Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlášení závad a poruch

V této části našich www by měly být informace o závadách a poruchách na společných částech našeho domu ( např.osvětlení chodeb a sklepů, centrální odsávání, výtahy, vstupní dveře apod.).
V příspěvku by měl být stručný popis zjištěné závady či poruchy a jméno vlastníka, který příspěvek na www vložil. Díky "ohlášení závady"  pak bude možné zajistit efektivněji její nápravu.
Ve výjimečných případech je možné "ohlásit" závadu či poruchu, které vzniknou uvnitř bytu vlastníka a netýkají se společných částí našeho domu (např. upozornit na fakt, že tekoucí voda z pračky už dále nepoteče, nebo že pavouk, který utekl z terária, byl už polapen).

Zápisy porušující dobré mravy budou smazány. Admin 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nefunkčni maily

(Jana Česká, 29. 3. 2024 19:31)

Dnes odeslan mail na emailove adresy clenu SVJ nedoručeno.Žadost na email administratora,nedoruceno. Jak tedy emaly funguji a jak mohpu clenove SVJ žadat o heslo k dokumentum.JČ

Hluk ze sklepa - údajně stavba plynové kotelny - svátek 29.3.2024

(Jana Česká, 29. 3. 2024 13:46)

Vážený předsedo a výbore, odhlasováním nemá být hluk provozován ve svátek, což 29.3.2024 je. Nebylo výborem vyhlášeno min. na dveře domů našeho SVJ, že vůbec probíhá a v jakým termínu hlučné stavební práce, v souvislosti se stavbou kotelny. Myslím, že taková práce by měla být min zveřejněna na stránkách SVJ, či oznámením na dveřích. Do dnešního dne žádné oznámí o započatých stavebních pracích nebylo. Probíhají i v rozporu s ustanovením, viz. nástěnka, že práce nesmí probíhat ve svátek. Jana Česká