Jdi na obsah Jdi na menu

Soud

Nebudu zastírat, byla jsem v práci všem pro smích.

Byla jsem zoufalá.

img_20221121_151751.png

#

Už i vrabci na střeše si cvrlikali o mých parohách.

Hlavou se mi promítali všechny odstíny Ornelli Mutti, kterou manžel zbožňoval.

Pořád jsem nevěděla, kdo to je. S kým je mi manžel nevêrný.

Doneslo se mi, že pracuje ve stejném závodě Hutê, jako on. A chodí mu fňukat na rameno, jak se jí špatnê žije. Říkám si, vrbu dělá často, z toho mraku pršet nebude. 

A pak přišla nabídka a manžel šel dělat jinam, závod se měl rušit. Přesvědčuju se, že to bude vpoho.

Byla jako klíště, manžela se už nepustila.

Sedím u soudu a třesu se, je slyšet moje podpatky. Hraje se o hodně, nejdŕíve mne manžel společensky znemožnil /clanky/lazne.html   a u soudu se chystal podat návrh na přidělení dcery do své péče.

Proti mê sedí on, řeší se náš život. Koupila jsem si černý kostýmek. Jako svêdek je předvolaná sokyně.

Do místnosti vchází trpaslík. Jsem v šoku. Řídké zesvětlené blond mikádo, výška snad stopade, jeansová minisukně a plajdavý svetr snad se čtyřkami. Lapu po dechu a snažím se skrýt dês, za co mê vymênil. Kadeřnice z Románu pro ženy je vedle ní krasavice. /clanky/infonet.html (ilustrační foto, zdroj net)

Hlavou se promítají scény na koníčka, na kterého se nechal ulovit.

Přiznává poměr s mým manželem a dodává, že udêlá všechno, aby ho mêla pro sebe. Že si už zažádala o rozvod a že doufá, že se rozvede i on.

Berou mě mrákoty.

Její drzost nezná hranic. Volá mi do práce a naznačuje, že je připravená postarat se o mou dceru, protože já jsem neschopná, a svou odhodlanost se snaží prokázat i osobnê, kdy se dožaduje vaření v mé kuchyni a praktické ukázky svých sexuálních dovedností v naší domácnosti.

Nejhorší dny mého života.