Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 23. kola F:L

Nejlepším koučem 23. kola se stal „slávista“ Vašek Jankovký.

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z více jak 300 účastníků od 1. ligy po Okresní přebor, je „TOP 10 koučů kola“. Tentokráte na vítězství bylo zapotřebí 80 bodů.

web_23k.jpg


- Nejlepší sestavu s 80 body poskládal bývalý hráč hokejové Slavie, Kolína a Poruby, hrající nyní za Benátky nad Jizerou, Vašek Jankovský. Díky němu je u titulky a tabulky TOP 10 koučů fan-foto sešívaných a choreo na Spartě. 

- Bez jakýchkoliv vychytávek, trefil kapitána, který mu přinesl 32 bodů. No trefil, prostě mu důvěřuje, kapitánskou pásku mu svěřil již podruhé za sebou.

sestava23k.jpg


Přestože Slávia není v ideální herní formě, tak její příznivci ano, hned čtyři "sešívky" jsou v sestavě kola. Pokud pomineme klubové vyznání a zaměříme drobnohled na výkonnostní soutěže Ligy bláznů, tak zjistíme, že tu není nikdo z nejvyšší soutěže. Je zde pět zástupců a reprezentantů 3. ligy, čtyři z 2. ligy a jeden z Divize.

23k_top10_2023_24.jpg


ARCHIV vítězů a všechny tabulky TOP 10 nejlepších koučů letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo >> ZDE.

(pirates)