Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ po 31. kole F:L

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů s podrobnými body z každého kola. 
 
Do konce sezóny se bojuje v celoročním pořadí o 29 míst pro účast v Superlize 2024/25. Stejně jako na sport.cz hraje se soutěž Druhá šance i v Lize bláznů, kde evidujeme a počítáme samostatně body jen z jarní části.
 

kouc-kola_tit360.jpg


Celosezónní soutěž koučů má za sebou 31. kolo. Přituhuje, přituhuje a naši nejlepší postupně opouští celostátní a celorepublikovou TOP 10 na sport.cz/fantasy.  Udržel se v ní již jen poslední hráč Ligy bláznů, který má nejlépe nakročeno pro zařazení do naší Síně slávy Rozhodnuto však o umístění zdaleka není, čekají nás ještě čtyři kola fantasy a naši nejlepší jsou těsně ta výběrovou desítkou ... 

- kandidát č.1: Jirka Drha (kouč týmu FC Zorzz z 1.Ligy bláznů), v celostátním měřítku 5. pozice v ČR. V 31. kole vybojoval 60 bodů a ztratil jeden bod že svého náskoku před druhým v žebříčku LB.

- kandidát č.2: Jirka Kobližka (kouč týmu ACSPraha17 z 1.Ligy bláznů). Na své konto si připsal v tomto kole o bod více než lídr Jirka Kobližka, přesto vypadl z celostátní TOP 10, momentálně mu patří 11. místo.

- kandidát č.3: Petr Nerad  (kouč týmu Nerry94  z 1.Ligy bláznů) se nově probojoval na třetí pozici v LB.  V celostátním žebříčku mu momentálně mu patří 12. místo. Předběhl nováčka letošního ročníku, Vojtu Hanzlíka (kouč týmu Hellfire Club z Okresního přeboru) který je v celostátním žebříčku na 13. místě. 

- V celostátní fantasy je v ČR evidováno k 7.5.2024 celkem 23 053 hráčů.

top10-fantasy31.jpg 


- V našem žebříčku Ligy bláznů, který spravujeme a zveřejňujeme, naleznete níže v tabulce TOP 30 nejlepších, dle bodů ze sport.cz, které jsou směrodatné pro umístění. Zveřejněné jsou zde i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem 319 koučů (29 účastníků z 1. ligy, 54 účastníků z 2. ligy, 116 účastníků z 3 ligy, 99 účastníků z Divize a 21 účastníků z Okresního přeboru).  

zlb-31-1.jpg

Kompletní žebříček letošní sezóny s body všech 319 koučů naleznete v google tabulce >> ZDE


DRUHÁ ŠANCE která je velký motivační motor pro hráče, kteří na podzim získávali buď první zkušenosti. Je to také nová šance na reparát pro ty, kterým to na podzim moc nešlo.

-  Jarním lídrem "Druhé šance" je již několik kol Michal Štěpnička (854 bodů). Na druhé místo se nově posunul Petr Závěšický (779 b), jen o bodík méně má na svém kontě Tomáč Červencl (778 b). Níže je TOP 30 nejlepších koučů, kompletní žebříček Druhé šance >> ZDE.

zlb-31-2.jpg


ŽEBŘÍČEK LIGY BLÁZNŮ kolo za kolem z letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.

(pirates)