Jdi na obsah Jdi na menu
 


VZKAZY OD BABI

Z dopisu pro s.Sofii Martu Koukalovou dne 16.9.2017 babička píše:

..Přejeme Ti stálou radost a štěstí z Tvého krásného povolání, pevné zdraví, abys mohla sloužit druhým. Pak stále miluj, miluj, miluj, hlavně vytrvej! Přijmi od nás velkou kytici stálých modliteb a vzpomínej s modlitbou i za nás za celou všechovickou farnost..

Babička Anna Koukalová

 

Emaily od babičky Ivetě

17.10.2017

Ivetko moc tě zdravím a děkuju za pozdrav. U Cíchů jsem byla na oběd, nějak po třetí hodině dojeli Šlosarovi. Z  Hostýna jeli autobusem do Drahotuš autem z domu dojeli do Všechovic. malý Jiřík se pomalu skamarádil se strýcem   Tade, tak jsme se pořádně pobavili.  Po páté hodině jeli dom a mně  Tade zavezl také sem do domova. Vzali by mně při cestě, ale měli něco domluvené , tak pospíchali. V sedm hodin Tade jel s kamarádem ze  Všechovic  do  Brna autem. Bylo to zase jedno pěkné setkání. Neděle utekla jak voda.  Teď už to bude komplikovanější, ale snad to zase někdy vyjde na co se budeme těšit. Pozdravuj Ivoška a buďte šťastní a hlavně zdraví.

Sofinka poslala dlouhý dopis. Laďa mi ho ofotil, tak si ho můžu v klidu přečíst.
                                                                                                                                                    vzpomíná  babička
 
 
6.6.2017
Milá Ivetko, ke tvým milým jmeninám ti chci popřát všechno nejlepší zvláště pevné zdraví  všechny dary Ducha sv., radostné prožívání manželských začátků a stálou krásnou lásku, která je základem všeho. Ostatní už přijde samo. Ať vám Pán požehná všechny starosti ,které máte. Doufám, že se tuto neděli  uvidíme ve Všechovicích Těším se. Bude to hodové, kdy každý jde tam co ho baví, ale  i tak se uvidíme Pozdravuj Ivoška Doufám, že vyjde i počasí.
 
                                                                                                        myslí na vás babička
 
 
18.5.2017

Teď je to v rodině do budoucna samá starost a práce. Ale  s důvěrou v Boží pomoc a ochranu se všechno zvládne Ostatní někdy ústně  . Těším se někdy na spolčo. Pozdravujte celou rodinu.   babička

 

11.5.2017

Ivetko, zdravím a vzpomínám. V neděli jsem byla ve Všechovicích, dopoledne bylo spolčo u vás Tade, Tomáš s  Peťou, Mladí  Sekaninovi a vaši rodiče.  Tak bylo veselo.  Váš tatíček šeptal, prý mu vypověděly hlasivky, nemůže zpívat.  Doufám, že mu to brzy přejde. V pondělí byly zrovna dva pohřby. V Malhoticích můj bratranec  Rolinc Antonín, býval v Hranicích měl na starosti golfové hřiště.  Minulý týden tam jel do práce, nebylo mu dobře tak se vrátil domů snitka ho odvezla do nemocnice v  Hranicích, hned do  Olomouce a tam hned skonall  Jeho manželka je několik týdnů v komatu. v nemocnici.  Druhý pohřeb měl  Vlastik Kuča ze Všechvic, Mají postavené na Hrubém kusi. Vyjeli si z manželkou na kolách, směr někde  Libavá a Tam  skonal.  Tak velký pohřeb tu  dávno nebyl.  Narvaný kostel moře aut po Všechovicích. Prý měli objednaných 350 porcí na pohoštění.  Z de jsou dobré příklady pro nás, jak máme být připraveni, nevíme co nás potká.  Před polednem tu byly zamnou holky Kalovy   z Provodovic, jsou zde na prakse ze zdravky. . Šikovné holky. 

  Pozdravuj Ivoška , jeho rodinu a všechny známé          babička