Jdi na obsah Jdi na menu

          Informace z Výkonného výboru

  Na posledním zasedání 19.10. 2022 VV potvrdil, že oddíly sdružené v ČHS jsou povinné používat oficiální názvy(včetně závodů), pod kterými jsou registrovány, aby nedocházelo k nejasnostem u jejich identity, který má u spolků i právní význam. Oddíly, které mají  statut zapsaného spolku, kterým nynější návrh nevyhovuje, mohou rozhodnout o změně a vložit nový název do spolkového rejstříku, a poté informovat sekretariát ČHS.

O změně názvu oddílu mohou rozhodnout i oddíly bez právní osobnosti. V tomto případě stačí nahlásit změnu na sekretariátu ČHS.

................................................................................................

               Infokarta ČHS

  Stáhněte si do své mobilní peněženky Infokartu ČHS a nenechte si uniknout události a zásadní zprávy ze světa horo/lezení. Od roku 2023 si naši členové budou moci vybrat  digitální členský průkaz do své elektronické peněženky, namísto plastové kartičky. Digitální průkazy budou dostupné od 1. 12. 2022 pro všechny, kteří si budou objednávat členství na rok 2023 a kromě digitální členského průkazu si můžete již nyní do své e-peněženky stáhnout infokartu.

infokarta.jpg

- Na infokartě vždy najdete aktuální informace o slevách a akčních nabídkách pro členy ČHS, které pro vás chystáme ve spolupráci s našimi partnery viz. Český ráj outdoor

      JAK KARTU ZÍSKAT?

Naši infokartu si můžete uložit do mobilní peněženky. Pro telefony s operačním systémem Android je k dispozici v aplikaci Portmonka, pro iOS apk. Apple Wallet.

    PODROBNOSTI K ZÍSKÁNÍ DIGITÁLNÍHO PRUKAZU -  viz.manuál v pdf.

                                                                                                                                            zaznamenal Venca Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář