Jdi na obsah Jdi na menu

Turecké kalhoty

25. 3. 2020

Harémové kalhoty jsou nadcházející módní trend. Jsou smyslné a vytvářejí pocit volnosti. Nejlepší část o tomto stylu je, že s několika změnami v obuvi a doplňcích mohou být perfektní pro kancelář, rande, nebo jen lenošení po domě. Někteří mohou váhat jak takovéto kalhoty nosit, nebo nejsou jisti, s čím je spárovat, ale existuje mnoho různých možností a vzhledů, které můžete vytvořit.

Pečlivě vyberte styl látky

Některé látky budou zakrývat elegantněji než jiné. Zkuste se rozhodnout pro hedvábí, bavlnu a další jemné tkaniny, které nechají kalhoty zakrýt na všech správných místech. Pokud se vám zdá, že se látka může snadno zmačkat, vyhledejte jinou. Naopak, hledáte-li ležérní vzhled, lehce pomačkaná látka k tomu může pomoci.

Najděte správný střih

Turecké kalhoty, které se prohýbají uprostřed nohou, nejsou lichotivé pro většinu lidí. Ujistěte se, že rozkrok není níže než polovička stehen a že záhyby spíše klesají úhledně. Klíčem je cítit se pohodlně bez přílišného přebytečného materiálu. Umístěte kalhoty tak, aby pohodlně seděly v oblasti pasu a boků.

Vyberte si správnou barvu a vzor pro vás. Harémky přicházejí téměř v každé barvě, stylu a vzoru. Při výběru oblíbeného vzhledu záleží jen na vás, existují určité styly a barvy, které pro vás mohou být lichotivější. Zde je několik užitečných tipů, které je třeba zvážit:

Ženy, které nosí velikosti plus, mohou vypadat lépe v tmavých, plných barvách.

Ženy, které jsou drobné, mohou vypadat lépe ve světlejších barvách a s menšími vzory.

Pro příležitostné aktivity si můžete hrát s jasnými barvami a zábavnými vzory. Pro více formální příležitosti, držte se tmavších barvy.

Co k harémovým kalhotám?

Oříznuté bundy a topy s harémovými kalhotami vypadají skvěle, protože umožňují, aby kalhoty byly dominantním kouskem oblečení ve vašem outfitu. Definování pasu je klíčem k úspěšnému nošení harémových kalhot a k dosažení tohoto cíle přispívají kratší topy. Vyzkoušejte strukturované sako v neutrální barvě, jako je bílá nebo černá, které se hodí téměř ke všemu. Nezapomeňte, chcete-li pomocí topu definovat svůj pas, volte kratší topy nebo tílka, které končí nad horním lemem kalhot.

#haremky #harémky #kalhoty #moda #fashion

aladinky-se-vzorem.jpgcervene-haremove-kalhoty.jpgdenim-haremove-kalhoty.jpgharemky-s-ornamenty.jpgharemove-kratasy.jpgletni-turecke-kalhoty.jpg