Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 4. kolo

Tentokrát proběhlo vše, jak má, tak se nám interval mezi koly zkrátil a já Vám mohu naservírovat co uplynulý víkend přinesl. Slova škarohlídů, že karty jsou dopředu rozdané tentokrát vzali za své a já Vám mohu prozradit, jak jste si ve 4. kole vedli. Věřte, že někteří sázkaři, by se u 2 duelů pěkně napakovali.

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


 

bzsk-04-v.jpg

- Asi největší překvapení kola se odehrálo na hřišti i v hledišti svatostánku Klokanů, v pražských Vršovicích. Že si Slovácko odveze 3 body ze hřiště, bych si před duelem nevsadil a už vůbec ne nato, že se Klokaní fans rozejdou smírně se Slováckými ogary z fantasy(63:63)!!! Bylo to skutečně vyrovnané, když rozdíl celkového součtu bodů, byl pouze +3 pro Klokany. V naší tabulce tato pro Klokany první ztráta, znamenala, propad na 5. příčku, ale zároveň se udrželi v kvintetu neporažených. Ogaři díky bodové ztrátě vypadli z TOP6 a jsou aktuálně sedmí.

- Druhým duelem, který přinesl překvapení kola, bylo střetnutí Perníkářů se Stachanovci z OKD. Na hřišti vše dopadlo podle předpokladů, ale v fantasy Perníkáři utrpěli nejtěsnější, ale velmi překvapivou porážku(52:53). V součtu, chybělo Perníkářům pouhým 5 bodů!!! A duel skončil remízou. Perníkáři tak zůstali v tabulce na 12. místě a nováček a překvapení soutěže už je v TOP6 !!!

- Duel Sparty v Jablonci byl v našem podání očekávanou selankou (71:50) a dá se vyzdvihnout jen opět nejlepší výkon kola Letenských a také největší brankový rozdíl kola, i když to opět bylo o prsa etiopské vytrvalkyně. Zajímavostí Sparťanské sestavy bylo 7. místo lídra bodování Ligy bláznů tohoto kola. V tabulce se samozřejmě nic nezměnilo, když Jabka zůstala 14tá a Sparťané bezpečně ovládají trůn.

- Opět velmi dobrý výkon podali doma Chachaři z Baníčku, kdy celkovým součtem šlapali na paty pražským S. Takže ani snaživý výkon Votroků zdaleka nestačil na tento válec a po vítězství (70:59) Baníček poskočil na 4. místo a Votroci zůstali 13-tí.

- Dalším dramatickým duelem do poslední chvíle byl střetnutí Ševců s Fans Libereckého Slovanu, které ovládli hosté(54:55). Pokud by fans fantasy Slovanu vybojovali v součtu o 6 bodů méně, duel by skončil plichtou, takhle si udrželi 9. místo za 2 výhry a 2 porážky. Ševci se tak nadále drží svého kopyta, ukotveni na chvostu tabulky.

- Od duelu v naší Lokotrans aréně jsem toho moc nečekal, protože podle smutné tradice to byl převlečený Eden. Fans Bolky se snažili, ale bohužel ve fantasy duelu utrpěli očekávaný debakl (50:70), naštěstí na hřišti to tak strašné nebylo, ale body to také nepřineslo.

- Viktoriáni zavítali na Střelecký ostrov a na hřišti i v hledišti ctili pojmenování místa. Jihočeši utrpěli porážku (56:67) a dále jsou přikováni na 15. místě bez bodového úspěchu. Viktoriánští fantasy nadále patří mezi kvinteto neporažených a polepšili si na 3. místo.

- Posledním duelem kola byl duel Hanáků s Tepláky a přinesl velmi dobré výkony obou zainteresovaných. Hanáci si po vítězství (63:55) drží 8. místo a Tepláky jsou jako nejlepší tým s 1 výhrou desátí.

bzsk-04-t.jpg

zpracoval a připravil (OCHD)


Jako nezbytnou novinku, tu pro zajímavost máte opět ty nejlepší hráče fantasy z jednotlivých klubů. Jste mezi nimi? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk-04-s1.jpg.

bzsk-04-s2.jpg.

bzsk-04-s3.jpg.

bzsk-04-s4.jpg.

.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář