Jdi na obsah Jdi na menu

Ing. Anna Peterová

a.jpg Jmenuji se Anna Peterová (Ing.)

a v současné době jsem na rodičovské dovolené.

Vystudovala jsem bakalářské studium v oboru Ochrana a obnova ŽP a navazující magisterské studium v oboru Odpadové hospodářství. Pedagogické vzdělání jsem získala na vyšší odborné škole sociálně pedagogické a teologické - JABOK.

Před mateřskou dovolenou jsem pracovala na základní škole E. Krásnohorské v Ústí nad Labem jako asistent pedagoga a vychovatelka ve školní družině. Dříve jsem pracovala jako pedagog volného času v DDM Duchcov a následně jako externista v DDM Ústí nad Labem, kde do dnes vedu přírodovědný kroužek.

Již od malička jsem byla aktivním členem SDH Hostomice, ve kterém jsem poté vedla i přípravku a mládež. Dnes jsem členem SDH Malé Březno, kde pomáhám s administrativou. V Hostomicích, kde jsem dříve žila, jsem měla možnost být součástí zakládajících členů spolku Host. pro Nelhostejnost, díky kterému vznikl Hostík – rodinné centrum pro malé i velké. V Hostíku jsem zajišťovala volnočasovou činnost. Díky tomuto spolku jsme získali dotaci od MŽP a od nadace Telefonika O2 na likvidaci černých skládek a osvětovou činnost za více jak 300 000 Kč.

Proč jsem se rozhodla založit spolek NAPLNO?

V této obci žiji již několik let a chtěla bych, aby to tu žilo, abych měla se synem a svou rodinou kam jít a aby bylo více příležitostí se setkávat se sousedy. Nemusí se jednat o velké akce, stačí i společné opékání buřtů, grilování či zábava pro děti. Tímto způsobem jsme již uspořádali pro naše rodiny Čarodějnice a Den Dětí. Chceme to i pro ostatní.

Je spousta možností jak využít a zlepšit veřejný prostor a náš spolek by rád zrealizoval některé své nápady svépomocí či za spolupráce OÚ a ostatních spolků v obci. Jsem ráda, že jsem mohla pomoci Adéle Pišlové při realizaci „Hry na chodník„ u fotbalového hřiště a na cyklostezce u altánu.

Pojďme naše obce udělat hezčí...