Jdi na obsah Jdi na menu

10. Zpráva

12. 11. 2020

 10. Zpráva

Vážení rodiče,

ještě jednou chci moc poděkovat za to, že se díky Vám mohla  online výuka s Vašimi dětmi uskutečňovat. Vaše podpora a pomoc byla opravdu nezbytná. Moc děkuji, že jste dětem připomínali všechny zadané úkoly a pomáhali je dětem vypracovat. Převážná většina dětí měla úkoly výborně vypracované a na výuku měly připraveny všechny potřebné věci.

  • Od středy 18. 11. bude již probíhat výuka ve škole podle běžného rozvrhu. Žáci tedy přijdou ráno normálně do šatny. Já si je tam vyzvednu, dlouho ve škole nebyli, tak aby se nezalekli. Také bude fungovat normálně družina a obědy. Přesná hygienická opatření Vám ještě pošlu emailem zítra od vedení školy.
  • Děti budou mít pomůcky: vybavený penál, pastelky, smazávací tabulku, učebnice, PL, barevné desky, modrý sešit se sluníčkem, vše podle rozvrhu, jak byly zvyklé. Také si všechny děti přinesou karty s čísly, které jsem jim poslala domů.

Prosím, dejte dětem s sebou do tašky všechny obrázky, práce a PL, které za období distanční výuky vytvořily. Já si všechno moc ráda prohlédnu.    

  • Konzultační hodiny

Pondělní konzultační hodiny 16. 11. proběhnou podle tabulky, jak jste se již přihlásili.

Konzultace ve středu 18. 11. -  mohou proběhnout v termínu

od 12: 20 hod a dále podle tabulky. Rodičům, kteří byli zapsáni na středeční dopoledne nebo ještě nebyli zapsáni nikde, jsem již nabídla emailem jiné termíny. Pokud potřebujete něco změnit, prosím, kontaktujte mě. Ráda bych se online sešla s Vámi všemi i dětmi, abychom dosavadní práci dětí společně probrali a zhodnotili. 

  • Opět budu psát pravidelně zprávu vždy s výhledem na další týden, která by měla být na třídních stránkách do pátečního večera, tak jako to bylo před obdobím distanční výuky.

Plán na příští týden – 16. 11. – 20. 11.

PONDĚLÍ  16. 11.   – Konzultační hodiny dle rozpisu - online výuka nebude probíhat.

Domácí úkoly a práce na pondělí

Děti vypracují str. 56 v učebnici ČJ dle zadání, v učebnici Ma vypracují str. 37 a příklady sčítání zde procvičí, vypracují úkol z učebnice Ma na str. 33

ÚTERÝ  17. 11. – Státní svátek

STŘEDA – PÁTEK – výuka podle rozvrhu

ČJ Písmena R, Ř, čtení na str. 57, 58, pracovní listy

         Uvolňovací cviky str. 24, 25

Ma Sčítání 0 – 5, uč. str. 35, práce s kartičkami čísel, zápis příkladů, jednoduché slovní úlohy

Prvouka – Děti by měly mít hotovou stranu 18 v učebnici podle zadání a obrázky na str. 19.

Moc Vás zdravím, na děti se už móóóc těším. Doufám, že nám školní docházka dlouho vydrží a nebudeme muset hned do karantény.

Pokud jsem na nějakou informaci zapomněla  nebo potřebujete vysvětlení, prosím, kontaktujte mi.         Vlasta Smetanová