Jdi na obsah Jdi na menu
 


LRP DEEP BLUE 450 High - Speed RC set

28. 8. 2013

 

deep-blue.jpg

LRP DEEP BLUE 450 High - Speed RC set  cena : 1.680,-

Model rychlostního člunu o délce 450mm, poháněný elektromotorem je dodáván v RTR setu včetně RC soupravy, pohonného akumulátoru a síťového nabíječe.
 

Deep Blue 450 je model rachlostního člunu k jehož pohonu je použit elektrický motor. I přes svou velikost, bezmála 450mm, výborné jízdní vlastnosti a vysokou rychlost je tento model určen převážně pro zábavu a rekreační ježdění. I vzhledem k tomu, že model je určen i pro úplné zčátečníky, byly použity bezpečnostní prvky, které brání nechtěnému spuštění motoru až do doby, dokud není model na vodě. Teprve až v této chvíly umožní speciální čidlo na spodní části lodi sustit pohonný systém. Další "vychytávkou" je revolučníspeciální varovný signál, který upozorní, ža pohonná baterie je téměř vybitá a je nutné s lodí zajet neprodleně ke břehu, aby nedošlo důsledkem nízkého napětí k výpadku ovládání. Motor je velice výkonný a i tak velkému modelu poskytuje dostatek energie pro velké zrychlení, kdy se člun dostane do skluzu a je schopen velmi rychle dosáhnout max. rychlosti. I při těchto rychlostej je však model dostatečně a dobře ovladatelný. I když však dojde k převrácení nebo nabrání vody, nemusíte se bát. Elektronika je vodotěsná a trup lodi je v "nepotopitelné" úpravě.Léto se blíží, tak není nač čekat.

Součástí setu je kompletně sestavený model osazený veškerou elektronikou, RC souprava včetně aku a pohonný akumulátor se stovým nabíječem.

  • Kompletně sestavený model
  • Vodotěsná elektronika
  • Nepotopitelný trup
  • Dosah RC soupravy 100m
  • Bezpečnostní systém pro spuštění pohonu
  • Výstražný systém pro vybité aku
  • Phonný akumulátor a baterie pro vysílač součástí
Délka [mm] 450
Šířka [mm] 120
Výška [mm] 105
Ovládané funkce S,M
Stavební náročnost S0
Náročnost pilotáže P1