Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jose Luis Calva Zepeda

article preview

"Kanibal"

(Mexiko)

 

Životopis

Jose Luis Calva Zepeda se narodil 20. června 1979. O jeho životě toho není příliš známo. Sám Calva tvrdí, že mu zemřel otec, když mu byli pouhé 2 roky a že se o něj jeho matka téměř nestarala. Když mu bylo 7 let, znásilnil ho kamarád jeho bratra. Stal se z něj silný alkoholik a vypěstoval si závislost na kokainu. Pokoušel se psát poezii, hororové povídky a scénáře. Nikdy ale na tomto poli neuspěl, což špatně snášel, protože Calva byl silně narcistická a sebestředná osobnost. Sám se představoval jako spisovatel, básník a herec. Velmi často navštěvoval lékárny po Mexico City a snažil se navázat kontakt se zaměstnankyněmi. Na ženy dokázal udělat dojem díky svému uhrančivému pohledu a recitováním své poezie. Díky vztahu s několika lékárnicemi se pak Calva snadněji dostal k lékům, které byly jinak dostupné jen na lékařský předpis. Počáteční okouzlení velmi rychle pominulo, protože Calva byl ve vztahu k ženám silně dominantní, někteří jeho přátelé popisovali, že jeho přítelkyně neměly dovoleno ani promluvit, pokud jim k tomu nedal svolení. Jeho přítelkyně musely někdy i celé dny po ulicích  prodávat jeho knihy, aby měl na alkohol a drogy. V době svého zatčení bydlel jen několik bloků od slavného Plaza Garibaldi v Mexico City.

 

Série vražd

2004 - Calvova bývalá přítelkyně Veronica Concuela Martinez Casarrubiasová je nalezena uškrcená a rozčtvrcená. Její tělo bylo nacpáno do několika lepenkových krabic.

Duben 2007 - Prostitutka známá jen jako La Jarocha. Její tělo je také rozřezáno a nacpáno do krabic. Ruce a nohy nebyly nalezeny vůbec.

12. října 2007 - Pohřešuje se Calvova přítelkyně Alejandra Galeanaová (30 let). Když policisté zaklepou na dveře jeho bytu, Calva zpanikaří a snaží se utéct skokem z balkonu. Při pádu si způsobí několik poranění na hlavě a musí být hospitalizován v nemocnici. Když pak policisté otevřou dveře jeho bytu, nestačí se divit. Rozřezané tělo jeho přítelkyně najdou v šatníku. Na sporáku je pánvička s kusem lidského masa. V ledničce pak najdou vykostěné části lidských rukou a nohou. V krabici od cereálií jsou lidské kosti. Pozdější analýza prokáže, že jde o části těla Alejandry Galeanaové. Calva je ihned po opuštění nemocnice poslán do vazby.

 

 Obvinění

Policie najde v jeho bytě, mimo jiné, i jeho rozepsaný román "Instinkty kanibala", na jehož přebalu je fotografie z filmu "Mlčení jehňátek", kde postavu Hanibala Lectera nahradil svou fotkou. Na některých talířích a příborech z Calvova bytu byly nalezeny zbytky lidského masa pokapané šťávou z citronu. Calva se k vraždě Galeanaové přiznal, ale odmítal, že by se dopustil kanibalismu. Tvrdil, že tělo své manželky rozřezal a chtěl ho dát sousedovým psům, aby se ho tak zbavil. To je ale dost nepravděpodobné, vzhledem k tomu, jakou si s tím dal práci. Těsně po zatčení začal Calva psát svůj další román s názvem "Kanibalova poezie". Zůstala nedopsaná, stejně jako Calva nikdy nestanul před soudem za své zločiny. 11. prosince 2007 se Jose Luis Calva Zepeda oběsil ve své cele na pásku od kalhot.

 

Zdroje: wikipedia.org, murderpedia.org

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tiffany -

Hey How are you doing ?

Do you shop with Amazon ?

If No, plz ignore this message.

If Yes, You would definately love these Limited Time Exclusive Discounts: https://bit.ly/2023bestdeals

Cheers!!

Franklin - Are you still in the business?

Hi,

I see that you are not getting enough visitors, which limits your business. If you want to improve your business you need to know factors that help you to get more visitors from search engines (Google, Bing).

Secure Your Spot for Free Detailed SEO Audit.

Request a FREE SEO AUDIT for your website on https://bit.ly/freeseoaudit2023

Save your time and money.

Beatriz - College Gets 10 Millions Refund as Employee Retention Credit?

Yes,

and the numbers of successful refunds are counting on.

► Up to $26,000 per employee
► available for 2020 & Q1 - Q3 2021
► Qualify with decreased revenue or covid event
► No limit on funding (erc is not a loan)
► ERC is a refundable tax credit

Ready to Get Started?

Begin Qualifying >>> https://bit.ly/erc2023 (ONLY FOR BUSINESS INSIDE USA)

Cheers!!!

Judson - Yes It's Live Now !

Hey How are you doing ?

I know you are waiting for this ?

Check it out >>> https://bit.ly/newyear2023deals

Happy New Year !!!

Scott - Odd Ice Hack Super-Charges Dormant Metabolism

Do this before you go to bed tonight...

A bizarre 5-second "Himalayan ice hack" discovered last week

That instantly turbo-charges your metabolism by 450% or more.

All you need is some ice from your freezer, and this alpine secret.

It's more powerful than any diet or exercise plan on earth...

And so easy it'll feel like you're cheating at weight loss.

Try it for yourself before you go to bed tonight and be 2 lbs lighter by tomorrow morning!

==> https://bit.ly/icehackforbelly

The longest-living people on the planet do this ice hack each evening... and when they do, they melt through more fat in 1 week than 1 year of dieting and exercise.

Wishing you health and happiness.

**SIGNOFF**

PS. The $78 billion weight loss industry would HATE for you to see this video. It will change everything you thought you knew about weight loss. Watch it now before it's too late.

 




Statistiky

Online: 4
Celkem: 1057349
Měsíc: 12541
Den: 341