Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Mysteria Scarabea,

Aby člověk pozvedl svou mysl, své vědomí k vyšším mysteriím, musí se zbavit závaží, která ho poutají k nižším vibracím....

Mysteria Scarabea, přijetí Síly, 7 úrovní vědomí

 

Aby člověk pozvedl svou mysl, své vědomí k vyšším mysteriím, musí se zbavit závaží, která ho poutají k nižším vibracím. Pomocí sedmi mystických pomocníků si postupně zpracuje zátěže a pouta své mysli, svých emocí i duše.

Smyslem je pozvednutí člověka na vyšší uroveň, nikoliv však ale bytí, nýbrž na vyšší ,ale stále ještě, fyzickou úroveň. Je to rituál nejvyšších kněží, faraonů, ev dalších „zasvěcených“. Je spojený se Siriem.

Na cestě k zasvěcení je adept veden zkušeným učitelem.. , ale také svými zvířecími průvodci.

 

Kočka  Úroveň vědomí Barech

strážce energií, pomáhá člověku přijmout energie okolní reality, bezpodmínečné přijetí mu umožní nebojovat s realitou, ale přijmout všechny její aspekty v obou polaritách.

Ten kdo z netrpělivosti přeskočí tuto pečeť, pravděpodobně se dostane na ostatních pečetích do "pasti strachu a obav"

 

 

Pes  Úroveň vědomí Sotech

Poznání bezpodmínečné lásky, její přijetí a pochopení její všudypřítomosti, máme li pocit, že není ,je to jen tím, že ji nechceme přijmout a otáčíme se k ní zády.

 

 

 

Velryba  Úroveň vědomí Biitech

 

pomocí hojivé síly elementu vody pomáhá přijmout naše fyzické tělo v celé jeho celistvosti jako plné součásti  naší reality tady a teď. Musíme přijmout sami sebe, takoví jací jsme, se všemi nedostatky i potížemi.

 

 

 

Delfín  Úroveň vědomí Atech

 

opět ,  pomocí hojivé síly elementu vody pomáhá  zpracovat naše emoce a stavy duše. S jeho pomocí se můžeme uvolnit ze spoutání, kterými nás nezvládnuté emoce mohou svírat. Před emocemi nemůžeme utéci, nemůžeme je pohřbít. Své "démony" musíme přijmout. Jedině tak budeme silnější než oni.

 

 

 

Sloni  Úroveň vědomí Elatech

 

spojení s moudrostí. Úkolem zvládnutí této pečeti je přijmout bezpodmínečně  a bez souzení své minulé životy ve všech aspektech. Jen to umožní přijmout i moudrost, vědomosti a znalosti, které jsou, po řadu životů, duší shromažďovány, jako naše kořeny.

 

 

 

Skřivan (ev také Sýkorky, Ledňáček)  Úroveň vědomí Sofitech

 

Přijetí Svobody.. což znamená uvolnění spoutání, stereotypů, bloků. Nikoliv bojem, ale přijetím svého "lidství", svých schopností i slabin , neboť naše nedokonalost  je to ,co nás dělá člověkem. Najít svou "DOKONALOU BOŽSKOU NEDOKONALOST"

 

 

 

Střevlík (scarabeus, zlatohlávek) Úroveň vědomí Hatech 

(závěrečná pečeť)

 

odemknutím dochází k propojení čaker pomocí srdce a otevření se pro přijímání hojnosti duchovní i fyzické.

Pomocí svého zvířecího průvodce přijímá to, že nejen úspěchy, ale i to, že často právě neúspěchy vynáší člověka nahoru, že každé zranění srdce, každá bolest má svůj smysl a význam a nese v sobě lekce a ponaučení. Smyslem je otevřít svá srdce navzdory riziku zranění, věřit v sílu svého srdce a  zbavit je tek okovů i košil drátěných..

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 56813
Měsíc: 1143
Den: 44