Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

Vítáme Vás ve skupině FIBG

Svět cestování, nakupování, podnikání a vzdělávání pro Vás!

Myšlenka na vytvoření uceleného internetového projektu v oblasti e-Business (elektronické podnikání) pod gescí skupiny FIBG (First International Business Group), ve spolupráci se skupinou IM&BG (International Media & Business Group), spatřila světlo světa v Silicon Valley - San Francisku v Kalifornii a je realizována ze třech překrásných měst: San Franciska, New Yorku a Prahy.

Vlastní podstata projektu spočívá v maximální službě aktivnímu uživateli internetu, který v něm nalezne zdroj hodnotných, užitečných a praktických informací pro cestování a nakupování online.

Tyto dvě základní oblasti jsou vhodně doplněné o informace v podnikání včetně filantropie a vzdělávání. Navazujícími oblastmi jsou hry a zábava, a to včetně seznámení. 

Důraz je kladen na e-Commerce (elektronické obchodování) a e-Learning (elektronické vzdělávání), které je vhodně doplněno o informace pro cestovatele, podnikatele, studenty a všechny aktivní uživatele internetu.

Pro život potřebuje každý z nás určité množství informací. Někdo více, někdo méně. Je dobré být správně informován, a přitom nebýt zahlcen plytkými informacemi.

Skupina FIBG vychází ze základních pozitivních potřeb lidí. Důraz klade na vyvážené uspokojení duševních a materiálních potřeb života. Přispívá k nalézání opravdových hodnot v oblasti internetu.

Rychlost, jednoduchost a přehlednost spojené s přívětivostí a zdvořilostí umožňují snadnou orientaci při hledání potřebných informací a využívání zajímavých produktů a služeb.

U zrodu skupiny FIBG byli, a stále jsou, správní lidé na správných místech. Jedná se o stále se rozrůstající tým, složený z různorodých individualit, které spojují své síly ve prospěch velmi konkurenčně-schopného celku.

V rámci postupné realizace projektu skupiny FIBG využívají své odborné znalosti, podnikatelské zkušenosti a cit pro změny ve světě podnikání, ve prospěch aktivních uživatelů internetu.

Pro další informace navštivte Klub IM&BG a Blogy IM&BG.

Klíčové aktivity skupiny FIBG

Cestování s Carnegie Travel Agency

V oblasti cestování na portálu Carnegie Travel Agency nabízíme přímý internetový prodej denně aktualizovaných Last Minute a katalogových zájezdů do celého světa, jazykových kurzů, studijních nebo pracovních pobytů a spoustu dalších služeb nejlepších českých a německých cestovních kanceláří.

Základními produkty jsou prodej a rezervace letenek včetně odbavení online, ubytování a pronájem aut. Mezi doplňkové služby patří kompletní pojištění, víza, očkování apod. Všechny produkty nabízíme přímo na stránkách našich partnerských cestovních kanceláří nebo agentur.

Stránky nazvané Naše Amerika na portálu cestovní agentury Carnegie Travel Agency Vám mohou sloužit jako nekonečný zdroj inspirativních i praktických cestovatelských informací o Spojených státech, Kanadě a dalších zemích amerického kontinentu. Sledujte pravidelně tento portál a dozvíte se zde vše podstatné zejména o cestování po USA.

Naleznete zde rovněž zajímavé články a blogy plné nevšedních zážitků, které jistě budou velkou inspirací především pro budoucí cestovatele. Zažít Ameriku je snem mnoha cestovatelů, kteří si chtějí dopřát něco většího, na co budou moci dlouho vzpomínat!

Využijte rovněž informací klubu aktivních cestovatelů Carnegie Travel Club nebo blogu CTA Travel Blog a naplánujte si příští cestu online přes webový portál Carnegie Travel Agency.

Nakupování online na INFO eShops 

Aktivita portálu INFO eShops spočívá v oblasti nakupování online. Na internetové nákupní galerii INFO eShops, která patří mezi core-business skupiny FIBG, naleznete přehledné informace a inspirace o online nakupování na jednom místě.

Vše podstatné o eShopech - založení eShopu, právní náležitosti eShopu, cenné zkušenosti odborníků i zákazníků, nakupování v tuzemsku i zahraničí, testy, zkušenosti, články, náměty, názory a doporučení.

Prostřednictvím nákupní galerie INFO eShops máte možnost nakupovat na eShopech, které provozují prověřené společnosti z celého světa.

Nezapomeňte rovněž navštívit kategorie zábavy, her online, sázení a seznámení, kde naleznete seznamky pro náročné a ještě mnohem více inspirativních informací.

Podnikání s Gordon Business Consulting

Klíčové aktivity portálu Gordon Business Consulting spočívají v e-Business (elektronické podnikání), tj. v podnikání na internetu, kde nabízí hodnotné, užitečné a praktické informace pro manažery, podnikatele, studenty a všechny podnikavé uživatele internetu.

Všeobecná obliba a uznání informačního portálu eINFO24 spočívá v přehlednosti a snadné využitelnosti poskytovaných informací, které jsou vždy k dispozici, když je uživatel internetu potřebuje, tak jak je potřebuje.

Svým posláním "uspořádávat informace" plynule navazuje na činnost starou jako lidstvo samo. Vždy bylo důležité umět rozpoznat hodnotné informace a ty předkládat ve správné formě k jejich dalšímu využití. Také v minulosti platilo, že kdo měl správné informace ve správný čas, měl výhodu před ostatními.

Vzdělávání na Morgan Business Group

Na portálu Morgan Busines Group naleznete jak rozcestníky na VŠ, univerzity a fakulty, vyhledávání studijních oborů v ČR apod., tak také seznamy středních škol podle regionu nebo podle oboru studia, kontakty na různé studentské spolky a organizace.

V oblasti e-Learning (elektronické vzdělávání), poskytujeme informace o všech důležitých akcích ze studentského prostředí, materiály do školy, hodnocení učitelů a vysokých škol studenty!

Rovněž Vás seznámíme se vzdělávacími programy e-Learning pro firmy, školy a státní (veřejnou) správu.

Motta

Online relevantní informace pro manažery, podnikatele, studenty a všechny aktivní uživatele internetu.

Hodnotné informace, které jsou vždy k dispozici, když je potřebujete tak, jak je potřebujete.

Vždy bylo důležité umět rozpoznat hodnotné informace a ty předkládat ve správné formě k jejich dalšímu využití.

Také v minulosti platilo, že kdo měl správné informace ve správný čas, měl výhodu před ostatními.

Je dobré být správně informován, a přitom nebýt zahlcen plytkými informacemi.

Kontakt na skupinu FIBG

V případě Vašeho zájmu o jakékoliv informace o skupině FIBG nám kdykoliv napište na:

E-mail: info@fibg.cz

Rádi zodpovíme jakýkoliv Váš dotaz. Kdykoliv nás kontaktujte pro podrobnější informace.

    

Informace & Inspirace

Objednávejte online ještě dnes!