Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 16. kolo

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Šestnácté kolo přineslo vesměs napínavé duely. A i tentokrát jsme se dočkali překvapení, které nebylo z průběhu sezóny očekáváné. Fans Teplic letos podávají nevyrovnané výkony a že doma oberou Klokany, což se hráčům nepovedlo, na to bych rozhodně nevsadil. 

Tentokrát výsledky na hřišti jen napůl kopírovali dění v hledišti, a ne všichni favorité z fantasy potvrdili své kvality. Sestava TEAMU SNŮ (což je vlastně TOP20 celé soutěže) již počtrnácté vyhrála Sparta,. Počet zastoupených klubů byl tentokrát jen 6.

Vítěz TOP10 koučů kola Ligy bláznů se po čase opět vešel do TOP20 celé soutěže, tentokrát na 8. místě

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-16-v.jpg

-  Souboj v Liberci mezi Slovanem a Bolkou jsem i přes nástup zimy nemohl vynechat. Ale ani moje podpora ve VIPce bohužel nepomohla a domácí Fans ve Fantasy zvítězili stejně jako fotbalisté na hřišti (80:71). V tabulce zůstal Slovan na 8. místě a přiblížil se týmům nad sebou. Bolka si naopak o jedno místo pohoršila a nyní ji patří 12. místo.

-  Stachanovci hostili Hanáky a ani tentokrát jsme překvapení nedočkali. Hanáci dokázali přesvědčivě zvítězit (67:86) a domácím fans nepomohl ani nejlepší hráč soutěže s 129 body, který bohužel k sobě nenašel následovníky. Hanáci v tabulce zůstali na 7. místě. Domácí  zůstávají na 13. místě.

-  Votroci v napínavém duelu hostili Viktoriány. Na hřišti se rozešli smírně, ale ve Fantasy zvítězili s přehledem hosté (78:86).  Ti se drží na bramborové pozici. Votroci klesli v tabulce na 10. místo.

-  Ogaři ze Slovácka hostili Chachary z Baníčku a na hřišti si s nimi s přehledem poradili. Ale fanouškovská základna Baníčku ve Fantasy je velká síla, takže na našem kolbišti to byla jednoznačná výhra hostů (80:88). V tabulce si Baníček drží svou bronzovou pozici a Ogaři jsou i nadále šestí.

-  Slávisté přivítali v Edenu Dynamo z Budějc na hřišti se domácí trochu zpotili, ale ve Fantasy  to byla velká jízda a vypráskali Jihočechy (102:73). Oba týmy nadále zůstávají na svých pozicích, tzn, Slávisté jsou stříbrní a Jihočeši poslední.

-  Bomba v tomto kole vybuchla na Stínadlech kde Tepláky hostili Klokany. Podle průběhu sezóny byli hosté jednoznačnými favority, ale Fantasy komunita Tepláků se kousla a dokázala Klokany přehrát (80:78). Klokani zůstali na 5. místě, Tepláky si polepšili na 11. místo.

-  Sparťané hostili Ševce ze Zlína a nadělili jim 34 bodovou nálož. Výsledek (110:76) je asi největší výprask jaký tým v naší soutěži uštědřil. Takže lídr si udržel bezpečně svou pozici a Ševci jsou nadále na 14. místě.

-  Poslední duel sehráli Jabka s Perníkářemi a dopadlo to opačně než na hřišti. Perníkáři zvítězili nejtěsnějším rozdílem (72:73) a v tabulce poskočili na 11. místo před Votroky a Jabka díky lepšímu skóre zůstávají předposlední.

 

bzsk-16-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 16. kola, což je vlastně TOP20 kola celé soutěže. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-16-5.jpg


bzsk-16-1.jpgbzsk-16-2.jpg

bzsk-16-3.jpgbzsk-16-4.jpg