Jdi na obsah Jdi na menu
 


Irské tance pro děti

3. 10. 2023

Kroužek irských tanců je určen pro úplné začátečníky, přihlásit se tedy může každý. Děti se naučí základní kroky v softshoes, tedy v měkkých botech, sólové tance, ale zkusíme i pár společenských.

Děti se naučí, jak správně držet tělo, vnímat rytmus a budou schopné zatancovat správně základní kroky do různých rytmů.

Kroužek je vhodný pro dívky i pro chlapce.

 

Vhodné oblečení:

tričko, kraťasy nebo legíny, případně sukýnka, ponožky, taneční piškoty či na začátek tenké tenisky

 

Lektor:

Lektorka se irským tancům, konkrétně stepdancingu, věnuje již od roku 2010. Prošla si různými tanečními školami - Ronan Morgan School a inSpiral dance company. Nyní tancuje pod TJ Academy of Irish Dance. Pravidelně se zúčastňuje i zahraničních soutěží (tzv. feis), ve kterých si vytancovala postup do intermediate. Má také složeno zatím 5 stupňů výkonnostních zkoušek, tzv. Grade exams a na další se chystá. Nadále se zúčastňuje workshopů s tanečníky jako Colin Dunne, Eve Sheridan, Jason O’Neill, Colene Nee a Lauren Smyth.

S učením irských tanců již má zkušenost - občas zaskakovala při učení začátečnických lekcí v Praze a také vedla pravidelný kroužek irských tanců pro děti v Mostě.

Cena: 1000,-