Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co je Klub Global 3000

global--partner-pro-vas-uspech-maly.png

 

 

 

 

 

 

Ráda bych Vám napsala malý úvod ke Klubu Global 3000.


Klub Global 3000 je česká firma a na trhu působí již 20 let. Postupně se rozšířila na Slovensko a do Maďarska a nejspíš se brzy rozšíří i do Polska. Firma využívá MLM systém (multi-level marketing).
Global spolupracuje s více jak 10 ti partnerskými e-shopy.
Jako hlavní e-shop je Global 3000, kde najdete doplňky stravy, vitamínové nápoje, těstoviny, zdravou kávu, kosmetiku, a spoustu dalšího. Na tyto produkty se vztahuje sleva 20% a také sbíráte body za nákupy (body se mění na peníze). U partnerských e-shopů sbíráte jen body za nákupy, u některých je i menší sleva, to záleží na prodejci jak to má nastavené.

 

global--partner-pro-vas-uspech-maly.png

 

 

 

 

 

 

Jak je to s registrací u Klubu Global 3000.

Každá firma má stanovenou registraci jinak.

U Globalu se odebírá startovací balíček v hodnotě 250 Kč. Balíček od firmy obsahuje vzorky Illa drinků, marketingový plán, katalog Global výrobků a přihlášku. Já osobně do balíčku dávám navíc dva katalogy z našich partnerských e-shopů a to jsou cukrovinky, zdravý a chutný svět, také letáček expres menu. E-shopů je více, ale já dávám jen ty, které se využívají nejvíce.

Když odeberete startovací balíček, tak už nic dalšího nemusíte. Je to jediná nutnost. I kdybyste rok nic neobjednali, tak Vám členství nezanikne, jako to třeba bývá u jiných firem.

Po odebrání balíčku jste ihned zaregistrovaní, dostanete svůj přidělený PIN, na který se Vám poté sčítají body za nákupy a to ne jen za Vaše nákupy, ale také z lidí které do firmy přivedete.

No a pak už je na každém, jak se k práci postaví. Samozřejmě jsem vždy k dispozici, jak po zprávách, tak po telefonu. Po celou dobu spolupráce svému týmu pomáhám, pokud o to stojí, nikoho do ničeho nenutím, vše je jen na Vás. U této práce jste sami svým pánem a je jen na Vás jak daleko to dotáhnete. A o tom to je, musíte chtít Vy sami.

 

global--partner-pro-vas-uspech-maly.png

 

 

 

 

 

 

CO MŮŽETE ZÍSKAT ČLENSTVÍM V KLUBU GLOBAL 3000 ?

Zajistíte si doživotní členství a to jen odebráním startovacího balíčku za 250 Kč.

Vždy budete mít podporu svého sponzora nebo nadsponzora, který Vás povede tím správným směrem.

Slevu 20% na všechny výrobky z Global eshopu + za ně budete sbírat i body.

Možnost nakupování za body ze všech partnerských eshopů (někde i sleva, záleží na prodejci)

Využívání služeb za body jako jsou energie, pojištění, spoření,..

Členství můžete využít jen pro samospotřebu nebo pro rodinu a kamarády.

Nejsou nutné :
- povinné odběry
- obhajoba členství
- žádné další poplatky a povinnosti
-nemusí se obhajovat pozice na které právě jste, nikdy nespadnete dolů, můžete jen růst.


Díky členství u Globalu si můžete vybudovat svou kariéru, volnost, nezávislost.

Jediné co můžete ztratit je Váš čas. A investování času do něčeho jako je budování budoucího příjmu není žádná ztráta času.

Buď se stanete pánem svého osudu, nebo obětí okolností.

 

global--partner-pro-vas-uspech-maly.png

 

 

 

 

 

 

Ráda bych Vám ještě napsala co následuje, když máte zájem o registraci do  Klubu Global 3000.

Není na tom nic složitého. Pokud projevíte zájem o registraci, tak se Vás samozřejmě ještě zeptám jestli je něco, co by Vás o firmě zajímalo a jestli nepotřebujete něco vysvětlit. 

Pokud Vám je vše jasné, tak přecházíme rovnou k registraci. Postupy jsou takové :
-jediná nutnost je odebrat startovací balíček v hodnotě 250 Kč
-pošlu Vám číslo účtu, kam mi peníze zašlete
-po obdržení peněz na účet odesílám startovací balíček na Vaši adresu
-napíšu Vám váš přidělený PIN, na který se Vám po té sčítají body
-přidám Vás do členských skupinek, kde Vás označím u důležitých příspěvků
-od Vás potřebuji necitlivé údaje do přihlášky, kterou odesílám na firmu, a tam Vás zadají do systému (jméno, adresu, datum narození, telefon a email)
-Vám odešlu kopii přihlášky se startovacím balíčkem

A to je vše. Registrovaní jste ihned jak se připíší peníze na účet a nebo když pošlete potvrzení o provedené platbě. Pokud mám balíčky doma, tak Vám mohu ihned napsat Váš přidělený PIN, ten je napsaný nahoře na přihlášce.

Po celou dobu spolupráce jsem všem svým lidem k dispozici.

 

global--partner-pro-vas-uspech-maly.png

 

Global a jeho partnerské e-shopy.

Lidé kteří se chtějí zaregistrovat do Globalu i ti kteří jsou registrovaní krátce, tak mají občas problém, než se zorientují v našich e-shopech. Pokusím se Vám to vysvětlit...

Global má svůj hlavní e-shop, kde najdete doplňky stravy, přírodní kosmetiku, těstoviny, parfémy, protein, léčivé mastičky(gely), prací prášek, filtry na vodu.

Za nákupy těchto produktů sbíráte body a máte na ně 20 %slevu. Body jsou o dost vyšší než body z partnerských e-shopů. Takže je dobré se na tyto produkty zaměřit a zkoušet je, abyste si na ně mohli udělat svou vlastní recenzi. Já osobně jsem s nimi moc spokojená.

Dále Global spolupracuje s partnerskými e-shopy, jejich více jak 10. Za nákupy z nich také sbíráte body. Jestli je na produkty sleva nebo ne si určuje sám prodejce.

Napíšu Vám jaké e-shopy to jsou v současné době. Největším tahákem jsou české cukrovinky (bonbóny, lízátka, sušenky,..), dále zdravý a chutný svět, příroda na dlani, fajne věci od nás, outlet puma, kniha na každý den, život v pohádce, eshop-šperků, pandino, bidli energie, top textile, blbinkov ( drogerie), a expres menu (hotová jídla).

Výběr je opravdu bohatý. Čím dál více lidí se registruje i pro samospotřebu, aby mohli nakupovat za body a aby mohli používat Global produkty. Ty totiž nikde jinde, než přes Global neseženete. A když se registrujete, můžete si je kupovat sami se slevou a za body. Body se samozřejmě mění na peníze.To je pro začátek vše, co jsem chtěla napsat. Rozhodnutí je jen na Vás...

 

Vezměte svůj život do svých rukou, nepromarněte šanci mít se lépe, změňte svou finanční situaci jako já a spousta dalších žen i mužů. Pokud máte chuť učit se novým věcem, můžeme začít.