Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co můžeme udělat pro blaho druhých lidí?

Podobné přitahuje podobné.

Záleží na nás, jakou bytost budeme uvnitř sebe krmit. Během dne jste někdy v pohodě, tak jste nahoře, někdy jste naštvaní, tak jste dole.

Vy jdete do restaurace a tam je servírka, a když jste naštvaní, tak si sednete ke stolu, a k Vám přijde servírka, která je naštvaná. Zákon zrcadlení, každý člověk v druhém probudí to, co zrovna v sobě vyzařuje.

Svými myšlenkami tvoříme realitu, mysleme na zelenou přírodu, mysleme na záchranu deštných pralesů a budeme tvořit realitu, budeme k sobě přitahovat takové lidi, kteří budou také pomáhat přírodě a kteří se budou chovat mile i ke druhým lidem J

 

Jakým úhlem pohledu se díváme na dnešní svět? Z pohledu strachu, nebo koukáme na svět z pohledu klidu, lásky, jednoty?

Epidemie, či chceme-li, pandemie koronaviru nás všechny spojuje. Ačkoliv je karanténa, tak můžeme venku kolem sebe vidět rodiny v rouškách. Rodiny, které bychom za normální situace vidět nemohli, když by např. otec rodiny byl od nevidím do nevidím v práci.

Když jdou lidi do obchodu, tak ačkoliv mají strach, tak je skvělé vidět, jak si lidi začínají uvědomovat, co si dávají do nákupních košíků. Ovoce, zeleninu, balené, nikým neosahané pečivo apod.

Opět je důležité si uvědomit, že když si dáme na lačno každý den ¼ čajové lžičky jedlé sody Bicarbony do vody, vytváří se nám v těle zásadité prostředí, a máme-li v těle zásadité prostředí, nemohou v našich tělech přežívat viry

Většinou každé ráno jedeme na autopilota. Do práce jedeme autem, soused nezná souseda, na FB se sledujeme, ale když se potkáme na ulici, tak se často ani nepozdravíme. Na světě je spousta skvělých míst, ale když je nebudeme chránit, tak mohou velmi rychle zmizet.

Jedno ze skvělých míst je třeba ostrov Roatán.

https://vimeo.com/401208939?ref=fb-share&fbclid=IwAR2TJDVE1WIvtnrW6IDHkee6ik-ZYT0BeHcBlihoo-y2DpcsSfKbtKWFzUQ

 

Jaká místa je potřeba chránit?

Přírodu a deštné pralesy. Proč? Zjednodušeně řečeno deštné pralesy produkují kyslík, a když nebude kyslík, nebudeme mít co dýchat, resp. naši potomci nebudou mít co dýchat. Každý jediný člověk pro to může něco udělat. Více info zde:

https://www.national-geographic.cz/clanky/milan-jeglik-pustit-se-do-zachrany-destnych-pralesu-se-da-i-bez-grantu-a-dotaci-20171212.html

 

Pojďme prospěšným příkladem dětem.

Dejte je od TV, protože TV nás všechny velmi manipuluje, především záměrně špatnými televizními zprávami, reklamami apod. Nedovolte dětem hrát si dlouhé hodiny na PC, dejte jim rýč, ať si zkusí okopat zahrádku, (pakliže je u domečku - když je ta karanténa), ať si zkusí sami něco zasadit, naučte, je třeba rozdělat menší ohýnek bez umělého PEPA, protože to patří k základní všeobecným znalostem mladých lidí.

 

Každý se můžeme rozhodnout, kterou cestou se vydat. Můžeme milovat "své" domácí psy a kočky, ale neměli bychom přestat vnímat nutnost ochrany těch divokých. Je jedno, odkud jste, poněvadž ochrana přírody nezná hranic, je nadnárodní, je světová, je nesobecká a nezištná.

Většina rangerů a lidí v ochraně přírody bere minimální platy a nedělají to pro peníze, je to jejich poslání. Pokud to tak někdo necítí, tak by se neměl do ochrany přírody vůbec pouštět. V ochraně přírody, nejde ani o žádné tituly, diplomky a kariérní postupy, jde tam o život zvířat a často i lidí, poněvadž brání těm krutým v tom, aby vydělávali peníze na zabíjení a věznění zvířat. Na oné straně zla nestojí zdaleka jen pytláci, překupníci a pašeráci, ale také komerční chovatelé, či lidé ze ZOO, poněvadž jsou součástí energie zajetí a věznění a mohou si nalhávat, co chtějí, ale klec, či terárium je prostě vězení. Celoživotní zajetí je totiž horší než smrt.

Berte to jako výzvu, výzvu k zamyšlení se. Existují cesty, jak se můžete zapojit i vy. Místo vstupného do ZOO pošlete raději pár korunek podporu rangerům.

 

Místo chození do kina a divadel pojďte raději na občanské hlídky proti jedům v krajině, či se zapojte do monitorovacích hlídek. Nebo přijďte na přednášku a možná to pochopíte a změníte svůj život. Více info zde:

https://justicefornature.org/hlidky-cr/

 

Vyrazte jako dobrovolníci do světa a je možné, že se Vám od základů změní Vás pohled na svět. Nikdy není pozdě.

Když človíčka od malička tahají po ZOO, tak se z toho těžko vymaňuje. Každý máme svůj čas. Lidé musí rozlišovat i tradiční asijskou medicínu, poněvadž její základ je úžasný, jen se určitá část zločinců pustila do genocidy zvířat a začali tomu říkat tradiční čínská medicína, což není až tak úplně pravda. Nenazval bych to tradiční. Je to spíše snůška marketingových pověr a bludů, které zase tak hlubokou tradici nemají.

Právě to je ten důvod, že se to moc nedaří, poněvadž lidé to vzdali a raději si za pár stovek koupí lahev chlastu, rtěnku, sladkosti, cigára a fňukají, že jde vše do háje. Přitom právě těch pár stovek v globálním měřítku sehrává obrovskou roli.

100 000 lidí po stovce nebo dvou měsíčně? NEBYLO by to SUPER, dát práci komunitním rangerům, kteří by mohli odvést obyčejné vesničany od pytláctví? U několika dřívějších pytláků se to již podařilo, nyní práci, která je baví, živí své rodiny a pochopili, že příroda se musí chránit.

Pytláci mnohdy ani nemají na výběr, (když chtějí uživit rodiny), navíc to vidí od dětství jako realitu všedního dne a žijí přímo v tom prostředí, takže nemají tu možnost reálně z odstupu  (jako my v Evropě) pochopit, že dělají vlastně něco špatného. Berou to ze svého úhlu pohledu jako zákon přírody, kdy silnější (člověk) porazí slabšího jedince (zvíře) a myslí si, že se přece nové mláďata opět znovu narodí, (jenže oni si neuvědomují, že lidí je mnohem více, než zvířat, kterým tím pádem hrozí vyhynutí).

Navíc člověk je se zbraní v ruce a s pytláckými pastmi v 1000% silnější, než samotné zvíře, takže to je jen otázkou času, než ten pytlák to zvíře buď zastřelí, nebo se to zvíře chytí do jedné z pytláckých ok, či jiných pasti. 

 

My lidé jsme těmi, kdo zvířatům planetu ukradli a ničí ji tempem, které nedává žádný smysl. Čím jsme vyspělejší, tím jsme ničivější.

Čím je nás více, tím rychleji devastujeme. Technologie a počet, vražedná kombinace. K tomu se přidal další vražedný nástroj lidstva a to je mezinárodní obchod v masivním měřítku, tedy námořní, automobilová a letecká doprava.

 

Do roku 2030 spousta zaměstnání zanikne, vlastně se tak postupně děje už nyní. Děje se to kvůli robotizaci 4.0 a díky umělé inteligenci.

Stále více lidí otevírá své oči a postupně chápe a uvědomuje si, že nemusí být i nadále konzumní stádečko, že nemusí být otroky systému a bez závislosti na státu.

 

Strach je to, o co tu běží. Depresivní vládní režimy používají právě strach. Proč? Ten, kdo se bojí, je snadno ovládaný. Strach však může přerůst v paranoiu.

Strach z koronaviru brání v růstu osobnosti. Může tu být každý rok v zimě (od ledna do dubna = stejně jako chřipka), to nikdo nevíme. Všechno jsou to dezinformace, abychom byli na nízkých úrovních vědomích, to je to, oč elitám jde

Nyní ale máme čas, který běžně nemáme, tak proč ho nevyužít? Můžeme studovat online, můžeme z-Restartovat náš život, můžeme pomoci přírodě.

 

Čas na uvědomění si vlastního života, zastavme se, přemýšlejme o svém životě.

Farmacie, pojištění, všechno je to o strachu.

Současná situace existuje, je taková, jaká je a záleží na každém z nás, z jakého úhlu se na to podíváte. Ovšem touto zaměřenou pozorností dáváme tomu egregoru koronaviru více síly, takže pokud chceme opak, je potřeba se naladit na vyšší energie a vibrace. Na co zaměřujeme pozornost, tak tam to roste.

Každý si může pustit Mozarta, (v knize Tajemství / Secret se můžete dočíst, jak hudba Mozarta, či slova na sklenici ovlivňují krystaly vody), nebo si třeba pusťte frekvenci 432 Hz na youtube.

Ať se stane, co se stane, tak jakákoliv krize vždy byla pro lidstvo z dlouhodobého hlediska prospěšná. J

Historie se opakuje, a pokud se neponaučíme, může přijít další válka.

 

Děti ještě v 80. letech 20. století uměli používat plynové masky, chodili na pochoďáky, měli fyzičku a uměli jsme poslouchat své rodiče, učitele a starší občany. Dnes žijeme v pseudohumanistické, rozvrácené, ekonomicky zešílené společnosti, kde muži ztratili strategické myšlení, stali se z nich myšlením napůl ženy, společnost ovládl pocit smířlivosti a tolerance s každou blbostí, z bezcharakterních šašků se stali národní baviči a dnes doslova hrdinové, poněvadž si dělají PR na nemocných dětech a lidech a naše společnost doslova ztratila přirozenost se bránit čemukoli, co ji ohrožuje a jako ovce přihlížíme likvidaci národního hospodářství, firem, společenského života a přistupujeme na hru strachu, který udělá z lidí udavače.

Jednoho dne se budou lidé divit, jakou cestu si zvolili, ale už nebude cesty zpět anebo jen za cenu velkého průseru a na to už dnes lidi nemají koule. Rád bych vás ubezpečil, že je to jen na vás, zda se poděláte strachy nebo zda se nenecháte zatlačit do kouta a převezmete svůj život do vlastních rukou, sami si určíte, jak se v této situaci budete chovat, zda budete odpovědní vůči společnosti nebo jen tupě poslušní nařízením neschopné vlády, která nám lže do očí o rouškách, připravenosti našeho zdravotnictví, které však už dávno není službou pro občany.

Držím palce všem rozumným lidem a přeji nám, abychom nepodlehli panice, protože ta je nyní naším největším nepřítelem. Ani já nechodím a necestuji mezi lidi, jsem doma, mám potraviny, chodíme na procházky, občas zajdu na zahrádku, kde ale nikoho kromě nás není.

Žijeme v době, kdy se pravda trestá, spoustě lidem jsem řekl pravdu, kterou nechtěli slyšet, u některých lidí to bylo bohužel to poslední, co jsem jim řekl, protože to byly stádní ovce, které frčeli totálně na systému a nechtěli žádnou změnu. Možná si myslíte, že jeden člověk tady nic nezmění, ale kdyby si to řekl každý...

Dívejte, nemusíte podporovat mě, nemusíte sdílet tento web, klidně si vytvořte svůj vlastní web, šiřte si a rozšiřujte po síti svůj vlastní web, ale naším hlavním posláním by mělo být pomoci naší Planetě Zemi, to je to oč tu běží, to je to, oč se snažím, to je to, co budu dělat až do smrti.

Jsou věci, kde není možné ustoupit a kde není možné dělat kompromis, a buď to lidi pochopíte, nebo tato planeta Země půjde pomalu do kytek. (vlastně tam už houfnými kroky míří)

 

Uvědomte si, že tisícům a statisícům lidí byl ukončen příjem a to bude mít velké dopady na společnost. Statisíce lidí nebude moci dostát splátkám svých dluhů a to promění stovky a tisíce rodin na horkou půdu zoufalství, zamyslete se nad tím! Kdo kompenzuje podnikatelům a OSVČ jejich příjmy?

 

Státním zaměstnancům se to mluví, ale co lidé podnikající v těch odvětvích, která jsou nyní paralizována?

 

Zdar a sílu všem :) přeji vám krásný den :)

https://justicefornature.org/novinky/