Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky 2019

18. 7. 2020
 
IHA Wels
7.12 posuzovala paní Elena Agnofovova RUS:
Multichamp. MAMBO z Tichého hájeV1, CACA, CACIB, BOB
 
8.12 posuzoval pan Peter Harsanyi H:
 
Multichamp. MAMBO z Tichého hájeV1, CACA, CACIB
Jch. SABBATH BLACK z Tichého hájeV1, CACA, resCACIB
 
Jch. SABBATH BLACK z Tichého háje splnil podmínky pro udělení titulu:
 
ÖSTERREICHISCHER CHAMPION
 
Multichamp. MAMBO z Tichého háje splnil podmínky pro udělení titulu:
 
ÖSTERREICHISCHER GRAND CHAMPION
 

MV Bratislava

27.10 se náš Čertíček - Multichamp. MAMBO z Tichého háje zúčastnil letos již naposledy výstavy v Bratislavě. Posuzoval moc fajn rozhodčí - pan Tibor Havelka a Čertík si domů přivezl tituly:
 
V1, CAC, CACIB, BOS
 

Multichamp. ICON z Tichého háje

Dne 18.10 odešel za Duhový most náš ICON - Matýsek v nedožitých třinácti letech. Tento pejsek pocházel z chovu paní Ludmily Pavlíkové a CHS z Tichého háje, které tímto děkujeme za tohoto skvělého kamaráda. Matýskovi bych ráda poděkovala za sebe i celou smečku za krásných třináct let, kdy nám byl nejlepším přítelem. Maty, moc nám chybíš, nikdy na Tebe nezapomeneme.
 

MV ČESKÉ BUDĚJOVICE

13.10 odjíždíme na mezinárodní výstavu do Českých Budějovic, to jsme ještě netušili, že je to poslední česká výstava, kde byl Čertíček vystaven ve třídě šampionů. Pan MVDr. Šimek, kterému velmi děkujeme zadal Čertíkovi tito tituly:
 
V1, CAC, CACIB, CAC-ČMKU, BOB
 
Mambo z Tichého háje je nově držitelem titulů:
 
ŠAMPION ČMKU, ČESKÝ GRAND ŠAMPION, KLUBOVÝ ŠAMPION
 

IHA TULLN

29.9.2019 - opět vstáváme v nočních hodinách, nakládáme pejsky a míříme do rakouského Tullnu, výstavu posuzuje pan Erwin Deutcher z Rakouska, v konkurenci máme černé pejsky z Německa. I přesto můj milovaný a skvělý kamarád Čertík - Multichampion MAMBO z Tichého háje získal tituly:
 
!!! V1, CACA, CACIB, BUNDESSIEGER, BOB !!!

EPEIROS CUP SENEC

15.9 opět v nočních hodinách odjíždíme s Věrkou a Renčou, ale tentokrát na Speciální výstavu do Sence. Tato "speciálka" byla združená pro více plemen a konala se nedaleko slunečních jezer. Ráno bylo ještě příjemné chladno, za to odpoledne se opět slunce nepříjemně rozpálilo, na výstavišti bylo plno stromů, tak o chládek nebyla nouze. Slovenský klub chovatelů špiců měl svoji výstavu velmi pěkně zorganizovanou, nechyběly dárkové tašky pro vystavovatele ani krásné kokardy a poháry pro pejsky. Celá výstava probíhala v přátelském duchu, posuzovala velmi příjemná paní Andrea Jurćan ze Srbska. Výsledky našich pejsků:
 
Multichamp. MAMBO z Tichého hájeV1, CAC
Jch. SABBATH BLACK z Tichého hájeV1, CAC, EPEIROS WINNER, BOB
 

MV BRATISLAVA

17.8 v nočních hodinách s kamarádkou Věrkou a její vnučkou Renčou odjíždíme přes Rakousko do Bratislavy. Mambo z Tichého háje si jede pro "posledního CACIBa", alespoň v to moc doufáme. Po čtyřech hodinách přijíždíme do Bratislavy a já zjišťuji, že mám na nohou domácí gumové boty, no nic moje boty Čertisku na kráse neuberou. Posuzuje paní Lenka Frnčová, Čertíček nastupuje ve třídě šampionů a získává CAC, rovnou zůstává v kruhu a konkurenci získává i CACIBa - toho vysněného posledního! Nakonec paní Frnčová podepisuje posudek, kde je ocenění:
 
V1, CAC, CACIB, BOS
 
Multichamp. MAMBO z Tichého háje splnil podmínky pro udělení titulu:
 
!!! C.I.B - MEZINÁRODNÍ ŠAMPION KRÁSY !!!
 
 

IRIIS Melongena je MEZINÁRODNÍ ŠAMPION KRÁSY

16.8 - ano, je to tak, v ranních hodinách zaklepala pošťačka a přinesla Irouškovi skvělou zprávu! FCI potvrdila Iriisovi Mezinárodního šampiona krásy. Jsem na něj velmi pyšná.
 
Peťo Těhlová a Lucko Bartušková, děkuji Vám oběma za tak skvělý odchov jako je Iriis. Vám paní Pavlíková také moc děkuji, dala jste mi Irouška jako dárek, je to nejlepší dárek, který jsem v životě dostala. I moje dcera má na Irouškovi podíl, Mončo i Tobě děkuji. Vy všechny jste se podílely na úspěchu tohoto skvělého psa a já doufám, že Vám ten šikovný černý kluk udělal radost stejně jako mně.

KRAJSKÁ VÝSTAVA TÝN NAD VLTAVOU

 
4.8 - opět nejlepší výstava letošního roku! Počasí nebylo tak hrozné, i pro pejsky snesitelné. Jako každý rok naše pejsky posuzoval všemi špicínky i jejich páníčky milovaný pan Antonín Mudra, kterému velmi děkujeme za krásné a milé posouzení plemene špic. Výstavu si nejvíce užil náš třináctiletý veterán, který ležel na koberci na kleci, "sbíral drby", dětičky ho stále mazlily a chovaly, i o svačinu se s ním rozdělily a tak byl náš Matýsek naprosto spokojený. I my jsme si výstavu užili, pěkné posezení s přáteli, se kterými se scházíme každý rok v Týně bylo moc fajn. Pokud jde o organizaci výstavy, opět bezchybné a super! Tímto děkujeme celému "Týnskému týmu" ! Připravili jste pro nás krásný den! No a k naším pejskům - to jsou naši šikulkové, největší radost nám opět udělal náš trpasličí špic, který sám špic mezi pomeraniany vyhrál Krajského vítěze. A teď výsledkům:
 
malý špic, tř. otevřená: Jch. SABBATH BLACK z Tichého hájeV1, Vítěz třídy, KRAJSKÝ VÍTĚZ
malý špic, tř. veteránů: Multichamp. ICON z Tichého hájeV1, Vítěz třídy veteránů
malý špic, tř. čestná: Multichamp. MAMBO z Tichého hájeV1, Vítěz třídy čestné
trpasličí pes, tř. otevřená: OREGON z Tichého hájeV1, Vítěz třídy, KRAJSKÝ VÍTĚZ
trpasličí fena, tř. veteránů: Vch. COCKY z Tichého hájeV1, Vítěz třídy veteránů
 
 
Moje velké poděkování patří sice mladinké, ale za to velmi zkušené Renátce Schmidtové, která mi pomohla předvést Krajské vítěze v 5.skupině FCI. Ti naši závisláci dají každému zabrat, ale Renátka zvládla Oregona předvést špičkově. Rendi děkuji.

NÁRODNÍ VÝSTAVA KLATOVY

30.6 - již v únoru jsem řešila přihlášky na tuto výstavu, s velkou radostí jsem přihlásila veterána, veteránku a Irouška do třídy čestné, samozřejmě Mambo - Čertík přeci nemůže zůstat doma.Výstavu totiž posuzovala velmi zkušená a nejen špicínky oblíbená paní Ludmila Pavlíková. Všechno dopadlo jinak, odradila mě předpověď počasí, která hlásila třicet sedm stupňů! A bylo rozhodnuto, veteráni nikam nejedou a Iriis raději také ne! Prostě to zvládnem s Čertíkem jen na otočku, ale nakonec jsem se vrátila pro Iriise a jel také. Multichamp. Iriis Melongena získal krásnou "výbornou" ve třídě čestné a Multichamp. Mambo z Tichého háje (Čertíček) ten si vyběhal tituly:
 
!!! V1, CAC, NÁRODNÍ VÍTĚZ, CAC-ČMKU, BOB !!!

MV LITOMĚŘICE

19.5 - za celých patnáct let jsme nikdy nevynechali mezinárodní výstavu v Litoměřicích, tak jsme ani letos neudělali vyjímku, počasí nám přálo, kruh byl venku, takže fajn posezení, posuzoval velmi příjemný pan Petr Řehánek. Čertíček nám udělal opět radost a nejen on, vyznamenal se i náš maličký trpaslíček, který běhal s mnoha pomeraniany.
 
malý černý, Multichamp. MAMBO z Tichého hájeV1,CAC, resCACIB
trpasličí černý, OREGON z Tichého hájeVýborný 3

IHA WIESELBURG

11.5 poprvé ve Wieselburgu, napadlo mě, tam bude asi krásně a bylo! Bydlení v klidném Pöchlarnu přímo u Dunaje nemělo chybu! Vyjeli jsme samozřejmě o den dříve, chtěli jsme si užít přírodních krás údolí Dunaje. Počasí se měnilo "každou minutu", cesta byla náročná a dlouhá, ale krásná. A teď k výstavě, přihlášen byl Multichamp. MAMBO z Tichého háje, doprovod mu dělal trpasličí Oregon z Tichého háje, výstavu posuzoval pan Darko Korošec ze Slovinska a ten náš krásný kluk získal tituly:
 
V1, CACA, CACIB, BOB !!!
 
 
fotky z krásného údolí Dunaje, klikněte.............Pöchlarn 2019

MVP PRAHA

21.4 - ani o Velikonocích nezahálíme a vesele couráme po výstavách, tentokrát je to "mezinárodka" v Praze, výstavu posuzoval pan Schäfer Quido z Německa, náš Jch. SABBATH BLACK z Tichého háje se moc líbil a tak vyhrál tituly:
 
!!! V1, CAC, CAC-ČMKU, CACIB, VÍTĚZ PRAHY, BOB !!!
 
 

OBLASTNÍ VÝSTAVA HOŘOVICE

22.4 - a pokračujeme, z Prahy se přesouváme na Oblastní výstavu do Hořovic, byla to výstava ve velmi přátelském duchu, pořadatelé skvělí, nedalo se přehlédnout jak moc je jejich práce baví. Fakt jsme si to v Hořovicích užili! Špice posuzovala paní Božena Ovesná, naši pejskové opět šikuly, no a náš trpasličí "prďák" = obrovská radost! a teď ty výsledky:
 
malý, černý špic:
 
Multichamp. MAMBO z Tichého hájeV1, Vítěz třídy, OBLASTNÍ VÍTĚZ
 
trpasličí špic:
 
OREGON z Tichého hájeV1, Vítěz třídy, OBLASTNÍ VÍTĚZ
 
 

IHA SALZBURG

30.3 - po letech jsme opět vyrazili na výstavu do Salzburgu! Už v pátek jsme objeli jezera Attersee, Mondsee, v sobotu po výstavě Mirabelské zahrady a Mozartovo náměstí a v neděli cestou domů jsme neodolali Traunsee. No a teď k výstavě, malé špice posuzovala paní Ingrid Ehold AT, bylo to náročné, na posouzení jsme čekali šest hodin, po dlouhém čekání naši kluci vyrazili do boje a byli opět velmi úspěšní. Když naši pejskové nastupovali o Cacib, paní Ehold prohlásila: " Toto jsou velmi pěkní psi a je radost toto krásné plemeno posuzovat!" Takže paní Ingrid Ehold, pro nás je naše plemeno největší láskou našeho života a my Vám děkujeme za Vaše milé posouzení a za Vaše krásná slova. No tak teď ty výsledky:
 
Vinn Taro´s Little Star z Tichého háje - V1, JUGENDBESTER, JUGEND ALPENSIEGER
Jch. Sabbath Black z Tichého háje - V1, CACA, CACIB, ALPENSIEGER, BOB !!!!!
Multichamp. Mambo z Tichého háje - V1, CACA, RESCACIB
 
 
 
Náš malý hnědý Vinn Taro´s Little Star z Tichého háje již získal titul:
 
......ÖSTERREICHISCHER JUGENDCHAMPION !!!
 
Jeho otec - Multichampion Iriis Melongena získal titul:
 
.....ÖSTERREICHISCHER CHAMPION !!!
 
Fotky z Alp, MondseeAttersee a Traunsee..........ZDE

 

NÁRODNÍ VÝSTAVA BRNO

 
13.1 - ani po Vánocích nelenošíme a pokračujeme ve vystavování. Tentokrát jsme se vypravili na dlouhou cestu do Brna, i přes velké sněhové kalamity na Vysočině jsme obě cesty zvládli. Náš překrásný a úžasný už Multichampion MAMBO z Tichého háje se nespokojil s Rakouským šampionem z Welsu a bojoval dál:
 
V1, CAC, NÁRODNÍ VÍTĚZ, BOS
 
tuto výstavu posuzoval pan Leoš Jančík a náš šikulka zde získal titul:
 
 !!! ČESKÝ ŠAMPION !!!
 
 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář