Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hliníkový konstrukční systém umožňuje pomocí tvarového a rozměrového řešení jednotlivých profilů vytvářet různé druhy a tvary konstrukcí. Takto vyrobené konstrukce lze dále doplňovat velkým množstvím doplňků - panty, kolečka, úchyty, dorazy, ukončovací prvky, výplně jednotlivých rámů z různých materiálů. Vzniklé celky lze používat jako pracovní stoly, dopravníkové systémy i jako celá pracoviště a výrobní linky, dělící příčky a mobilní stěny, regálové a skladovací systémy a to díky svému příjemnému vzhledu i pro bytové použití v moderně laděných interiérech, nebo jako vnitřní systém vestavěných skříní a šaten.

Vzhledem k velké tuhosti vhodně navržených konstrukcí a druhu použitých profilů, je lze použít i jako nosné celky k umístění dalších, například technologických komponentů a jejich sestav - jednoúčelové stroje, uzavřené skříně pro technologické celky.

Výhodou takto vyrobených celků je jejich pozdějčí možnost tvarové a rozměrové úpravy, nebo dokonce přestavby na úplně jiný funkční celek s využitím stávajícího materiálu a pouze případným doplněním potřebných dílů.

Hliníkové profily jsou dodávány s konečnou povrchovou úpravou eloxováním. V případě potřeby barevného řešení, lze aplikovat povrchovou úpravu práškovou barvou v potřebném odstínu RAL.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář