Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak už je to za námi, sice to už je měsíc, co vydařená jarní voda skončila, ale bohužel dřív jsem se k tomu nedostal, abych něco sepsal.

Pátek 4.5.: všichni jsme se ve zdraví sešli na penzionu Polka abychom pokořili bujné vody Horní Vltavy. Chtěl bych vyzdvihnout olomóckou sekci za bezchybnou navigaci a tím pádem bezchybný a včasný dojezd až ze vzdálené Moravy. Bohužel nám svatý Petr moc nepřál a vody bylo málo. Dokonce někteří jedinci vymýšleli, že se nepojede, aby se nepřestoupil zákon, ale naštěstí od Polky dolů to již v rezervaci není a tak jsme po důkladném pátečním „beer liftingu“ a zpěvu písní sprostonárodních i umělecky hodnotných v sobotu vyrazili.

Sobota 5.5.: Odjezd byl naplánovaný v 11:11, ale nakonec jsme jeli ve 13:13, lilo jako z konve, nohy jsme měli po pátku také jako konve, ale duch měl sportovní náboj a tak jsme konečně pod mostem u Polky spustili lodě v této sestavě – viz obrázek:

ObrazekMilan mě svěřil kapitánskou pozici se slovy: „háčka jsem nejel už ani nepamatuji“ takže jsem měl první kapitánskou zodpovědnost. Když má ale kapitán skvělého háčka, tak to nemůže dopadnou jinak, než skvěle.

Jelo se až do Lenory s menší přestávkou v Horní Vltavici, za příjemného jarního deštíčku, takže jsme nakonec všichni vypadali jako kdybychom ani nebyli na lodi ale pod ní. Měl jsem strach ze spadlých stromů a větví, ale nebylo to tak nejhorší. Do Lenory naše vltavská střela dorazila myslím jako druhá, nebo dokonce první ? Už ani nevím, ale měl jsem takovou radost, že mi potom stihla ta nehoda, že jsem musel pít jeden R_ _ ový doušek za druhým až jsem byl mírně veselejší, ale to k tomu patří. Důležité je, že se nikomu nic nestalo. Všichni jsme celou akci i večerní zpívanou přežili bez úhony a po nedělním „Ahó ó ó j máme zase na co vzpomínat a těšit se na P Ř Í Š T Ě !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Májofka 2007

Komentáře

Přehled komentářů

fotky

Petr,30. 5. 2007 9:41

Omlouvám se, jak říká Ondřej fotky mám, ale čas, čas, čas ten ne, ale dávám si soc.závazek na tento víkend.
Buenos všem "Rychlým pádlům".

fotky jsou

ondřej,29. 5. 2007 21:32

chlastat to jó, honit holky hm, práce hm, pádlovat no taky hm, no ale k těm foto, fotek jsou tři prdele, jsou na ftp servru lukáše tůmy, péťa šlapák o tom ví, spoléháme na tebe péťo jsi náš ajtý guru

fotky

Lájoš,29. 5. 2007 14:38

chlastat,honit holky a práce to by Vám šlo, ale co takhle nějaký fotky z májofky!!!!!

srdeční záležitosti

anděl strážný,4. 5. 2007 14:09

Milánku K.,užij si to, ale nezapomeň, že sonnenschein + C2H5OH + ledová voda se nemají vůbec rády - koronární tepny o tom vědí nejvíc, věř!!!
čusbambus as

inventura 4.5.11.01

Krampla,4. 5. 2007 11:19

Mar.Lázně = 3 lodě bez pádel(snad 3 sudy)
Holomóc = 2 lodě + 4 pádla
Admiralita = 1 loď bez
..........................................
ZAJIŠŤUJE Milan/Pedro/RENAULT

Cheb + Motol = 8 lodí + x padel
..........................................
ZAJIŠŤUJE Petr/AVIA

+ 2 soukromníci ( BRATŘI Hájkové )
. .........................................
ZAJIŠŤUJÍ sami/vlastní doprava

t.j. C E L K E M 1 6 L O D Í
= 32 LIDÍ ???????????????????
DOST DOBRÝ

admiralaita ftom má bordel

Blovák,3. 5. 2007 14:36

Mariánskolázeňskou sekci jsem registroval hned po
SMSce - takže dávno. Ale pro kopyta ještě jednou - tři lodě, tři barely a bude nás šest.

Vltava,Pivo

Lájoš,3. 5. 2007 10:21

Chlapi, tak jsem Vám objednal u svatýho Petra déšť, abyjsme měli alespoň nějakou vodu, ale to hlavní PIVO, je objednaný a bude ho dost, takže si schovejte pořádnou žízeň. Naražený první sud bude kolem 15 00 hod.v kulturní a společenské místnosti POLKA. Heslo - střízlivý nás nedostanou.

vážná připomínka admirality

krampla,2. 5. 2007 10:49

Přesto , že všichni účastníci požadovali elektronický styk, NEDĚJESENIC !!! Příkladem je holomócká sekca. Protože však admiralita není sviňa, registrujeme ( pomocí křišťálové koule ) požadavek :
2 lodě + 4 pádla. Protože pré bodó štere. Ostatní, tzn. tachovská, marlázeňská, plzeňská sekce jsou ještě horší a půjdou asi pěšky po břehu. Upozorňujeme, že NESTYKSEBUDEPOKUTOVAT.

Co se děje? - odpověď

Petr Šlapák,2. 5. 2007 10:36

Nic neděje, normální "májovka". Olomoucká sekce sem žádný komentář nepřidala, jinak by tu byl. Asi to vyřídili telefonem. Ahoj. P.Š.

Co se děje?

Josef Schmied,2. 5. 2007 9:43

Tak aby tu něco bylo přihlašuji jednu loď a pádlo.
Olomoucká se kce se prý přihlásila už po velikonocích.
Tak jaktože tu nic není?

Registruji svoji účast

Petr Šlapák,18. 4. 2007 9:08

Loď neobjednávám, ale někomu bych dělal háčka. Čekám na nabídku.