Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koncerty pro mé žáky

  

Pro všechny své žáky pořádám pravidelně společné koncerty.

 

Cítím to jako nezbytný doplněk k výuce. Je to nejlepší způsob, jak bojovat s trémou. To není možné nacvičit ve třídě.

 

Mí žáci mají tuto aktivitu jako bonus k výuce zcela zdarma.

 

Koncerty žákům nahrávám. Jednak je to pro ně cenná památka,

jednak společný rozbor videozáznamu pomáhá žákům

uvědomit si některé chyby a tím se ještě víc zlepšovat.

  

Pro žáky, kteří tvoří vlastní hudbu, pořádám sólové koncerty.
    
  

 


    


    
Diskusní fórum
přemístěno sem: 

Níže už přidávat příspěvky nelze. Nové dotazy pište na nové stránky Pěvecké poradny.

   

   

Aktuální informace o mě hledejte na mém novém webu:
www.lukasjindra.cz

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Československé ...

(Lukáš B. Killed, 7. 11. 2011 13:57)

... i já jsem si zapsal další koncert, protože legrace to opravdu byla :)

Československé HLASování

(Ivana Rybáková, 31. 10. 2011 13:58)

Mě se ten koncert moc líbil, myslím, že byl opět hodně povedený. Byla na něm skvělá atmosféra a legrace. A všichni účinkující zpívali skvěle. Velké díky Lukášovi a Míše za přípravu!

Československé HLASování

(Klára, 28. 10. 2011 13:29)

Vaše koncerty jsou naprosto úžasné, netradiční a mají šmrnc! Už teď mám v kalendáři zapsaný další koncert. Všem Vám moc fandím a už se těším na 22.12.! :)

Čarodějnické HLASování

(Míša Pecová, 6. 5. 2011 13:28)

Já taky musím souhlasit, že se koncert moc povedl. Tentokrát jsem byla pouze jako divák, bez moderátorských povinností, a opravdu jsem si to moc užila. Chválím nejen ty, kteří už na koncertech zpívali a kteří jsou lepší a lepší, ale taky ty, co vystoupili poprvé a přesto to zvládli úplně skvěle - třeba právě Richard.:-) Moc taky děkuju všem, kteří se snažili svému vystoupení dodat něco navíc a připravili si kostýmy a rekvizity, protože to opravdu vytvořilo super atmosféru. Tentokrát byly výkony všech vážně hodně kvalitní, takže chválím, chválím, chválím. Už se na vás všechny moc těším na dalším koncertě. :-)

Čarodějnické HLASování

(Richard, 6. 5. 2011 9:17)

Souhlasím s Janou a Kamčou - koncert byl moc fajn a určitě si každá příští akce zaslouží ještě více diváků :-)
Co třeba na každý koncert vytvořit samostatný profil na fb?

Čarodějnické hlasování

(Vláďa, 4. 5. 2011 13:17)

Tak tento večírek s morbidní tematikou byl vskutku výživný. Ovšem vzhledem k tomu, že drtivé většině učinkujících i posluchačů nechyběl nadhled, zážitek vyzněl bezpochyby pozitivně.
Už se moc těším na další koncert s tematikou, kde je zapovězen rodný jazyk + angličtina. To je slušné sousto a jsem fakt zvědav na tu všelikou hatmatilku, co se éterem ponese z našich úst. A teď se omlouvám, jdu se pro jistotu naučit -asi francouzsky.. V.

Čarodějné hlasování

(Tomáš Kejmar, 3. 5. 2011 0:17)

Tenhle večer byl fakt zatím nejlepší, co jsem zažil. Teď už je naše laťka hodně vysoko :-) Ještě pár takových koncertů a můžeme s tím vyrazit na turné :-))

bez nadpisu

(, 2. 5. 2011 17:21)

Hej mrtě moc vostrý tyvole nářez ty kráso
dobře vy!

Čarodějnické hůasování

(Jana Oltová, 2. 5. 2011 14:22)

Atmosféra tohoto koncertu se mi líbila zatím nejvíc ze všech, na kterých jsem byla. Zdálo se mi, jako kdyby pro ten večer snad neexistovala tréma, protože všechny výkony byly naprosto suverénní a plné energie. I doprovodný program byl super, čas a finance vložené do rekvizit se rozhodně vyplatily! Do dalších koncertů nám přeju snad už jen trochu více "externích" diváků, protože si je určitě zasloužíme! :) (Nicméně nejdřív si je samozřejmě musíme sami pozvat :)V neposlední řadě díky Honzovi za pěkné fotky, na nichž mě i Bobbyho překrásně zvěčnil :D

Jazzové Hlasování

(Kamča, 24. 2. 2011 19:37)

Chválím, chválím, chválím:))Vystupovala jsem tu s Vámi poprvé a naprosto mě pohltila příjemná, přátelská atmosféra a skvělé výkony všech zúčastněných. Vím, že je za tím spousta dřiny, ale nemalý podíl a velký dík patří Lukášovi, za jeho osobitý a profesionální přístup ke každému z nás. Ještě teď jsem plná emocí a nabytá pozitivní energií, která z koncertu vyzařovala. Škoda, že koncert není více propagovaný, zasloužil by si plný sál:))Takže ještě jednou velký dík za příležitost a Lukášovi, jako skvělému pedagogovi přeji spoustu talentovaných žáků a povedených koncertů:)))

"Legendární HLASování"

(Věra Tatarová, 20. 6. 2010 18:35)

Koncert byl moc fajn, hlavně ta zkušenost vystoupit na podiu před lidmi :o). Příjemné odpoledne plné vtipu a písniček. Hlavně hláška: Vyndej Ozyho! U nás rychle zdomácněla :o)

koncert 15.04.2010

(Anastazie, 22. 4. 2010 9:27)

Mílé přiznivnci zpěvu. Byla jsem na koncertě a chci říct jak dobrou práci jste odvedli a jaký přijemný večer jsem měla! Díky moc za dobré pisničky a dobrou naladu. Několik holek které jsou pod křidlem jejich pedagoga Lukáše jsou naprosto hvězdy pokud ne ted' tak v brzké době asi budou protože zpivali nadherně :-)

P.S. Omlouvám se za chýby v pravopisu. Není to moje mateřština :-)

Vanocni HLASovani

(upir, 16. 12. 2009 7:38)

DEKUJI. Byli jste vsichni uzasni. Super zazitek.

Koncert 5.11.

(P.A. za publikum, 6. 11. 2009 18:44)

Děkuji všem za výbornou zábavu při včerejším koncertě. Je sqělé, jak někteří učinkující naprosto perfektně zvládají pobavit publikum. Určitě to povzbudí i ty ostatní, kteří si tak profesionálně zatím nepočínají. Stejně jsou ale jedničky, protože mají podle mě neskutečnou odvahu dojít až na jeviště, cestou neomdlít a ještě zazpívat. Díky i Lukášovi a Veronice, jsou oba bezva a určitě s přípravou mají spoustu práce. Výsledek ale pro všechny stojí za to!

Koncert - 5.3.2009

(Veronika - toho večera moderátorka :-), 8. 3. 2009 15:00)

Zdravím všechny a blahopřeji Vám k výborným výkonům na koncertě. Děkuji Lukášovi za jeho práci a velké nadšení, které motivovalo nás všechny. Opravdu děkuji i za příležitosti, které nám dáváš, trpělivost čas, který nám věnuješ. A veřejně slibuji, že už nikdy nebudu chtít posouvat žádnou hodinu atp., protože vidím, jaké zmatky to všechno udělá :-). Díky.

Koncert 2.12.08

(Katka Zavadilová, 3. 12. 2008 9:27)

Děkuji moc za příjemně strávený večer. Koncert byl úžasný, všichni učinkující byli prostě skvělí, příjemná atmosféra bez stresu. Profesionální úroveň. Prostě samá chvála a žádné nedostatky. Moc ráda si také nějakou písničku příště střihnu :-)

Koncerty žáků

(Veronika, 2. 6. 2008 10:59)

Lukáši, vezmi toto prosím jako veřejnou pochvalu a dík za snahu maximálně zpestřit výuku zpěvu. Koncerty byly skvělé. Díky za příležitost. Velmi si cením tvého přístupu, mám pocit, že pro své žáky děláš mnohem víc, než stanovují učitelské osnovy. Je skvělé, že ostatní žáci vidí své spolužáky v akci a mohou si tak uvědomit, že sem tam chybka není žádná tragédie, že trému nás má více zpěváků, není potřeba se hroutit z rozechvělého hlasu....  osobně je to pro mne velmi povzbuzijící. Je to skvělá zkušenost, která otvírá oči. Hlasuji pro střídání prostředí, Zpívání podle programu považuji za jedinou rozumnou variantu, tak aby byl člověk schopen alespoň přibližně plánovat. Obecně jsem neukáznění a nespolehliví. Program ANO! Ještě jednou díky, těším se na další hodinu.

všechny kavárny

(Lucka, 9. 3. 2008 21:31)

neni to tak vidět... ;)

Lednová kavárna

(Ivana Z., 29. 1. 2008 21:19)

Mě se tam tedy moc líbilo, lidi jste vážně dobrý!! A fascinuje mě nejen jak umíte pěkně zpívat, ale i jak jste v pohodě na tom jevišti. Já mám vždycky hroznou trému, a mám pocit, že to musí být děsně vidět.
Lukáši, díky za přípravu a nyní i za hudební a obrazový záznam :-)

lednová kavárna

(Adéla B., 19. 1. 2008 11:40)

tak tahleta kavárna byla podle mě úplně nejlepší ;)byla tam i lepší atmosféra než minule :))