Jdi na obsah Jdi na menu

ROBO PUKAČ JDE DO DALŠÍ BITVY

1646072954909.jpg

 

Další atraktivní zápas byl přidán na kartu turnaje OKTAGON PRIME 5 do Šamorína. V něm se představí oblíbený slovenský bojovník Robo Pukač a Španěl Christian Valencia.

I když si v posledním zápase proti Juráčkovi připsal prohru, dle mnohých přihlížejících vyhrál! "Byl jsem přesvědčený, že jsem zvítězil. A byl jsem i blíže k tomu ho ukončit. Ale co, další fight za námi, nové zkušenosti a zas lepší psychika," prohlásil Robo Pukač (15-9) po zápase. Jedno je jasné – blyštící se „Diamantový čávo“, který má ve svých 29 letech na kontě již 25 profesionálních MMA zápasů, tentokrát nebude chtít nechat nic náhodě a na rozhodnutí na rozhodčích.

oktagonmma-1646073696653.jpg

 

Mojí silnou stránkou v kleci je moje srdce,“ říká Christian Valencia (5-3), s nímž z 5️ vítězství nevydrželi v kleci 4️ soupeři. Všechny 3️ prohry si však odnesl také před limitem. Jeho zápasy jsou BUĎ a NEBO. Španělský „Dragon“ preferuje boj nablízko a tlak na soupeře. V minulém zápase s Holotou prohrál na submisi. Srdce však ukázal. A se stejnou bojovou tepovou frekvencí se přichází bít do Šamorína.

FOTO: IG ROBO PUKAČ, OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář