Jdi na obsah Jdi na menu

Cesta Orseus za prof. Peterem Staňkem

26. 1. 2023
article preview

Žádná setkání v našich životech nejsou náhodná a všechna znamení, která cestou potkáme, mají svůj význam. Podívej se na setkání s profesorem Peterem Staňkem očima dračí Šamanky. Pokud si chceš poslechnout audio k tomuto článku, jdi tudy na platformu Orseus, kde je k dispozici i poslech.
 
 

Cesta pomalu ubíhala a okolní krajina se stále více halila do bílého zimního závoje. Před našimi zraky se objevila fascinující přírodní scenérie. Úchvatný dechberoucí úkaz, který vypadal jako skutečná cesta do nebe. Oba jsme byli tou podívanou zcela okouzleni. 

img_1958.jpg

Přijíždíme do cíle, když zahlédnu profesora na zahradě, kterou okamžitě poznávám, ačkoliv ji vidím poprvé v životě. Říkal mi o ní v telefonu a já se těšila, až do ní vstoupím a obklopím se čistou energií přírody. Vystupuji z auta, podávám mu ruku, kterou zvedá výš, aby mě políbil na její hřbet jako pravý gentleman. S úžasem ve tváři se rozhlížím a obdivuji čarokrásnou zahradu. Než se k nám připojí Robert, dozvím se, že se zde nachází 400 druhů jehličnanů z různých koutů světa. Obří kameny mezi faunou přitahují mou pozornost stejně magicky jako stromy. 

img_1952.jpg

Přenesli jsme techniku do místnosti a vrátili se na exkurzi kouzelné zahrady. Pan profesor nám se zájmem představil několik stromů, popsal jakou barvu mají jejich šišky na jaře, nechal nás přivonět k levandulím a prozradil, že nejtěžší kámen, který se v zahradě nachází, váží 2,5 tuny. Barvitě vykresloval, jak zahrada vypadá na jaře, kdy vše kvete a voní na několik metrů. Neubránila jsem se slovům: „To abychom přijeli i na jaře.“ Profesor souhlasil a já cítila obrovskou vděčnost za tu čest.

img_1954.jpg

Před rozhovorem mimo kameru nám profesor prozradil, že se v jejich rodině určité schopnosti dědí již po několik generací. Věřte, že je velice zvláštní pocit sedět naproti člověku, který vám právě sdělil, že umí číst myšlenky. Nejdříve promluvil směrem k Robertovi a pak se otočil ke mně se slovy: „Vaše vnímání je otevřené, ale v současné době využíváte jen nepatrnou část toho, co máte ve skutečnosti k dispozici. Pracujte na sobě a jděte dále za poznáním.“

img_1953.jpg

U pana profesora Staňka jsme strávili úžasných 5 hodin a dozvěděli se spoustu zajímavých myšlenek a informací. Celé setkání probíhalo v příjemné atmosféře, kdy pohled do profesorových hlubokých očí byl jako brána do celého vesmíru. On sám je člověk s otevřeným srdcem, myslí a se silně vyvinutou empatií. Povídal nám o svém životě s naprostou upřímností a otevřeností jako bychom se znali již několik let. Kdo ví, zda se naše cesty již setkaly třeba v životech minulých. 

img_1951.jpg

Z celého rozhovoru připravujeme pro obyvatele nového světa Orseus seriál videí s poselstvím od pana profesora. Já si z tohoto setkání odvezla 3 důležité myšlenky, které jsem si zapsala do svého myšlenkového kompasu a chci je s vámi sdílet.

 

  1. Uvědomte si, že v životě  jsou věci, které stihnete a které ne. Je potřeba zpomalit, umět si nastavovat priority a zbytečnosti zahodit. Přijměte, že nemůžete pomoci všem a nemůžete stihnout všechno. Tak to prostě je.
  2. Neměňte se, zůstaňte takoví, jací jste.
  3. Buďte pevní jako skála. Jedině takový postoj vašeho nepřítele znejistí.

 

Pokud s tebou některá myšlenka rezonuje, zapiš si ji do svých afirmací a vracej se k ní každý den, až ji tvé podvědomí přijme za své. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Statistiky

Online: 2
Celkem: 17244
Měsíc: 1709
Den: 47