Jdi na obsah Jdi na menu

Nachystejte se na jaro. Objevte veselé barevné příze!

4. 3. 2024

Krásný den všem!

Srdečně vás zdravím u sledování další reportáže. Doufám, že jste měli prima únor, ikdyž při pohledu ven to byl spíše takový aprílový měsíc.

V únoru se seběhlo opět tolik zajímavých věcí a událostí, budeme si o nich povídat v mé reportáži. 

Samozřejmě jsem také navštívila prodejnu Vlnika a to hned několikrát, abych dokončila rozpracované projekty, vybírala jsem nyní pro vás klubíčka na jaro, klubíčka veselá a zářivá, hledala jsem na novinky a nové barvy. A jsem tu opět pro vás s novým povídáním a reportáží!

 

E-BOOK HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU 

Jsem moc ráda, že se vám líbí můj e-book a děkuji za vaše vzkazy, děkovná slova a milé komentáře.

E-book si již stáhlo přes 500 lidí a je stále k dispozici ZDARMA. Do příští reportáže připravím souhrn vašich vzkazů a také přání na další návody.

Kdo ještě nemá stažený e-book? HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU jedná se o soubor více než 60 projektů s návody a videonávody za celý rok 2023!

Můžete si stáhnout e-book jako pdf s tříděným obsah a odkazy, aby se vám lépe hledal návod, který potřebujete. Tento soubor je ZDARMA a můžete jej sdílet se svými kamarádkami a přáteli. Vzhledem k velikosti je nutné si HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU stáhnout z odkazu (nelze zaslat jako přílohu do mailu). Klikněte na odkaz nebo na obrázek e-booku a napište si o HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU 

https://forms.gle/DKsJzjVD4NZn3JSj9 

hackovani-s-laskou-a-nebeskou-2023.jpeg

 

POKRAČUJE HRA O KLUBÍČKA A MÁ SVOJI FACEBOOK SKUPINKU

Oblíbená HRA O KLUBÍČKA! pokračuje a mám radost, že fungují bezvadně i nová pravidla! O klubíčka zdarma na vyzkoušení si můžete psát vždy celý měsíc pod reportáž a ve skupince můžete sledovat, kdo co z vyhraného klubíčka vytvořil. A nejsou to jen výrobky z vyhraných klubíček, ale vítáme všechny vaše nápady, výrobky, projekty i návody. 

Skupinka je otevřená pro všechny, kteří se chtějí podělit o svoje výrobky.

Háčkování, pletení a tvoření z JEDNOHO KLUBÍČKA. Tipy, inspirace a návody.

https://www.facebook.com/groups/1048496239530572 

crochet-drawstring-petals-bag.png

Ve skupince panuje fajn a příjemná atmosféra a děkuji za inspirativní věci, které zde sdílíte, budeme se vzájemně dál podporovat a povzbuzovat, moc se na to těším. 

 

PRAVIDLA HRY O KLUBÍČKO:

  • Neváhejte, mrkněte na reportáž a napište do komentáře pod video, jaké máte zkušenosti s prezentovanými přízemi nebo kterou přízi byste rádi vyzkoušeli a co byste uháčkovali nebo jaké barvy byste zvolili a na jaký model máte v plánu.
  • Sledujte mou facebookovou stránku Nebeska Creative Studio nebo stránku skupinky Z JEDNOHO KLUBÍČKA.

  • Každý měsíc obdrží 3 vylosovaní klubíčko jako dárek. Vylosovaní budou zveřejněni na facebookové stránky vždy na začátku měsíce za měsíc předchozí
  • Vylosovaný mě musí po zveřejnění kontaktovat, sdělit adresu a kontakty pro zaslání klubíčka a to do 15. dne daného měsíce  
  • Klubíčko je zasíláno zdarma v rámci České republiky a Slovenska
  • Výherce musí po obdržení klubíčka odtajnit klubíčko, které získal a zveřejnit výrobek, který z klubíčka vytvořil 
  • Výrobek musí být zveřejněn do 6 měsíců od obdržení klubíčka

Těším se na všechny vaše reakce a komentáře, vždy mě svými reakcemi potěšíte a uděláte radost!

Nezapomeňte sledovat moji facebookovou stránku nebo skupinku Z JEDNOHO KLUBÍČKA, kde zjistíte, kdo dostane dáreček, klubíčko na vyzkoušení.

Zde https://www.facebook.com/nebeskacreative​

 

 

UDÁLOSTI - WORKSHOP ONLINE 

Ráda pořádám workshopy, ale v posledních týdnech mi to bohužel časově a pracovně nevychází. Proto jsem pro vás uspořádala workshop online. Akce se vydařila a tak bych jí ráda zopakovala i v dalších měsících.

V únoru jsme háčkovali veselé barevné slepičky a bylo to moc prima! Návod na slepičky bude samozřejmě brzy i pro vás k dispozici a já doufám, že vás bude bavit, tak jako mě.

img_4450.jpeg

 

SPOLEČNÉ HÁČKOVÁNÍ - SETKÁNÍ McHÁČEK

V únoru pokračovalo setkání háčkařek a pletařek, setkání skupinky McHáček. Už se z našich setkání stala taková skvělá a zaběhlá akce, tradice a prima parta. Tentokrát se holky chlubily hlavně šátky - a já také! Další setkání je plánované na polovinu března, termín dám vědět na mé facebook stránce, budu ráda, když se přidáte a užijeme si setkání společně. 

 

NOVÁ VIDEA ZVEŘEJNĚNÁ V ÚNORU:

 

OBLÍBENÉ NÁVODY 

Pořád je TOP a NEJ háčkovaný jednoduchý nákrčník pro úplné začátečníky. Jsem ráda, že se vám návod líbí - nákrčníky jsou moje srdcovka. Váš oblíbený návod na nákrčník: 

Mezi nejsledovanější návody se zařadila i tato videa: 

 

 

JAKÉ PŘÍZE SI TENTO MĚSÍC UKAZUJEME?

Zde jsou odkazy na příze, které si ukážeme:

Orion
1 klubíčko: 50 g / 200 m / 100% mikroakryl 
https://www.vlnika.cz/z18421-prize-orion
Velmi jemná, ale pevná příze z mikroakrylu v krásných barevných kombinacích. Svou strukturou je vhodná na pletení i háčkování, nerozdělují se vlákna. Vhodná pro pletení lehkých svetříků, topů apod. Moc pěkné budou i ponožky a jiné doplňky.

 

Dolly Ombre

1 klubíčko: 250 g / 875 m / 100 % mikroakryl / samovzorovací

Jemná lesklá příze barvená postupně ve větším rozsahu od světlého po tmavší odstín. Vhodná na halenky, topy, velké šátky a letní tuniky. Využijete ji jak pro háčkování, tak i pro pletení.

https://www.vlnika.cz/z24696-prize-dolly-ombre

 

SISI - stužková příze

1 klubíčko: 100 g / 120 m / 50 % akryl / 45 % polyester / 5 % vlna

https://www.vlnika.cz/z2202-prize-sisi

 

Rasty

1 klubíčko: 100 g / 245 m / 100 % polyakryl / samovzorovací

Luxusní příze z jemného polyakrylu, ve které se decentně střídají melírované odstíny ladících barev. Střední síla příze umožňuje pletení i háčkování svetříků, tunik apod.., ale i čepic a šál.

https://www.vlnika.cz/z19910-prize-rasty

 

Robin Color

1 klubíčko: 100 g / 150 m / 100 % akryl / samovzorovací

Silná příze s jemným leskem v antipillingové úpravě (nežmolkovatí). Hebká na omak. V krásných barevných kombinacích. Lze doplnit přízí ROBIN .Vhodná je zejména na pletení a háčkování teplých svetrů, kabátků, čepic a šál

https://www.vlnika.cz/z16664-prize-robin-color

 

Angora Gold

1 klubíčko: 100 g / 550 m / 80 % akryl + 20 % vlna  

Klasická lehounká příze s podílem vlny a delším vlasem pro vzdušné pletené modely.
Příze je vhodná pro pletení (vel. 3-6) i háčkování (vel.2-4) a doporučujeme použití větších velikostí jehlic, či háčku.

https://www.vlnika.cz/z17178-prize-angora-gold

 

Dante Color 
1 klubíčko: 100g / 160 m / 100% akryl 

https://www.vlnika.cz/z19414-prize-dante-color

Pevnější akrylová melírovaná příze ve velkém výběru barevných odstínů. Je vhodná i na chladněšjí období roku - svetry, čepice, ponča,.... Lze kombinovat s jednobarevnou přízí Dante.
 

 

Sharee

1 klubíčko: 100g / 88 m / 90 % akryl + 10% polyester

https://www.vlnika.cz/z2200-prize-sharee

 

 

A pořád je tu tolik báječných klubíček, které bych ráda vyzkoušela!
Tak zase příště... Budu se těšit za měsíc s další reportáží.

 

Nemáte nyní čas sledovat video reportáž
Připněte si článek na vaši nástěnku na Pinterestu a vraťte se k ní později.


O klubíčka si můžete psát celý měsíc!

A během následujících týdnů se s prezentovanými přízemi budete setkávat v mých video návodech. 

Mám od vás ještě několik dalších témat, o které jste si psali, že by vás zajímaly a postupně zařadím do návodů. Pokud byste měli jakékoliv nápady a doporučení, neváhejte a určitě mi zase napište!

 

pin-it-for-later-logo-1.jpeg

vlnika-brezen_banner-cz.jpeg

 

MÁTE OTÁZKY? BUĎME V KONTAKTU - PŘIDEJTE SE K MOJÍ Facebook Skupince!

Doufám, že jsou pro vás články v mém blogu užitečné. Pokud máte jakékoliv další doplňující otázky, připomínky nebo komentáře, neváhejte se připojit k mé skupince na FACEBOOK. Tato skupinka je vytvořená ke sdílení příspěvků, obrázků, fotografií, pokládání otázek, vkládání komentářů a myslím, že si tak můžeme všichni vzájemně pomoci, pokud si nevíme rady. 

A co nás čeká dál? 

Uložte si tento návod. Připněte si návod na vaši nástěnku na Pinterestu a můžete se k němu kdykoliv vrátit. 

Ponechte komentář: Velice si vážím vaší zpětné vazby a každý komentář mě potěší. Napište mi, jak se vám návod a video návod líbil. 

Sdílejte příspěvek na sociálních sítích Instagram a Facebook: Pokud si uháčkujete projekt podle mého návodu, nezapomeňte se pochlubit vaším dílem a sdílet s ostatními, označte váš příspěvek tagem @sonanebeska.

Moc se těším, až mi ukážete, jak se vám háčkování povedlo! 

Zajímají vás další podobná videa? Nestihli jste předchozí reportáže z obchodu? Chcete načerpat inspiraci a podívat se na nová klubíčka? Zde je pro vás připravený playlist, kde si jistě vyberete! 

Háčkovaní - tipy, inspirace, soutěže a zábava

Přemýšlíte už jaké dekorace na Velikonoce? Možná vás zaujme některý těchto návodů  ❤️

 

Zajímají vás další návody ZDARMA? Co třeba návody na PONČA A KARDIGANY?
V mé kolekci háčkovaných návodů naleznete tyto návody zdarma a doplněné video návody. Podívejte se na tyto oblíbené:

Hodit by se také mohly návody na háčkované čelenky a čepice.

 

♥♥♥

Přeji vám příjemné háčkování a budu ráda, pokud mi dáte vědět, jak se vám dílo vydařilo. Budu také ráda za každou vaši zpětnou vazbu ♥

Líbil se vám tento příspěvek a návod? Nezapomeňte jej lajkovat a sdílet svoji radost na sociálních sítích mezi svými přáteli a jako poděkování pro mě, tím mi i umožníte dále připravovat nové projekty a návody pro vás všechny.

Neváhejte se přihlásit k odběru dalších video návodů nebo se přidat do naší party na facebookuinstagramu či pinterestu. Budete mít stále aktuální přehled a informace, co nového připravuji a neujde vám žádný z mých nápadů a návodů.

V případě jakých dotazů k návodu jsem vám k dispozici. Návody zde uvedené jsou autorské, prosím používejte je jen pro vlastní potřeby. Návod a velikost je zpracován pro výše uvedenou konkrétní přízi a vybraný háček a také pro můj způsob háčkování. V případě, že použijete jinou přízi či háček, nezapomeňte, že velikost a výsledek se může lišit, každá máme svůj způsob háčkování, držení háčku a utahování. 

Ještě jednou děkuji za pozornost, za váš čas a přízeň a budu se těšit u mých dalších příspěvků.

♥♥♥