Jdi na obsah Jdi na menu

JE TŘEBA SE VZEPŘÍT

RUI FONSCA E CASTRO (Soudce, Portugalsko)
"Legitimita lidového soudu, veřejného mínění probíhá na základě přirozeného práva. Během posledních dvou let jsme byli svědky kolapsu demokratického právního  státu. Jménem myšlenky ve společné dobro, která nikdy nebyla podporována a byly nám odebrány ty nejzákladnější práva a svobody.  A  my již cítíme, že se blíží gigantická vlna obětí. Justice a její systémy, kdy ochránci základních práv a svobod již neplní své povinnosti. To znamená, že již neexistuje důvěra v soudce. Máme čekat jakoby nic, dokud nebudeme zcela vyhlazeni, nebo raději převezmeme své povinnosti jako členové našich společenství?  Je to naše právo a především povinnost  vůči lidem a naší  budoucnosti, abychom se bránili proti útlaku a tyranii.        

Přirozené právo patří neoddělitelně k člověku a bez ohledu na jeho pozitivní verzi nám dává svatá práva na odpor proti útlaku. Jsou-li ústavy zdrojem pozitivních vitálních hodnot, svobody, základních práv a svobod, přirozené právo je jejich původním zdrojem. Přirozené právo dává lidem legitimitu k obraně základních práv a svobod vůči státu, který se stal tyranským. Nyní je zcela jasné jak národní a mezinárodní justiční systémy selhaly v ochraně lidí před tyranií. Tudíž, je dané přirozeným právem a nepsaným právem vlastním lidskému stavu, že tento lidový soud veřejného mínění nachází svou legitimitu k zahájení soudního řízení, které dnes začíná. Za mě je to vše, děkuji."  (5. 2. 2022; Velká porota,více na Otevrisvoumysl.cz)

 

Na tato slova si pamatujte i kdyby Evropský parlament a vlastně celý svět schválil dokument  WHO, nazvaný Mezinárodní smlouva pro předcházení pandemiím a připravenost na ně.1 "Pandemie COVID-19 je výzvou pro celý svět. Žádná vláda ani instituce není schopna zvládnout hrozbu budoucích pandemií osamoceně."

 

O kterých pandemií je zde řeč- předpokládám, že o těch předem připravených  díky Johns Hopkins Univerzity např. 

Na jednu zde již upozorňuji pod názvem SPARS 2025 -28.

Když si otevřete tento archiv, zjistíte, že tam chybí mnoho tvorby, aby nebyla pro veřejnost přístupná, je zvláštní na první dojem, že by pracovali jen v letech 1998 až 2008. Tomu se říká netransparentnost.

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/pubs_archive/

 

Pozorně si také přečtěte tento text (Event 201: 18. října 2019): "Johns Hopkins Center for Health Security ve spolupráci se Světovým ekonomickým fórem a nadací Billa a Melindy Gatesových pořádalo 18. října 2019 v New Yorku, NY, událost 201, cvičení na vysoké úrovni v oblasti pandemie. Účelem cvičení bylo ilustrovat úsilí o připravenost na pandemii, rozhodnutí o reakci a spolupráci vyžadovanou od globálních podniků, vlád a vůdců veřejného zdraví, které bude svět potřebovat ke snížení rozsáhlých ekonomických a společenských důsledků vážné pandemie."2 V ten den již WHO byla připravena  na spuštění pandemie Covid -19. PCR testy již byly rozesílány v letech 2017 a 2018 díky Světové bance, která je importovala do jednotlivých zemí po celém světě(zde na webu World Bank). Nezarazilo vás, že se jedná o skutečný web  integrované databáze Světové obchodní organizace (WTO), kde figuruje  Světové banka, tedy žádný podvrh tzv. "dezinformátorů" . Já to na svém webu zařadil pod banku, neboť tabulka uvádí, že obchodní partnerem je World, existují další dokumenty prokazující propojení World Bank a EU. Cituji z nich ve 49stránkovém dopise, zvaném Dopis souhrnný. Podstatnější však je uvedená citace Event 201 na tomto jednání se rozhodlo o spuštění pandemie již s nachystaným scénářem pro WHO nazvaný World at RIisk. Dříve se to dalo najít přímo  na stránkách WHO, Co se stane, když do vyhledávače google zadáte tuto anglickou větu (We must have a coordinated global experience with a respiratory pathogen outbreak)? V překladu: "Musíme mít koordinovanou globální zkušenost s vypuknutím respiračního patogenu." Objeví se odkazy na scénář World at Risk3 připraveným již v září 2019. WHO, však teď již zveřejnila27. 4. 2022další text o Covid 19, zde jsem ho stáhnul (nenechme se ovládnout, je třeba číst každý detail a postavit se na odpor.

WHO-2019-nCoV-Policy-brief-pandemic-preparedness-2022.1-eng.pdf

 

Toto je  tvrzení Petera Daszaka v roce 2015, o kterém bylo napsáno ve vydání The National  Academies  Press 12. 02.2016, cituji:  "Potřebujeme prohloubit veřejné pochopení pro potřebu lékařských protiopatření, jako je například pankoronavirová vakcína.  Klíčovým hnacím mechanismem jsou média, ekonomika bude následovat mediální humbuk. Potřebujeme použít tento mediální rozruch jako výhodu k tomu, abychom se dostali k opravdovým problémům.  Investoři zareagují, když na konci procesu uvidí profit."4 Rozumějte tomuto textu také jako informaci, že pandemie Covid -19 byla vyvolána uměle. Peter Daszak5 patří k lidem souzeným za genocidu spolu s Klausem Schwabem, Anthonym Faucim, Borisem Johnsnem, generálními řediteli farmaceutických společností vyrábějících tzv. vakcíny proti Covid -19. Kdyby tato někdo jména odstranil, najdete je v mých dopisech. To je to, co jako jednotlivci v druhých lidech neopravíme, jsme poškozeni svévolí jiných i svou vlastní zaslepeností.

 

Až budete číst ten text WHO z 27. 4. 2022, nezapomeňte, co zveřejnila BBC 2. 2. 2022: 

 Covid: Poznatky ze záměrných infekcí a ceny v obchodech rostou
„Virus (záměrně) dostalo 36 mladých, zdravých a neočkovaných dobrovolníků v Royal Free Hospital v Londýně.“6 Virus tedy není tak životu nebezpečný, když etická komise schválila takový výzkum.

Již 26. 3. 1991 byla přijata rezuluce Education Day , která je v rozporu s prvním dodatkem ústavy USA, podrobněji se ji věnuje First international letter uložený na tomto webu také v české verzi ve složce Politicians. Jedná se o přípravu na potlačování lidských práv dlouhou dobu dopředu.  Skutečný Bůh, neměl nikdy v úmyslu vzít lidem jejich svobodu, přesto z toho byl obviněn. Lidé však tu touhu v sobě mají omezovat druhé. Je jako nasazovat si růžové brýle s myšlenkou, že nikoli.  Ani autor textů na této webové stránce nemůže o sobě říci, že by byl vždy čistý bez úmyslu někoho omezovat.

 

 

29. 4. 2022

 

Zdroje:

1https://www.consilium.europa.eu/cs/policies/coronavirus/pandemic-treaty/?fbclid=IwAR1KL0ntfCxFZ6_1jPVWit1CTKKoIKpc1_6AefHSM3ToQmXW2HycqTNvjag

2https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/events/

3https://reliefweb.int/report/world/world-risk-annual-report-global-preparedness-health-emergencies-global-preparedness

4 Organizace M-Cam: David Martin;  právník Reiner Fuellmich

5https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/gates-fauci-and-daszak-charged-with-genocide-in-court-filing/article_76c6081c-61b8-11ec-ae59-7718e6d063ed.html?fbclid=IwAR1bjWFj3n1OnmwgKF2s5icegxum3dICbTV6TSM3H1iCPaQJhdDzC1lVyw4

https://www.bbc.com/news/health-60229388