Jdi na obsah Jdi na menu
 

Mise Bahna 2010 18.-19.6.2010

18. 6. 2010
  Takže poté, co jsme v pátek dali dokupy lidi co by jeli(Máca, Pišta, Novas, Luckyno), jsme se dohodli, že pojedeme už v pátek a odjezd se staanovil mezi 20.00-21.00, což i tak nějak vyšlo.. Cesta byla dlouhá a veselá. Na místo jsme dorazili kolem 01.00 už očekávání Ouškem a Kuchtíkem. Rozbalili spacáky a přespali.
Ráno v 6.00 byl plánován budík, protože do areálu pouštěli od 7.00. Přejeli jmse s auty na parkoviště uvnitř prostoru, posnídali a pak vyrazili cca 2.5km k místu ukázek.
Zde sme se porůznu podívali na to co se nám naskytlo(defilé historické techniky, salva z houfnic, start vrtulníku, dynamická historická ukázka) a poté se šlo zpátku k autům. Pobralo se zde co bylo potřeba nabily se baterky do foťáku atp., najedlo se a hurá zpátky k prostoru ukázek..
Přišli jsme přímo na začátku dynamické ukázky AČR, takže se fotilo jak to šlo. Poté následovala ukázka jizdních vlastností Pandur 2 8x8, vozy IVECO a DINGO a také Land Rover defender ve verzi Kojot. Mile nás překvapil vůz IVECO, jeho jízdní vlastnosti a i další celkové parametry, které jsme byli schopni postřehnout.
Po těchto ukázkách následovala ještě jedna dynamická historické ukázka na tu mě už bohužel nevydržela baterka ve foťáku.
Po skončení těchto ukázek jsme se vydali směrem zpátky k autům a důkladně prohlíželi všechno co zde bylo cestrou zpět vystaveno..
Po návratu na parkoviště, bylo domluveno, že zastavíme, někde na benzínce a domlvíme další postup. Koupila se mapa a domluvilo se, že pojedeme do kempu kdesi u prahy a jelo se. Po příjezdu na místo kde jsem původně předpokládali onu vodní plochu a kemp sme zjistlili, že je to o kus jinde po nějaké té minitě a nějakém tom kilometru pátrání sme nakonec našli krásnou vodní plochu i s pohodovým majitelem pozemku u vody se stánkem, který nás tam bez přemlouvání nechal zaparkovat a postavit ležení.. V sobotu večer padlo ještě pár výzev a šlo se spát. V neděli ráno se dalo kafe, splnili se výzvy z předchozího večera, nafotilo se, pomalu zbalilo a jelo směrem domů..
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hláška této akce!

(Luckyno, 21. 6. 2010 16:12)

autor Ouško=TO Sou nervi!!!!!