Jdi na obsah Jdi na menu

Akce na Mírově byla moc fajn... :-)

Dříve jsem měla názor, že odmítám mít v rodině nějakého „policajta“, za minulé zážitky. Dnes už vím, že je to o lidech, nikoli o uniformě a velmi mám ráda jednoho i když by se zdálo, že je to nemožné. Za tohoto člověka Děkuji ze Srdce a navíc i mému vnímání , když mi intuice napověděla i mé další aktivity s tímto úžasným Člověkem*, navíc energeticky příjemně vzájemně “napojeného“ :-)

Děkuji i za všechny dopisy :-) Má máti na mě prý žárlila, že mě viděla s Kajínkem“ v TV a že jsem celá černá. / vždycky mě stejně měla za černého petra“, chtěla mě vždycky blond a bylo jí fuk, že není nikde žádný upřímný Bond… ;-) Do jiné barvy vlasů jsem šla z bezpečnostních důvodů i pro svůj pocit, někteří chudáci totiž mají víc potřebu si bouchnout do blondýny než brunety. Navíc jsem byla v situaci, kdy jsem měla v sobě „vězení“skrze otce nejmladší dcerky a jsem ráda, že jsem si vše díky i tomuto Člověku vyčistila, taky poznala“kdo je kdo“, a navíc jsem se i zamilovala :-) Jsem vděčná za všechny cesty a nechávám si barvu odrůst, ušetřím tím i rodinný rozpočet, občas každá změna přijde vhod i k dalším radostem :-)

Rádi jsme postavili s dětma na Mírově i toho sněhuláka a mohu Vám říct, že to bylo parádní setkání s panem starostou i jinými lidmi, kteří pěstují v duši humor, který všem sluší :-), taky pochopení, když si někdo řeší i všechny situace soucitnou cestou vnímavou cestou lásky, co na tom, že máme někteří šedivé vlásky :-) A vanilkové rohlíčky si můžeme upéct i v létě, symbol Vánoc je krásný pojem a z vůně hezký dejem :-), je to pohlazení na duši, obejmutí i ve všední den, nikoli jen jeden den v roce. A s tím souvisí i to VEGANSTVÍ a proto jsem poprosila Královnu II. O to CELOSVĚTOVÉ A LÁSKOU PROPOJENÉ :-) Těšíme se se všemi naviděnou, a jestli to byla pro některé jen hra, je mi líto, protože v Pravdě je Život víc čistý, než ve lži a i když máte nápad, že by se váš život mohl natočit, těžko by jste mohli hrát situace bez scénáře, ale jedině spontánně, tak jako porod a když se tvoří a klube do světa další RADOST ŽIVOTA :-) užívám si ji s nesmírnou pokorou a vděčností…:* Mám báječné Děti všechny...Přátele...Děkuji, děkuji, děkuji…

 

S Úctou

Jindřiška Veselá s fajn Rodinkou :-)

 

P.S.Další řeknu až bude dotyčný s námi, protože jen v jeho náruči jsem ve větším bezpečí a Děkuji :* s láskou :* Kokša :-)