Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tasovský vejšlap - 9. ročník

2. 5. 2009

V sobotu 30.5.2009 se uskuteční již 9. ročník tradičního Tasovského vejšlapu.

Pro účastníky budou jako vždy připraveny trasy 10, 20, 50 a 100 km pěšmo, kolmo či koňmo. Bližší informace se dozvíte postupně zde a před akcí i v regionálním tisku.

Informace pro účastníky
 
Jde se (jede se) za každého počasí.
Trasy jsou vedeny po veřejných komunikacích a cestách,  každý startuje  na vlastní nebezpečí a pořadatel neručí za škody vzniklé účastníkům. 

Všem cyklistům důrazně doporučujeme použití přilby. Za nezletilé děti zodpovídají jejich rodiče.

UPOZORNĚNÍ !!!

Občerstvení na trase funguje pouze do 14 hodin


Nezapomeňte si před odchodem na trasu objednat dole v šenku jídlo (řízek nebo vepřo knedlo zelo)

Po návratu z trasy nahlaste příchod u stolku, kde jste obdrželi mapu. Děkujeme.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis

(Pepa, 8. 3. 2013 16:50)

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

nadpis

(Sandra, 25. 2. 2013 14:34)

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz

buy cheap beats

(cheap beats by dre for sale, 19. 12. 2012 1:31)

<a href="http://www.cheapbeatsbydredrs.com">cheapsbeatsbydredre.com</a> cheapbeatsbydredrs.com <a href="http://www.cheapbeatsbydredrs.com">beats by dre cheap sale</a>

pro p. Kučerovou

(Admin, 31. 5. 2009 16:53)

Nepochybně to má někdo lépe než my, o tom není sporu. Ovšem nemohu souhlasit s tím, že tam informace nebyly. Pokud se Vám z nějakého důvodu nezobrazily, to bohužel neovlivním. Zde je otisk obrazovky naší hlavní stránky, a jak čas, tak místo je uvedeno, víc k tomu nemám co dodat:
https://sokoltasov.estranky.cz/archiv/iobrazek/43

Tůma

aktualizace

(Anna Kučerová, 31. 5. 2009 10:21)

Pane Tůmo, Vaše stránky jsem aktualizovala několikrát denně, a nic. Tak nevím, kde máte informace schované,že se k nim nedostal ani nikdo z mých známých. Bylo by přece nejjednodušší, napsat je k
tomu, co tam máte už napsané. Tak jak to mají pořadatelé Měřínské padesátky. Tam se dočtete hned všechno. Hezký den.

K informacím

(Admin, 31. 5. 2009 9:38)

Vážená paní Kučerová.
Velice si vážíme všech připomínek, a pokud mají reálný základ, určitě se budeme snažit jim vyhovět. To se týká Vaší připomínky o startovném.
Ovšem, že místo startu je sokolovna, a že prezence je od 7 do 10 hodin viselo na hlavní stránce na webu již několik dní. Zřejmě se Vám stránky načítaly z paměti počítače. V tomto případě je třeba použít tlačítko Obnovit (někdy Aktualizovat). V každém případě nás mrzí, že se k Vám informace nedostaly.
Co se týče tras, jejich nezveřejnění je spíš záměrem. Variant máme vždy několik a až podle aktuální situace (zaorané cesty, zaplocené pozemky apod.) se stanovují až několik dní předem.
S pozdravem, Tůma.

Ještě k informacím.

(Anna Kučerová, 30. 5. 2009 8:18)

Nebylo by na škodu příště napsat kolik stojí startovné a kudy vedou trasy. Myslím, že Ti, kteří Váš závod neznají by to přišlo vhod.
Přeji hezký den.

Málo informací.

(Anna Kučerová, 29. 5. 2009 22:55)

Milý pořadatelé. Už několik dní se dívám na Vaše stránky. Chci se zúčastnit pochodu, ale nevím v kolik začíná, ani kde je shromaždiště startu. Měli byste příště tyto důležité informace zveřejnit, každý Tasov nezná. Přeji Vám úspěšný den, ať se Vám pochod vydaří.