Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Atlantis - pád do temnoty 3.díl

Zkáza Atlantidy

Díl třetí - Apokalypsa 

Ve středomoří je hrází proti temné Atlanské říši Minojská a Babylonská civilizace, jsou silně spjaty s přírodou a přírodními silami a ani pro mocnou Atlantidu by nebylo jednoduché je rychle ovládnout. Proto přichází největší katastrofa všech dob v oné oblasti, Atlanťané vyvolají obrovský výbuch, dnes popisovaný jako exploze sopky Thera. Cca v roce 1600 před n.l. vybuchuje souostroví Thera silou 160 tisíc hirošimských pum, jedná se patrně o největší explozi, která na Zemi kdy nastala. Obrovské vlny tsunami smetou nejen minójskou Krétu, ale i Babylon a část Egypta. To co zbude z někdejších ostrovů Thera je dnešní Santorini. Stejný osud čeká i souostroví Mu, domov  pozemské kolonie z  Lemurie, ale i města Sodoma, Gomorha  a jiné.. 

bergentsunamill.jpg

 

 

 

 

 

Znamenalo to však i konec Atlantidy, šílené pokusy zničit i poslední zbytky kultu Gemini přímo na Atlantidě, otevřely cestu v magmatickému ohnivému pásu, táhnoucímu se oceánem kolem Atlantidy a to co mělo být kdysi perlou a pýchou Země se ponořilo do zpěněných vln i proudů žhavého magmatu.

Říše zla pro tuto chvíli skončila, zničené civilizace nahradily nové, méně duchovní, neboť na Zemi právě začala doba Temna, Věk Orionu. Bude trvat dlouho, velmi dlouho... tisíce a tisíce let.

 

Tyto články jsou součástí semináře a zasvěcení do energií Hyperborejců a Mysterií Gemini. 

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 56856
Měsíc: 1156
Den: 38