Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svobodná Morava: MÁJOVÁ VÝZVA

19. 5. 2023

screenshot_2023-05-19-12-31-39-685-edit_com.android.chrome.jpg

 

 MÁJOVÁ VÝZVA POLITICKÝM STRANÁM A HNUTÍM

 

NA SPOLEČNÉ VLASTENECKÉ KANDIDÁTKY

 

PRO KRAJSKÉ VOLBY 2024

 

 

 Hranice 8.5.2023 

 

stazeny-soubor--30-.png

 

 

Vážení představitelé politických stran a hnutí, spoluobčané, vlastenci.

 

V dnešní nelehké době, kdy nás představitelé státu hrnou do náruče globalistických šílenců, kdy ničí vše, co by vedlo občany k vlastenectví, k lásce k rodné zemi, chceme náš lid oslovit s kandidátkou vlastenců napříč politickými stranami, které nejsou nyní ve vedení státu a mají upřímnou snahu obnovit státní suverenitu, průmysl a hospodářství.

 

Jsme vedeni snahou legální cestou převzít řízení naší vlasti a tak zamezit rozkrádání a zničení státnosti. Neopodstatněné zadlužování, podbízivá politika jiným zájmům než zájmům vlastní země, se dostává do stádia mrtvice. Už není čas čekat, že někdo udělá něco za nás.

Nemáme čas hazardovat s budoucností naší země a nezodpovědně spoléhat na samostatné účasti jednotlivých subjektů v krajských volbách.

Doba experimentů skončila. Nastala doba realizace záchrany naší vlasti. Je nezbytné postupovat společně a tak porazit nynější zločince, které máme ve vedení státu. Máme jediný pokus a ten musí být úspěšný.

Nelze hazardovat a spokojit se s polovičatostí. Jediné řešení vidíme ve společné vlastenecké kandidátce a tak vyhrát krajské volby.

 

Dostat takto pod kontrolu většinu krajů v zemi, byla by jistota obrátit nepříznivý vývoj, zastavit zadlužování a obnovit suverenitu naší vlasti.

 

Žádáme všechny oslovené subjekty, aby zodpovědně zvážili náš návrh a spojili se pod jednu vlasteneckou kandidátku.

Žádáme politické představitele, aby vytvořili tlak na své řídící orgány a vyzvali ostatní kraje ke stejnému postupu.

 

Je nejvyšší čas zorganizovat setkání na krajských úrovních a domluvit se na způsobu tvorby vlastenecké kandidátky a cílech, které si zvolíme.

 

Prosím, zanechte záště a minulých svárů. Podřiďte své rozhodnutí ke společnému cíli, k záchraně naší země. Zanechte svá ega doma ve skříni a spolupracujme.

V opačném případě budeme jen přihlížet rozkladu státu a jeho zániku. Vezměte prosím rozum do hrsti a projednejte tento návrh ke společné vlastenecké kandidátce. Uvědomte si, že při nevýrazné výhře zapříčiníte zkázu, kterou nám naše děti neodpustí. Vaše dnešní rozhodnutí bude mít vliv, zda budeme lidé, nebo otroci.

 

Osud vlasti závisí, zda jsme schopni překročit svá ega pro dobro nás všech, pro blaho generací budoucích.

 

Jako následný krok vidíme v prázdninovém setkání, kde probereme nezbytné kroky a domluvíme spolupráci.

Prosím tedy o návrhy na termín a místo konání. Dále bych poprosil o šíření této výzvy nejen mezi orgány vašich stran tak, aby byla šířena celou republikou, ale i zda ji rozešlete na ostatní spolky a organizace. Široká míra spolupráce a veřejné informovanosti nám všem jen pomůže.

 

…………………………………………

 

 

Prohlášení spolku Svobodná Morava z.s.

 

ze dne 9.5.2023

 

V dnešní době různých slovních napadání, osočování a nálepkování kohokoliv a za cokoliv, je nutné i najít odvahu k obhajobě.

Tito tzv. zastánci pravdy, se nezaobírají věrohodností informací a získávání pravdivých názorů považují za ztrátu času, za zbytečnost která zdržuje a je přeci nutné dát tyto neověřené zprávy co nejdříve do podvědomí lidí.

Rychlost je důležitější než otázka věrohodnosti dané zprávy. A to opomíjím, zda dané zkreslení, ba přímo lhaní, není hlavním předmětem nutnosti zveřejnění takovéto informace. Prostě, slušnost se už nenosí. Už jsme si zvykli na lhaní a tato norma se už stala součástí našeho života. Lhaní, zkreslování, překrucování a hledání všelijaké špíny, to je dnešní způsob informovanosti.

 

Takto se chovají dnešní redaktoři, takto se chovají veškerá média (čest výjimkám), politici a tudíž není pochyb o tom, že se takto vychovala i společnost.

Převzala totiž lež a zákeřnost, jako normu společenského žití a ještě ji povýšila za normu demokracie.

 

Přeci každý si může říkat co chce. Má na to právo. Ale podle této normy, je lhář postaven na úroveň čestného pravdomluvného člověka.

Pokud není lež a pomluva stíhána, (a to již ví celý národ že není), pak je skutečně špinavý lhář roven čestnému a spravedlivému občanovi. Společnost se s tím ztotožní, jelikož autority státu, politici, soudnictví a vůbec státní instituce tuto rovnost berou jako demokratický prvek, jako základ svobodné vůle vyslovit svůj názor.

 

V takovém morálním bahně dnes žijeme, mnozí si v něm hoví, řada lidí ztratila iluze o možnosti nápravy, ale mnozí nalézají odvahu říkat věci tak jak jsou.

 

Prosím ty, co již ztratili iluze, zkuste se ještě připojit k těm, co ještě bojují.

Lež a zrada nesmí být povýšena nad pravdu a odvahu ji hájit.

 

       Náš spolek Svobodná Morava je osočován,

 

že chce naši republiku rozdělit, že chce odtrhnout Moravu od Čech.

 

Nikdo se nás neptal, nikdo nám nepoložil otázky, které by ukázaly naše cíle, náš způsob vidění dnešní společnosti, kde vidíme nedostatky a kde nápravu.

 

Proto důrazně vyzývám všechny, co takto Moravu nálepkují, přijděte k nám a pohovoříme si o čem chcete.

 

Uslyšíte naše názory a nemusíte si nic vymýšlet.

Vyzývám média, uskutečněte veřejný kulatý stůl za účasti vlasteneckých skupin ať národ vidí v přímém přenosu, kdo jaký má postoj, kde vidí nápravu a čeho chce docílit.

 

Taková Jílková nebo Moravec by se mohla alespoň něčemu přiučit.

Protože ti se bojí uskutečnit takto širokou debatu za účasti vlasteneckých skupin.

Raději podporují lži, zrádcovské manýry hraničící s vlastizradou a hlavně podporují vše co řekne vláda, potažmo Brusel.

 

Můžeme si pohovořit o vizi EU, protože již řada význačných osobností charakterizuje EU jako nutnost jejího zániku,

že už se nachází v předsmrtných křečích a že by bylo vhodné přemýšlet o nějakém středoevropském soustátí, třeba na bázi rozšířené V4.

 

Jsou to legitimní názory a při stavu EU, zcela oprávněné. Tak jako je oprávněné přemýšlet, zda NATO má právo existence, když neexistuje Varšavská smlouva.

 

Každý ví, jaké agrese se NATO dopustilo a dopouští.

Kdo to neví, vědomě lže. Každý ví, že se USA neohlíží, zda jim OSN dá mandát vlítnout do nějaké země nebo nedá.

Zase, kdo to popírá, vědomě lže.

Proč se tato pravda nesmí říkat, proč se o ní nepíše, nevysílá se debata o ní. Proč ten, rádoby machr moderátor Moravec nezvedne toto téma a neudělá debatu o válkách USA a NATO? Protože se bojí, nehodí se to a náš lid by pravdu nepochopil. Takže, národ je banda blbců a je třeba jim dávat jen takové informace, které uznáme za legitimní, relevantní….. prostě my vám řekneme co můžete slyšet a co ne.

Cokoliv jiného je dezinformace a pomluva státu, nebo lépe, patříte před soud, protože šíříte lži. Protože nešíříte naši pravdu. Tak to je ta demokracie podle našich představitelů, podle Bruselu a USA.

Větší svoboda byla za socialismu a tak zvaná okupace byla procházka rájem nad tímto evropským hnusem, kdy nám už nepatří ani co by se za mák vešlo. Za socialismu bohatý stát a svéprávný, za EU vykradený stát, který smí dělat jen to, co mu Brusel dovolí.

Opět, kdo si myslí že to není pravda, vědomě lže.

 

Popravdě,

chtěl jsem jen stručně psát o našem spolku Svobodná Morava, jak vidíme společnost, budoucnost, o soužití země Moravské a Slezské s Čechy, o možnosti vzájemné tolerance, nutnosti se bavit (protože to už neumíme) o čemkoliv a respektovat názory druhých. Pak si říkám, nač by to bylo dobré.

Kdo nám chce položit nějaké otázky, rádi vás uvidíme.

Kdo nás chce pozvat do nějakého pořadu k debatě, rádi přijdeme.

Ale nepište o nás, když se nás nezeptáte.

To je ta zákeřnost a sprostota. Proto jsem se rozhodl nepsat o našich názorech, proto vás vyzývám přijděte za námi a pak se je dozvíte co chcete vědět.

Pak můžete psát o našem vidění společnosti, o naší vizi budoucnosti.

Pak budete mít právo o nás psát.

To chce ale odvahu.

Jestli ji máte, rádi vás přivítáme.

 

Jsme pohostinný národ, v morálce neústupní,

své zemi vděční a vždy ochotni ji chránit.

 

Co říci závěrem?

 

Tož dojdite,

jste vítáni,

kdo v dobrém přichází.

 

 

Josef František Bartošek

 

předseda spolku Svobodná Morava z.s.

 

stazeny-soubor--30-.png

 

 

 

screenshot_2023-05-19-12-48-42-501-edit_com.android.chrome.jpg

 

 

 Zdroj:   Svobodná Morava 

 

 

 

 

 © 2023-5/19  MSV-INFO 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář