Jdi na obsah Jdi na menu

LIGA BLÁZNŮ - webovky, facebook, twitter

Je reprepauza a pár dnů k dobru, než se rozjede další kolo fantasy. Zbyl čas i na něco jiného, než jen na běžné reporty z Ligy bláznů. 

info-titulka200.jpg


- Na web se naučilo chodit ve velmi krátké době neuvěřitelné množství čtenářů, to jsem já ani nikdo z mých spolupracovníků nečekal. Mě i mé redakční kolegy Majka a Fandu váš zájem velmi těší, také kvitujeme herní aktivitu v samotné fantasy.


- Při rozjezdu webovek v dubnu letošního roku přišlo na stránky prvních pár návštěvníků a díky nim a jejich připomínkám se tvořila informační menu a „kostra“ webu. V květnu, když se na webovkách zveřejňovalo zkušebně posledních pět kol F:L, navštívilo je téměř 300 čtenářů. Mimo pár aktuálních článků z každého kola nádstavbové části F:L, byl k dispozici jen zpětný výsledkový archiv všech ročníků LB, který je zveřejněn od roku 2013. 
V červnu se počet čtenářů zdvojnásobil a se startem fantasy to nabralo ještě větší grády. Nyní dle statistik navštěvuje stránky měsíčně téměř až 2000 různých čtenářů a zobrazeno je měsíčně přes 12000 stránek.

2310_navstev_unikatni.jpg

2310_stranky_zobrazeni.jpg

- Z detailních webových statistik o návštěvnosti vyplývá zajímavá skutečnost, že mnozí čtenáři ihned reagují na zveřejněné upoutávky. Ty probíhaly zatím pouze na facebooku a bylo vidět, že během 15 min. po upoutávce četlo příspěvek až 50 „zvědavců“. Proto jsem na sociální síti rozhýbal bývalý twitter (nyní X), také zde jsem vytvořil skupinu Fantasy Liga bláznů, odkaz je >> twitter.com/JirkaMarva87463. Dejte sledovat a také zde můžete využít tuto sociální sít pro aktuální upozornění na příspěvky případně pro komunikaci. 
Komunikace s těmi co neznám, bude velmi důležitá především v Divizi F:L a v anglické Lize bláznů, kde se budou podzimní účastníci rozřazovat do jednotlivých jarních skupin. U článků z těchto soutěží budou v listopadu pro komunikaci otevřeny i diskuze pod články. 


Stránky prochází za chodu postupným přidáváním různých vylepšení, stabilizovala se kostra jednotlivých informací v každé ze skupin. Určitě jste zaznamenaly ve všech soutěžích přidávaný odkaz v článku na google tabulky, kde naleznete nejen rozlosování a celkovou tabulku, ale i tabulku s fantasy body vybojovanými v daném kole (ty jsou již i ve všech třetích ligách). Vylepšování sice zlepšuje informatiku, ale stojí nás to stále více času, proto hledáme další dobrovolné kolegy z našich řad, kteří by se zapojili k psaní příspěvků. Především nás tlačí bota ve třetí lize, pro jaro budeme potřebovat respondenty již i z Divize a anglické PL. Každý kdo by měl zájem psát, tak napište do skupiny Liga bláznů na sociálních sítích nebo na email fantasyliga@volny.cz. 


Děkujeme, za náš fantasy tým zdraví Pirates


PS: DOHRÁVKA 
Koučové, kulišáci, lišáci a taktici, je ofiko oznámena "DOHRÁVKA" v 17. kole. Tak si to poznamenejte a nezapomeňte na to.
Tohle může být velký "bodo-kvas".

dohravka.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář