Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. Epizoda - Finále - Otázky porotců

7. 4. 2020

Otázky porotců

Nyní je řada na porotcích, aby promluvili k finalistům a opoložili jim své otázky.

 

Fray

gratuluji všem nebo spíš vám dvěma...Dokázali jste mě přelstít, přehrát a přežili jste víc dnů než já...Musím uznat, že po dlouhé době jsem hrál s lidmi, který jsme nikdy neviděl a musím uznat, že směs tolika exotů v jedné hře jsme nikdy nezažil.... a proto vám všem děkuji, že jsem vás mohl poznat a že jsme si to mohli společně užít, ale záhadným způsobem jsem se dostal do poroty a teď bych slyšel vaše upřímné odpovědi na mé vlezlé dotazy. Tak jdeme na to !!
Bostone:
1) je něco co by jsi ve hře změnil ??
2) jak by sis dal známku (jako ve škole) a proč?
3) kdyby jsi měl možnost někoho vrátit do hry kdo by to by a důvod??
4) kdo by jsi chtěl mít vedle sebe místo Vašíka??
5) Kdo jsi byl v této hře??

Vašíku:
1) první otázka bude stejná kdo jsi byl v této hře??
2) lituješ něčeho??
3) jak by sis dal známku (jako ve škole) a proč?
4) kdyby jsi měl možnost někoho vrátit do hry kdo by to by a důvod??
5) kdo by jsi chtěl mít vedle sebe místo Bostona??
děkuji moc za vaše odpovědi

Boston: Frayi, díky moc za pěkná slova! V této hře jsem hrál agresivnějším způsobem Hrdiny. Na hře bych doopravdy nic neměnil, stalo se vše, co se stát mělo, proto bych si dal známku 1! Byl by to Odporko, koho bych chtěl zpět, byl super spojenec a člověk, kterého si vážím. Podobně to tak cítím i u Rickyho, a proto bych chtěl tyto dva klidně vedle sebe ve finále smiley Dík za hru, Frayi!

Vašek: Nemyslím si, že jsem byl hrdina. Protože jsem párkrát musel zalhat a nebo vyřadit někoho ským jsem měl v průběhu alianci. (např Odporka)
Každopádně jsem to udělal abych se dostal dál.
Nebyl jsem ale ani padouch protože jsem měl ve hře alianci o 3 lidech která byla opravdu silná a ani jednou jsme se nezradili, mohli si 100% důvěřovat a to bylo fajn.
Byl jsem jako želva. Pomalu jsem hrou procházel s klidnými ale dobrými kroky. A když přišlo nebezpečí schoval jsem se do krunýře a zachránil si krk.
Lituji asi jen toho, že jsem nedokázal Adama přesvědčit aby zůstal ve hře. To mohlo hodně věcem usnadnit. Každopádně mě díky tomu donutil dostat ze sebe to nejlepší.
A někdy jsem mohl být míň otevřený.
Známku bych si dal 2- jelikož jsem udělal pár chyb na které jsem mohl doplatit.
Každopádně se mi to podařilo ustát a z chyb jsem se poučil.
Vrátil bych Simcu protože je to dle mého názoru nejlepší hračka této série. Hlavně po sociální stránce a fyzické. Také jí to při hře myslelo a hrála čestnou hru.
A vedle sebe bych chtěl mit Simcu. Mám tu holku vážně rád. A výhru bych jí prostě přál.
Děkuji za hru

 

 

 

Leclerc

Takže otázky:
Vasile řekni svůj největší tah a proč si myslíš že je to tak?

Bostone kamaráde je něco čeho lituješ případě proč?

Boston: Nelituji vůbec ničeho, co se ve hře stalo. Byla to parádní jízda od začátku až do konce, a i když byl plán trošku jiný než jsem zamýšlel, jsem tu i tak na konci.

Vašek: Můj největší tah? Nemyslím si, že bych měl jeden velký tah. Já jich měl několik malých kterýma jsem se postupně dostal až sem. První co bylo.. bylo spojenectví s Odporkem se kterým jsme si navzájem kryli zadek. Ve sloučení jsme pak založili silnou alianci já Simča a Daver. Která se ani jednou nezradila a vyšlo nám spoustu akci. Jako vyřazení Odporka, vlastně jsme vyřadili aj tebe. Byla jsi hrozba. Tak jsme tě brali. Pak jsme se dokázali dostat z menšiny do většiny. V momentě kdy jsem měl vypadnout jsem vyhrál imunitu. (dvakrát za sebou) Měl jsem spoustu světlých momentů. Vím, že jsi s Martinem kamarádka. Ale hru jsem měl lépe nastavenou já. Tím bych to uzavřel. Díky za hru.

 

 

 

Písečák

Chci pogratulovat oboum finalistům za to ,že ste to dotáhli až sem,finálko je vždy nepříjemné jako pichlavý kaktus a tu v Chile tu bylo pěkně,teda až na to,že klaun přes ty stromy neměl výhled na pivní lázně a musel si vozit petky braníku ilegálně do tábora. Oba jste skvělý hráči ,hodněkrát jste to prokázali a oba jste vyhráli hodně imunit. Vašku,vím,že v této herní trachtaci sem byl něco jako stolice po zácpě a nemělo to ten šmak a šťávu ta má hra a navíc sem tě prudil svou písečí nepředvídatelností,nícměně požádám klauna o dotaci,abych byl lepší hráč. Moje otázka na tebe zní: Jak by si ty popsal moji hru a jak by tvoje hra vypadala,kdyby jsi neměl ve hře Simču.
Bostone si skvělý člověk a i hráč,rád sem s tebou hrál Survivor Chile a dokonale si použil svůj bostoní řev,moje otázka na tebe zní: Jak se tvá hra liší od Boston Roba a myslíš,že emet má patent na střiky?

Boston: Písečáku, díky moc za krásná slova, kterých si vážím o to víc, že i přes mé neprofesinální chování po tvé zradě mě stále bereš tak, jak bereš. Svůj řev však musím korigovat! laugh Má hra se liší dosti, i když je to můj vzor. Hraju hero stylem, on hrával villain stylem. Největší podobnost shledávám v jeho hře na Redemption islands, kde se uměl v každé situaci přizpůsobit, a to si myslím i já potvrdil v této sérii. I za stavu kdy jsme byli v menšině jsem to já s Rickym nezabalil a sedím tu ve finále. Emet naproti tomu zůstal v pivních lázních v Uleslavicích, kde bude dlouho regenerovat, takže o jeho patentu se přesvědčíme až po jeho odpočinutí. Dík za hru, kamo!

Písečák: Čéče,to sou odpovědi jen to prdí,jen nevím jak emet dotáhne svůj ekologicky vor do finalka.

Vašek: Heleď Adame tvoje hra byla dobrá v tom, že byla nepředvídatelná a rozhodně neopakovatelná. Každopádně nebudu lhát byli momenty kdy mě tvá hra vytáčela.A bohužel si nás i svým odchodem totálně pohřbil. Musel jsem se moc snažit abych tady potom setrval. Nebýt toho tvého odchodu možná bys byl teď ve finále ty. A bez Simči? Rozhodně by to pro mě byla rána v tom, že by nebylo ským volat a Simča je hlavně skvělý člověk po sociální stránce. Nebýt jí tak tu mám jen Davera kterému bych mohl věřit. Každopádně myslím, že bych si dokázal poradit a navázal alianci s někým jiným. Se Simčou byla silná díky tomu, že by jsme se nikdy nezradili. Takže ano bez Simči bych to tu měl těžší. Ale dokázal bych si poradit.

Písečák: Díky emet tě pochválí za pravopis.

 

 

 

Simík

Takže jako první bych chtěla vám oběma moc poděkovat, jste oba fakt super kluci a Boston mi stále dluží pivo laugh. Během hry jste se mi oba otevřeli a za to jsem moc ráda. Když to tak vezmu, tak zrovna s vámi dvěma a Adamem jsem popsala asi nejvíc. Moc to přeji upřímně vám oběma, oba jste makali a hráli dobrou hru. Teď už ale k otázkám laughsmiley Takže zajímalo by mě, který moment podle vás nejvíce ovlivnil vaši hru , popřípadě jaký člověk ji nejvíce ovlivnil a jaky jste postřehli vývoj ve vaší hře.
Díky za odpovědi smileylaughheart mám vás ráda smileyheart

Boston: Simi, díky moc za pěkná slova, vážím si toho! Na to pivo budu myslet! laugh Odpovím podobně jak Vašek, to Písečák mohl v klidu rozhodnout a já se zbytel hry mohl skoro poflakovat. Ale díky jeho zradě so troufám říct, že jsem ze sebe vytěžil maximum, vyhrál výzvy dvě, v rozstřelu dal Davera a Vašek si mě vzal do finále. smiley  Ještě jednou moc díky za hru, bylo to super! smiley

Vašek: Děkuji za otázku to se mi líbí. Heleď v dobrém si jí nejvíce ovlivnila ty. Jednou jsem chtěl udělat vážně zbrklý tah. A ty si mě zastavila a tím si i zachránila naší ali zadky. To bylo moc důležité. Kevšemu jsi mi dala imunitu. Toho si vždy mega cením heart A v tom horší jí ovlivnil Adam který nás dostal do těžké situace. Každopádně na jednu stranu ze mě díky tomu dostal to nejlepší. A musel jsem se o dost více snažit. Takže to zpětně beru i v dobrém.

 

 

 

 

Ricky

Gratuluji finalistům... Přejdeme tedy na otázky...

Otázky na oba:
1) koho byste místo vás dvou vybrali do finále (pouze členy poroty) a proč?

2) koho byste naopak nevybrali do finále a tudíž si podle vás nezaslouží vůbec sedět ve finále a proč?

Otázka na Vaška: jaký byl tvůj nejlepší tah kromě založení aliance se Simcou a Daverem, kteří tě podle mě dostali do f4? ( to že ses dostal do finále je už opravdu tvá zásluha)

Otázky na Bostona: na tebe mám spíš úkol... Chci abys seřadil nás porotce od nejhoršího po nejlepšího. A další otázka... Lhal jsi mi někdy a s čím? Prosím pravdu!
Děkuji za odpovědi a ať vyhraje ten nejlepší

Boston: Díky moc, Ricky. Kromě nás si finále zasloužila i Simča, Odporko, Ty a Daver. Mám na výběr však jen dva, volím tedy Tebe a Davera, hráli jste skvělou hru. Do finále myslíš také z poroty? Pokud ano, tak na to odpovědět nedokáži, myslím si, že každý z TOP 9 na to měl ambice. No a s tím úkolem seřazení porotců bych to asi udělal takto, nic ve zlém proti nikomu: Leclerc, Fray, Písečák, Simča, Odporko, Daver a Ty. No a s tím lhaním, pokud vím, tak jsem ti jen tenkrát kecal, že jsem tě nenapsal jak jsme byli ještě proti sobě, ale to jsem Ti vlastně pak sám později přiznal. Jinak si nejsem vědom toho, že bych Ti lhal.smiley

Ricky: děkuji za odpovědi a hodně štěstí wink

Vašek: Děkuji za zajímavé otázky Ricky.  Do finále bych vybral samozřejmě Simču. To každý ví. To byla i moje motivace ve hře aby to vyhrála. Každý ví, že tu měla naprosto nejlepší sociální hru a také byla silná při výzvách pár jich dokonce vyhrála. A myslím si, že do toho tady dala i hodně srdíčko. Což se né vždy vyplácí a já jí za to strašně cením, nee jen jako hračku ale i člověka. heart
A jako druhého tebe. Na tobě bylo znát, že tu hru hodně prožíváš a žiješ tím. Byl jsi silný při výzvách a fakt jsi se snažil. Měl jsi dobrou strategii. A párkrát se ti povedlo ze mě vypáčit nějaké důležité info. Když na to koukám zpět tak jsem byl fakt pitomej v tomto laughlaugh
Znám tvé kvality takže jsem věděl, že jsi nebezpečný a dobrý hráč. Ale v této sérii si ukázal, že na to vítězství máš.
Do finále bych nevybral Adama. Vzhledem ktomu, že sám tuto hru opustil není o čem. Je to dobrý hráč, nepředvídatelný a ošidný. Ale svoji pochodeň si tu zhasnul sám.
A jako druhého bych vybral Odporka.
On je vynikající hráč, vítěz Kellyvoru a kdo ví kde ještě všude vyhrál. Ale do této série prostě dal málo. Umí víc zamíchat hrou a celkově to od něj prostě bylo slabší vystoupení. Takže bych si ho v tom finále představit nedokázal.
Mohlo to tak působit, že mě do finále dostali oni. Ale iniciativa v naší alianci byla ze všech stran a vše jsme probírali společně. Tím jsme měli 3 jisté hlasy což je ve sloučení prostě super.
A můj největší tah? Možná se budu opakovat ale dostal jsem sem pomalými krůčky. Důležité byla ali s Odporkem v kmenové fázi kde jsme si navzájem kryli zadky. Konec konců důležitá byla pro mne aliance i stebou co jsme měli též v kmenové fázi.
Každopádně uznávám v ruku v ruce semnou ve hře šlo štěstí párkrát byli vyrovnané hlasy. Moje jméno tu též bylo často na talíři. Ale vždycky jsem z toho nějak vybrusil. Nebylo to eazy věř mi.
Nejtěžší bylo samozřejmě vyhrát poslední 2 výzvy do těch jsem vážně dal stoprocentní nasazení.
Jinak ano tobě a Bostonovi jsem často lhal. Najednu stranu to bylo celkem oboustranné bych řekl. Bylo to pak už docela úsměvné. Potom co jsme se několikrát podrazili ve hře jsme nakonec stejně dal a dal probírali hru. Zpět ale k tvé otázce. Neměl jsem tu vyloženě jeden supr čupr obří tah. Ale několik malých co vytvořili jeden velký základ.
Doufám, že jsem tě odpověďmi přesvědčil.
Díky za hru Ricky.

Ricky: super, děkuji moc za odpovědi a přeji taktéž hodně štěstí wink

 

 

 

Odporko

Ahojte finalisti, mame tu dvoch najlepších hráčov série, aspoň tak by to malo byt, lebo túto sériu najlepšie hrala dvojica Ricky daver (no offence ale tak to bolo), v každom prípade vám v prvom rade chcem pogratulovať lebo ste to dotiahli až do konca. Priatelia dam vám otázky rovno žiadne dlhé kecy. Vasilko si známy coattail Jonáša vaverku a tak si sa dostal aj do tejto série že ti to on povedal aby si sa prihlásil, povedz mi úprimne ako by tvoja hra vyzerala keby je Jonas v zlúčení prosím smiley Bostonko u nás to bolo naopak, ty si ma pozval aby som ti robil coattail a a vďaka môjmu perfektnemu shield playu si nebol ohrozený až do F6 ktorú si si povodil ako pán a vyradil pre mňa najlepšieho hráča série davera smiley povedz mi ako si sa cítil po mojom vylúčení prosím smiley

Boston: Hele, myslím si, že jsem byl s Daverem vyrovnaný a díky tomu, že jsem ho v rozstřelu porazil jsem zahrál lépe jak on. Ale co uznávám je to, že Ricky zahrál ještě lepší hru jak já. Mně bylo moc smutno, že jsi vypadnul, byl jsi největší spojenec a chtěl jsem tě do F2. Ale nestalo se tak, stalo se tak, jak se ale mělo, ty víš, mluvili jsme spolem o tom. A myslím, že s Rickym jsme od F6 zahráli perfect game bez chyby a nebýt poslední výzvy, seděli bychom ve finále jako králi. Sedím tu však já s Vaškem. A zasloužíme si tu být.

Vašek: Kdyby byl ve sloučení asi by hra vypadala tak, že by jsme byli aliance já ty a on plus ještě někdo a dostali se ve sloučení do početní výhody.
Obávám se, že kdyby ale došlo na F3 ty já a on. Tak by jste si mě ani jeden do finále nevzali. A moje šance na vítězství by se zmenšili.
Takže ano kdyby tu Johny byl herní průběh byl měl snadnější, lehčí a tolik bych se asi nemusel nadřít.
Nakonec jsem rád, že tomu tak nebylo a musel jsem si postavení v kmenu, aliance vše zařídit sám. Vyhrál jsem 2 těžké výzvy za sebou když bych jinak vypadl. Myslím, že jsem ukázal, že dokážu hrát i bez Johnyho. A, že nejsem neschopný. Vážně jsem do toho dal hodně času, síly a trpělivosti. Jsem na sebe hrdý, že jsem se do finále dokázal dostat hlavně díky své zásluze.
Hned mám z toho finále lepší pocit.
A děkuji, že jsi mi hlídal prdel při kmenové fázi. To mi rozhodně ve hře pomohlo.
Díky za hru Odporko

 

 

 

Daver

Zdravím vás a gratuluji vám kluci.
Oba jste hráli dobrou hru, jeden semnou a jeden proti mě.
Nebudu moc náročný s otázkami a proslovem, ale přece jen je dám
Kdo mi na něco odpoví nepřímo a oklikou tak u mě klesá rozhodnutí mu dát hlas.
1) uveďte další dva lidi co by ve finále měli šanci vyhrát ( kromě vás dvou)
2)od jakých 2 lidi čekáte jasný hlas
3)přirovnejte každého hráče k real Survivor hráč i
4)vaš nejlepší tah ve hře
Vše děkuji

Boston: Ahoj, Davere, díky moc za gratulaci. Budu se opakovat, ale kromě nás dvou by měl šanci i Ricky a Ty. A kdyby si se ptal i na další, tak i Odporko a Simík. Jasný hlas čekám od Odporka, nejspíš i Leclerc, dál se nechám překvapit. Jako všech 16? laugh Tak to je fakt těžký, ale podle mě je většina hráčů zde original a proto je nerad k někomu přirovnávám!Můj nejlepší tah byl když měl Ricky symbol a já vyhrál imunitu, pak sme se zabetonovali a byli v TOP 4, kde jsem tě vyřadil v rozstřelu.

Vašek: 1) určitě Simča hrála skvělou sociální i fyzickou hru. A Ricky on hrál skvělou strategickou a fyzickou hru.
2) pevně věřím a doufám v Simčin a tvůj laugh
Byli jsme aliance takže by mi to udělalo radost.
3) Simča byla jako Amanda jako ve své první sérii. Ricky mi připomínal Bostna Roba.
Adam Coache člověk od nej nikdy nevěděl co čekat.
Ty Ethana. Martin mi pripominal Ozzyho. A Fray Julovi. A já jsem jako Stephanie.
4) neměl jsem jeden nejlepší. Ale hodně těch malých. Uzavřel jsem dobré spojenectví a vyhrál důležité výzvy.
Děkuji za super spojenectví

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář