Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kunčice zima 2012

     No … pořád pudete rovně, rozumíte, takhle, helejďte se, rovně přes koleje vpravo kolem potoka a ste na návsi… Takže asi takto: pokračovat v kvalitativní úrovni loňskýho komentáře by bylo hodně těžký. Myslím že se tak poved, že to ani nemá cenu se o to pokoušet:-). Vlastně i letošní pobyt se mi jevil oproti loňsku jaksi slabší, snad s výjimkou druhého zážitkového dne, kdy krásně svítilo to žlutý kulatý nahoře. Takže jedna z mála věcí lepších oproti loňsku mohlo být počasí. A taky účast teda, i když Laďa by tady určitě nesouhlasil;-). Takže celkem nás bylo počítám- li dobře 8+1+2+1+2+1=15. Hmm.

Termín byl od úterý 17. do neděle 22. ledna. Ohledně jednotlivých dnů, jejich stručný průběh, alespoň na místech kde jsem se pohyboval já, je zřejmý z popisu u fotek. Tentokrát jich je víc, tak aspoň kvantita, když už ta kvalita sem tam pokulhává...
Ale zas, že by se to nějak nepovedlo, to se říct určitě nedá. Nakonec nebylo to jednoduchý, nebyli sme tam přece na rekreaci, že?:-) Tak zase za rok, doufám opět v tom přepychovým autokaru. Každý jedno dvd sebou!