Jdi na obsah Jdi na menu
 


19.1.2011-OPIV: Zbraslavec_D-Křetín_D

   V předposledním kole základní části přivítalo déčko doma dalšího kandidáta na sestup Křetín D. Při pohledu na tabulku, kde naši byli jedenáctí a hosté o jedno místo a jeden bod před nima, bylo jasný že jde o celkem důležitý zápas;-)

   Po čtyřhrách to bylo nerozhodně, Martin s Pavlem vyhráli 3:1 a škoda že Sláva s Veronikou prohráli 2:3. V následujících šesti dvouhrách se jen jeden zápas nehrál na pět setů, a to když Pavel prohrál s Janíkem 0:3. Ovšem z těchto pěti zápasů naši čtyři prohráli. Stav tak byl téměř beznadějný - 2:6. Vzápětí přidal mladý Koudelka sedmý bod po výhře 3:1 nad Veronikou, takže potom už myslím mohla beznaděj plně propuknout, přestože ještě nebyla odehrána ani polovina dvouher..
   Ve zbytku zápasu se herně chytil Pavel Křepela, nakonec z toho byly poprvé v sezóně tři body, na druhou stranu taky poprvé neuhrál ani bod Sláva. Martin to sice taky nějak komentoval, což agentury nezaznamenaly, ale určitě mohl uhrát víc než dva bodíky. No a Veroniku si v případě potřeby okomentuje Laďa. Víc není co dodat. Snad jen nepropadejte panice! J
Výsledek 10.kola: Zbraslavec D – Křetín D 6:12 (sety 34:44)  body: Křepela P.ml. 3,5, Křepela M. 2,5, Jonáš P. 0, Švancarová V. 0 - Šos Vít 3, Janík Pavel 4, Koudelka Petr 2,5, Novotný Adam 2,5.