vrátí ČR budoucnost. Přísaha ví jak bojovat proti korupci.
Zkorumpovaná strana je pouze ANO.

Skrytá nebezpečí:
Přijetí EURA = upevnit svou pozici v EU a stratit nezávislou finanční politiku ČR.
Zůstat v EU, která se již rozpadá = podléhat rozhodnutím Evropské komise.
Zůstat v NATO zanmená nadále se podílet na zvěrstvech USA skrytých za vývozem demokracie.

Pandemický zákon rozdělil společnost:
Zákon byl schválen ve stavu legislativní nouze. Proti bylo jen SPD a část poslanců KSČM. Ale také Volný blok, zastupovaný ve sněmovně Lubomírem Volným od února 2021. Podmínky pro vyhlášení stavu legislativní nouze nebyly nikdy naplněny.
Jakkoli se o Volném bloku nehovoří, smysluplně rozděluje parlamentní strany podle pandemického zákona:
********



 

 

fašismus

Hello World!

 

prof RNDr JAROSLAVEM TURÁNKEM, CSc , DSc