Jdi na obsah Jdi na menu

Největší propadáky, Okurky sezóny 2022/23

Každý z nás má nějakou taktiku....někdo to tam nahrne v pondělí, ve středu to změní, v pátek znova a hodinu před prvním zápasem při pohledu na sestavy udělá finální změny. A když vidí ty sestavy, napadne ho několik variant, který celý týden nezvážil....hele, on postavil toho novýho, ten je za šest mega, to je super. Každý z nás to zná....já tomu říkám, že jsem dostal nápad. Jiní zase čekají do poslední chvíle, úzkostlivě hlídají rozpočet aby nešli do minusu, prochází pravděpodobné sestavy a po každé změně považují ten svůj tým za ideálně vybroušenej.....někdy je ale brousek tupý milá Lízo...a kdy a komu se to kdy stalo ?

okurky-tabulka.jpg

Pojďme se podívat a trochu si tipnout, co se asi odehrávalo v hlavách koučů nejneúspěšnějších týmů kola.

Dělené 2.místo -6 bodů

9MILAN9    Milan Závorka - fanoušek AC SPARTA PRAHA

Hraje se druhé kolo ligové nadstavby, Sparta hostí Slávii, tak to budu muset vymyslet jinak. V Brně to začíná smrdět, Pardubice jsou sice rozjeté, ale kdy jindy by Brno chtělo udělat body k záchraně? Je to jasný, nejlepší střelec ligy bude kapitánem. Toho si nedovoli znova posadit ani ten bambulátor na lavičce. A Ševčík už se musí taky probrat....Co dál ? Plzeň má doma Olomouc, o nic nehraje ani jeden....Viktorka se ale pomalu loučí s trenérem Bílkem, to je tutovka. Operu to Plzeňákama...a docpu to Olatunjim z Liberce, ten má docela formu a když mi na něj zbylo.....

9milan9-6.jpg

A je tu sobotní 15.hodina...Začíná to dobře, Liberec tam Budějkám strká fík za fíkem...Olatunji se trefuje až na 4:0, ale budou tam bodíky ještě za minuty, rohy. Dobře rozjetý. Přichází neděla a Kaša otvírá skore v Plzni....než si najdu, kolik má obráce za gól, je branka díky VARu odvolána....do toho Brno dostává branku od Pardubic....to nevadí, mám tam útočný hráče, teď do toho budou muset šlápnout. V Plzni Olomouc vyrovnává ? Cože, celá taktika na čistý konto v tahu...no né, ještě vlastňák od Sýkory ? To určitě jen tečoval a oni mu to smažou, musím se podívat na video. Jakej D.Israel to posílá Olomouc do vedení ? To je typický, frajer co snad ani není na soupiskách mne pošle do minusu.... Hele v Brně penaltička, konečně přichází Řezńův čas....cože ? Nedal....Hele, další pětka pro Brno...a další mínus ? To si dělá Řezníček prdel ne ? A Navrátil dává v Plzni na 3:1??? Tak na to se můžu úplně vy..., končím s fantasy. Do pondělka...... 

Dělené 2.místo -6 bodů

DAYVYD     David Kubík - fanoušek SK SLAVIA PRAHA

Plzeň má doma Zlín, moje Slávie Bohemku....to budou hrát všichni. Jsem hlava, půjdu na to jinak. Olomouc hraje o šestku a hostí nebohý Teplice, to je jasný. Budějovice se taky trápěj, Jablonec vypadá dobře na těch to postavím. No a Řezníček je jistota, tomu je jedno doma venku, když se někdo z Brna trefí, tak jedině on....A s rozpočtem si nebudu lámat hlavu, mám tam takový šutéry, že těch 15% ani neucejtím.

-6-deyvyd.jpg

Ventúra žlutá jo ? To to pěkně začíná. To napraví....cože ? Teplice vedou ? To neva, obranu mám hlavně z Jablonce. Jílek mi o půli sundá Ventůru se Zorvanem ? Proč zrovna teď si ten trouba hraje na trenéra ? Hele, Sigma vyrovnala...pojď mi Navrátile po přihrávce Chytila....cože ? Pokorný ? Proč ne Sláma....ach jo...Teplice dávaj na 2:1 a já mam za pět hráčů 2 body. Aspoň, že ta Sparta ztratila na Slovácku, třeba je soupeř další rudá kůže, co staví jen na svejch....a zejtra to bude lepší.... Poločas, Brno teče 3:0 a Martin Hašek ve své hře na trenéra sundavá o poločase Řezníčka. Tak juknem do Budějovic...taky 3:0 ??? Cože ? Ha, snížili, tak kdo se mi trefil ? Zase, mám celou sestavu a trefí se jeden z těch co jsem vynechal...to je k vzteku.....Příště si ty nápady nechám pro sebe......A končím s fantasy !!! Do pondělka....

Dělené 2.místo -6 bodů

JoudikACS David Vrzal - fanoušek AC SPARTA PRAHA

Viděl si ten útok Ludvo ? Ta Sparta by rozkopala Real Madrid. A před náma derby. Když fandim, tak fandim, sestavu nechám rudou ! A kdyby se nějaký to nemehlo z Vršovic prosadilo, dám tam Usora. Dolepim to dvěma borcema z Liberce, ti mají doma Jablonec tak ať jde aspoň jedno derby za domácíma. A těch 9,1 milionu si vytisknu.

joudik-6orez.jpg

Je to fajn, Liberec to derby zvládl, 7 od Červa dobrejch....Valenta za 0, ani v sestavě, ani v náhradnících ani v absencích. Tak tenhle žolík nevyšel... Pojďma na to derbíčko, Rudá je krev stejnou barvu má náš dres, je to dres nejhezčí co znám. V něm hraje Spartička, našich srdcí jednička,  ta nám titul zase vyhraje.....15.minuta 2:0, 30.minuta 3:0, před poločasem 4:0. Vypínám a jdu koukat na Ramba.....a samozřejmě končím s Fantasy !!!...do pondělka.

Okurka sezony - 8 bodů

KOMETABRNO11 Karhánek Tomáš - fanoušek ZBROJOVKA BRNO

Opět druhé kolo nadstavby. A k tomu i srdcovka. Zbrojovka pod Haškem kráčí od blamáže k blamáži ale teď, teď to flinta zlomí !!! Já sů, ty sůš, my sůšíme, vy sůšíte !!! Řezňa je jasnej, Ševčík se taky chytne a ten mladej kluk z Plzně na hostování vůbec nevypadá zle. Ty snad musí postavit i Hašek. Starobrno na to ! Jinak je to jasný, pražáci ať si v derby dělaj co chtěj. Jurečka by tam něco mohl dát a náš Ládik taky, i kdyby z penalty v nastavení. Dolepím to plzeňákama, ti s tou Olomoucí zatočí. A naředím to Trávníkem, hrajou na Bohemce a jestli chtěj do pohárů, tak musej. Starobrno na to..

-8.jpg

Dám si Starobrno a zapnu zápas v Plzni. Velký špatný, Jako ten zápas, Starobrno dobrý. Chorý samozřejmě žlutá, -9 se bude blbě dohánět. K tomu Jurečka nic, aspoň body za minuty a rohy. A Láďa to tam poslal s přehledem, 7 bodů za dva hráče, to jde. Takže jsme na -2 a jdeme na flintu. Dám si Starobrno a juknu na sestavu...bez Koželuha....takže je to na Šévovi s Řezňou. A sakra, Chlumecký nám tam poslal fíka....dal on vůbec někdy nějakýho ? Jo, má v kariéře tři vlastňáky a dva dobrý....nic, dáme Starobrno a v druhý půli to prostě musíme otočit. Řezňo pojď !!! Smradlavej Nita v bráně....a repete a zase pro toho Nitu. Tak z tohodle nebude Nit. Tedy nic. Kapitán za minus 12, to si dám Starobrno. A kašlu na fantasy....a kašlu i na celou ligu, minimálně do sezony 24/25. Už se těším, až si dám v Líšni Starobrno.


 

Jo, možná to bylo všechno úplně jinak a budu rád, jestli si třeba zmínění autoři najdou chvilku nám napsat, co je k těm sestavám vedlo a jestli si pamatujou pocity, když si to po kole šli zkontrolovat. Já to mám tak, že se vnitně stydím a většinou největší přehmaty udělám na poslední chvíli, když vidím sestavy. Doufám, že se nikoho ze zmiňovaných nic nedotklo, berte to prosím jako  zábavu. Tou by celá fantasy liga měla být. A většinou je, dokud nedostanu nápad. A stejně velkou porci zábavy mi přináší kromě samotné fantasy i spousta doplňkových her, které tu pro nás Jirka a nejen on připravují. Tak tento můj skromný příspěvek berte prosím jako takové mé poděkování za to všechno, co pro nás děláte. Vím, že to zabere spoustu, spoustu, opravdu spoustu času.  

(majk aka rakitic)


OSTATNÍ TOP STATISTIKY A ZAJÍMAVOSTI SEZÓNY 2022/23

- Přehled a statistika, komu fandí fantasy koučové z Ligy bláznů >> zde.

- Nejčastější koučové ve výběru kola >> zde.

- Nejvyšší bodové zisky v sezóny >> zde.

- Nejčastější vítězové kola >> zde.

 

(pirates)