Jdi na obsah Jdi na menu
 


O autorce

 

Lidé milují příběhy.

Tento příběh je nevšední. Po osmnáctém roce svého života jsem zjistila skutečnou pravdu o svém původu, o pravé rodině, o sfalšování údajů v rodném listě a celém průběhu mého narození. Ptáte se jak? O tom se dočtete v mé knize.

Co je můj cíl?

Přeji si, aby byly všechny bytosti na světě šťastné a pokud najdou pravdu o své minulosti, pochopí, proč se jim neustále opakují podobná životní schémata či dokonce stejní partneři. Najdou - li ale sami sebe, mají vyhráno. Skončí to a bude jen dobře. Přeji si, aby každý po dočtení knihy si dokázal říct

"Já na to mám" !!!

Začít můžete kdykoli, vše dokážete, jen opravdu začněte. 

 

Detaily

Kniha i autorka chce podpořit každý příběh při dobré vůli.

Ať Vám je kolik Vám je, ať máte pocit, že něco sami nezvládnete, že Váš život nebude šťastný a nic sladkého už nezbylo, přečtěte si tuto knihu.

Díky vlastní vizi a vytrvání jsem našla samu sebe, pravdu o svém původu, 12 let jsem se neustále domáhala justice, pravdy a spravedlnosti v našem státě a teď můžete i vy. Nejste v tom sami. Třeba jen nevíte, jak promluvit s vlastními rodiči.

 

Příběh je o utajené adopci malé arabské holčičky, dcery mocného arabského šejka a princezny z Libanonu, kterým se narodilo nedonošené dítě tady v Čechách.

 

Jak bojovala proti všemu, aby celý svůj osud přežila se dočtete v knize psané srdcem a podle skutečných událostí. Přispěním na vydání mé knihy pomůžete nejen sobě, ale rozšíříme to do celého světa.

Láska vítězí. 

... a ještě něco navíc

Pokud si občas říkáte větu

"Ještě není tak špatně, aby nemohlo být hůř",

jsem si jistá, že tahle zkušenost se mnou Vás naučí novou afirmaci:

"Ještě není tak dobře, aby nebylo líp"

...protože si to všichni zasloužíme :)

Kdo jsem?

V první větě bych ráda uvedla, že jsem úplně obyčejná a praštěná holka, která nezkazí žádnou legraci, pracuje na vyšších vibracích a kamarády nenechává ve štychu. Opravdovou lásku jsem poznala až po třicítce a i přes všechny sváry a strasti jsem nezanevřela nad životem. 

Proč to dělám?

Na světě je spoustu smutných očí, vyprávějící příběh, který se třeba podobá i tomu mému. A já si přeji, aby tyhle smutné plamínky nikdy nevyhasly. Abyste to zkrátka nevzdávali a zakusili alespoň po přečtení mé knížky TU NADĚJI, že se opět slunce rozsvítí.

Pojďme uvěřit spolu. :) 

 

shutterstock_1728019285-mensi.jpg