Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. Epizoda - Kmenová rada

5. 5. 2020

Kmenová rada

Vítám vás kmene Djembajeweeb na další kmenové radě po sloučení. Dnes vás z místa porotců bude sledovat Weja, Iwanovic, Paul, Domes, Laszlo a Párek, který vypadl na poslední kmenové radě.

Dnes vyřadíte posledního člena vašeho kmene, který se stane sedmým a tedy posledním porotcem. Předtím však mám pár otázek.

 

Nedbiku, jaký by to byl pocit, kdyby ses dostal do finále? Proč by si měl zrovna tebe vzít Záhy do finále?

Záhy: Dobrá otázka, cením
Nedbik: Tak byl by to skvělý pocit, dostat se do finále v takovéto sérii, která je podle mě určitě jedna z nejlepších, která v cz/sk je, ale bohužel se to asi nepovede laugh Tak určitě má proti mě větší šanci a bylo by to více vyrovnané laugh

 

Dobře. Ben Yeddere, myslíš, že máš ve finále šanci? Mluvil jsi nějak se Záhym, aby si tě vzal do finále?
Ben Yedder: nevím záleží jak moc mě miluje, ale já ho budu milovat vždycky
If I should stay, I would only be in your way So I'll go, but I know I'll think of you every step of the way And I will always love you I will always love you You, my darling you, hm Bittersweet memories That is all I'm taking with me So, goodbye Please, don't cry We both know I'm not what you, you need And I will always love you I will always love you, you I hope life treats you kind And I hope you have all you've dreamed of And I wish to you joy and happiness But above all this, I wish you love And I will always love you I will always love you I will always love you I will always love you I will always love you I, I will always love you You, darling, I love you Ooh, I'll always, I'll always love you
Poslední pozdrav Johnymu a martymu, luv ya lads

 

Děkuji za poslední zajímavou odpověď. Záhy, ty jsi vyhrál poslední výzvu o imunitu a dostáváš se tím automaticky do finále. Jaký z toho máš pocit? A je pro tebe nyní těžké si vybrat, kdo s tebou půjde do finále?
Záhy: Je to bomba. Jak psal Nedba, tom série v ČR/SK, já osobně jsem tě vždycky všude i upřednostňoval před Kellym, hra u tebe mě vždycky bavila a už jsem jednou před bránami finále skončil. DO výzvy jsem dal fakt hodně i přes mé časové indispozice, dělal jsem jí pozdě do večera a vyplatilo se. Jelikož jsem předem avizoval svou poslední hru, pro jednou si vyberu iracionálně srdcem člověka, který mi byl celou hru bližší ať jsou mé šance na výhru jakékoliv.

 

 

Dobře. Nyní přejdeme k hlasování.

Záhy, ty máš pro dnešní radu imunitu, necháš si ji nebo ji někomu předáš?

Záhy: Dnes si ji nechám

Dobrá tedy, pro Záhyho se dnes nemůže hlasovat. Jelikož by Ben Yedder mohl hlasovat jen pro Nedbika a naopak, tak bude hlasovat dnes jen Záhy.

Záhy, jdi tedy hlasovat.

.

.

.

Bylo odhlasováno.

Přečtu hlas

 

13. vyřazenou osobou a sedmým a tedy posledním členem poroty v Kdo přezije Japosnko se stává

hlas1.jpg
(Sociální hra je pro surv důležitá, to platí pro nás oba, sorry smiley)

 

kmenpromluvil.jpg

Od této chvíle se moc ve hře předává do rukou poroty. Na vás už je jen přesvědčit je, že jste hráli lepší hru a že si zasloužíte tedy vyhrát tuto sérii. Víc pro vás nemám, můžete jít.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář