Jdi na obsah Jdi na menu
 


33. týden 2008

8. 8. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 33. týden od 11. 8. do 17. 8. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce v úterý 22.7.2008 v 13:05 hod vstoupí do znamení
Lva
Merkur
je ve znamení Raka a setrvá zde do 26.7.2008
Venuše
setrvá ve znamení Lva do 6.8.2008
Mars
bude ve znamení Panny do 19.8.2008
Jupiter
je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
má od středu 2.4.2008 retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustil 14.6.2008 a vstoupil opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008...

 

Událost týdne...

LUNA
projde celým horoskopem průměrně za 29 dní...
V plné síle zazáří vždy v okamžiku
kdy doputuje přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce
a postaví se přímo proti Slunci.
Tento okamžik se nazývá
Úplněk
a obvykle poodhalí splnění / nesplnění...toho, co bylo odstartováno během NOVoluní.
Jedná se o fázi Luny které vládne bohyně Héra, Diova manželka,
ochránkyně domova a rodinného krbu.
V tomto týdnu nastane
v sobotu 16.8. v 23:16 hod
kdy proti Slunci ve Lvu se postaví Luna ve Vodnáři...
a po boku Luny bude stát mystický Neptun...

Lev je pyšné královské znamení, rádo je středem pozornosti
navíc energie Lva je velmi tvořivá, podporuje hrdé ego,
jedná se o vášnivé znamení
a obvykle se nespokojí s rolí "být jeden z davu""...
Kdežto znamení Vodnáře si cení sice také individuality, nezávislosti a originality, ale je to znamení které potřebuje společnost, být členem nějaké nejlépe větší skupiny ...mnohdy upřednostňuje přátele před intimním vztahem...
A to je téma na které si tento Úplněk posvítí :
uvidíme jak velkou máme potřebu nezávislosti a volnosti ale také do jaké míry umíme být týmovými hráči.

Úplněk zesílí částečné zatmění Luny...
které nastane v sobotu 16.8.2008
Začátek zatmění bude viditelný již v 21:36 hod
maximální fazi můžete spatřit ve 23:10 hod

V sobotu bude rozumné příliš nezatěžovat organizmus fyzicky náročnou činností a protože bude ve hře i mystický Neptun, raději se vyhněte alkoholu !


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Mnozí z vás se počátkem týdne rozhodnou ke změně životosprávy a denního režimu povšechně. Příčinou může být malá nevolnost ale taky oblečení, které mnohým bude těsnější a těsnější...
Uprostřed týdne všechnu energii a sílu investujte  do kariéry ! Naopak nereagujte na rozumování a slovní rozpravy člověka které vás bude vytáčet - lepší bude mlčet. On si svoje nenechá vymluvit, ikdyž budete mít pádné argumenty !
Blížící se sobotním zatměním Luny a Úplňku začne prověřovat jak pevné jsou vaše přátelské vztahy. Můžete se proto zejména v sobotu podivovat nad tím, jak někdo z přátel se v průběhu určitého období změnil...ale může to být i tak, že uvidíte něčí charakterové vlastnosti v pravém světle. Nebo může vyjít najevo něco, co před vámi kdosi z přátel pečlivě tajil...


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Nějaká událost vás přiměje zamyslet se nad svými vztahy povšechne zkraje týdne. Lehkovážným postojům vaše vládkyně Venuše přát nebude, naopak jasná stanoviska a plánování dopředu budou mít zelenou. O lásce budete mluvit snadno a lehce, tak se nebojte otevřít i bolevější témata !
Uprostřed týdne se mnohým připomene nějaké nedávné selhání. V centru pozornosti budou partnerské - milenecké vztahy a společný majetek. Budete-li se držet hesla - co mě nezničí to mne posílí - situace sice příjemná nebude ale vy se zbavíte "noční můry"..!
Pokud uvažujete nad změnou zaměstnání - dozvíte se konečný verdikt v sobotu nebo během víkendu. Podnikáte-li, může vás překvapit odstoupení od zakázek či spolupráce některého dlouhodobého klienta.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

V popředí vašeho zájmu počátkem týdne bude domácnost. Skvěle dovedete argumentovat když si budete chtít něco prosadit. Navíc Saturn je záruka že se nebudete rozptylovat zbytečnostmi a zaměříte se naopak na to co je pro vás skutečně důležité !
Pokud si ale neujasníte co všechno chcete doma udělat - uprostřed týdne nastane zmatek. Zachovejte si svou lehkost myšlenek, pak může přijít i nějaká inspirace a byt díky skvělým nápadům nepoznáte !
Ke konci týdne může nastat nějaká změna okolo člověka, který byl delší dobu v zahraničí...Mnozí budou nuceni cestovat - za klientem nebo členem rodiny...V každém případě se nevyhnete spoustě rozhovorů. Ačkoliv v sobotu proběhne zatmění Luny a Úplněk - den pro vás nemusí být náročný, naopak něco dotáhnete "konečně" do závěrečné fáze !


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Ráznou mluvou a argumentací mířenou na konkrétní problém se vám podaří zažehnat konflikt zkraje týdne. Ať to již bude nepříjemnost se sousedy či s někým z příbuzných, i váš šarm zajistí, že z rozhovorů budete odcházet jako vítězové !
Uprostřed týdne využijte svojí schopnosti soustředit se na vytčený cíl ! Zejména Středa vám připraví půdu na dořešení aktivit které jste v předchozích dnech nestíhali a konečně si taky uvědomíte které věci můžete hodit za hlavu a už se jimi nezabývat...
V sobotu si promněte hned ráno pořádně oči ! Do popředí se díky zatmění Luny dostanou finance a dluhy..Pokud jste například měli problémy okolo pojištění, během víkendu by se konflikt měl urovnat. Mnozí budou muset "sáhnout" hlouběji do kapsy a uhradit nějaký dluh, vyplatit úroky z hypotéky...etc...



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Slavíte-li  narozeniny v pondělí, máte před sebou rok, ve kterém se vám vždy když nějaký problém zametete pod kobereček vše vrátí v dvojnásobné intenzitě. Proto se snažte v dalších 365 dnech vše řešit hned v zárodku, ušetříte sami sobě spoustu času a nervů !
Pokud slavíte narozeniny ve středu, máte před sebou rok změn. Skvělé je to, že pokud se pro něco rozhodnete, uděláte všechno abyste danou věc dotáhli do konce. Občas si budete ale muset připomenout že práce není všechno - anebo vám to připomenou doma neb domácnost pro vás může být velmi často až na druhém místě !
Jste-li sobotní oslavenci - zatmění je pro vás výzvou nepodceňovat žádný zdravotní problém ! Zajděte si preventivně na zubní prohlídku..etc. V roce který máte před sebou vám občas váš intimní protějšek může připadat že snad je z jiné planety a bude vás stát spoustu trpělivosti ho "opět vrátit na pevnou zem" ! 

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Snažte se tlumit tendenci vše rozebírat do detailů - zejména v citové oblasti od pondělí do středy. Pokud si navíc budete opakovaně vše ověřovat, kontrolovat, zjistíte že ačkoliv jste ani nezastavili, moc práce jste neudělali !
Uprostřed týdne bude nutné s vaším intimním protějškem či obchodním partnerem nalézt společnou řeč a snažit se o rozumnou dohodu. Komunikace bude velmi důležitá. Nebojte se dávat najevo co cítíte - můžete působit na druhé jaksi strojeně - upnutě !
Pokud je ve vaší rodině někdo nemocný - týká se to např. babičky, maminky, tety...ale může to být i žena vašeho nadřízeného či souseda - v sobotu může nastat zhoršení a vyvolá to u vás nejednu vrásku na čele..ale zachovejte klid neb během 3 dnů se stav stabilizuje a nastane zlepšení . Je také možné, že kolegyně se kterou jste několik let sdíleli společnou kancelář oznámí svůj odchod...


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Skvěle se dovedete vcítit do pocitů druhých počátkem týdne! Hádat se s nikým nemusíte neb protivníka "udoláte" jeho vlastními zbraněmi ! Pokud budete vyprávět dětem pohádku na dobrou noc, fantazie vám bude pracovat na plné obrátky a děj který si vymyslíte překvapí vás samotné !
Uprostřed týdne se vám připomene něco z minulosti a vy budete postaveni před nutnost rozhodnout se. Váhat mnozí budou mezi rodinou a kariérou - ale konečnému ""ano nebo ne"" se nevyhnete - proto nekličkujte a spíše se snažte s někým poradit - konečný verdikt bude jenom na vás !
Síky zatmění Luny a sobotního Úplňku během víkendu budou v ohnisku dění děti...Co to znamená...? Někteří z vás se rozhodnou počít dalšího potomka, někteří zjistí že je již potomek "na cestě"...Úplně jiná situace nastane u těch kteří mají již dospělého potomka - může se jednat například o jeho rozhodnutí že se osamostatní a že se bude stěhovat do svého bytu..atd..


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pokud vás v předchozím období potrápili finance, počátkem tohoto týdne máte šanci nejen k upevnění kariéry ale i zvýšení platu. Proto neváhejte a sami iniciujte setkání s nadřízenými ! Nápomocný bude mnohým Štírům i někdo z přátel !
Uprostřed týdne se nebudete cítit "úplně ve své kůži" a psychicky budete zranitelní. Spolehnout se ale můžete na lidi ve vaší blízkosti - sourozenci, sousedi, příbuzní...vám budou po boku když to budete potřebovat, chce to ale jediné - nebát se je požádat o radu !
Sobotní zatmění Luny a Úplněk je pro vás upozorněním nic nepodceňovat doma...Počínaje vodovodními kohoutky a pojištěním domácnosti konče...Jiná situace nastane u těch z vás,kteří jsou v jednání o prodeji nemovitosti - kupec od dohody odstoupí nebo vám nebude jasné co vlastně ještě za doklady chce předložit etc..


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Upevnit svoji pozici v zaměstnání dokážete ukraje týdne skvělou argumentací ! Pouze si dejte pozor na starší kolegy, neb vaše kurážné jednání u nich může probouzet strach aby oni nepřišli o svůj post.
Váš vládce Jupiter bude tak skvěle aspektován , že křídla k letu by bylo rozumné mírně "přistřihnout".  Mohou vám totiž při té euforii unikat podstatné detaily...
Sobotní Úplněk a zatmění pro mnohé znamená cestování po okolí vašeho bydliště anebo výlety po rodném kraji. Nebo dostanete zprávu o některém z příbuzných - může se jednat o sestru, tetu...a někteří Střelci se budou muset smířit se změnou - odstěhuje se soused na kterého jste si velmi zvykli... 

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Změna a to velmi náhlá může nasta ve vztazích počátkem týdne - vy versus soused či vy versus nejbližší příbuzní. Dokonce můžete z někoho cítít nepřátelství na dálku ! Nepodléhejte splínu neb pokud si chce někdo užívat negativné energie ať si to dělá - ale vy tomu nepodlehněte neb byste ze sebe udělali dobrovolně oběť !
Luna ve vašem znamení bude od úterý odpoledne až do pátku kdy krátce po půlnoci přejde do následného znamení. Neb bude ve hře i planeta štěstí Jupiter - to je přímo pobídky nesedět s rukama v klíně a pustit se i do odvážných akcí ! Vsaďte prostě na štěstěnu !
Sobotní Úplněk a zatmění Luny vás přinutí zaostřit zrak na finance. Například - pokud jste žádali o zvýšení platu, dozvíte se výsledné rezumé nadřízených. Může se ale jednat i o finance spojené s nějakým prodejem - nemovitosti či zboží pokud jste ochodnící, etc..V každém případě bude rozumné zkontrolovat si stav konta -  mnozí zjistíte chybnou položku...



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne okusíte jak dalece se můžete spolehnout na své přátele...Ti kterým jste vždy byli nápomocni a to i finančně se mohou vůči vám otočit zády, zejmna půjde-li právě o finance. Vyvozte z toho okamžitě závěry a ikdyž asi ubyde položek ve vašem telefonním seznamu, pro příště budete vědět kam nevolovat a pro koho byste vy neměli příště "ani hnout brvou"...!
Máte-li nějaký sen - dovedete ho uprostřed týdne zhmotnit a uvést do reálné podoby! Mnohé se bude točit okolo majetku, a sem patří i větší finance prostřednictvím banky...Takže to může znamenat i to, že konečně dostanete například vyrozumnění že vám byla schválena hypotéka, úvěr...etc...
V sobotu ve vašem znamení proběhně zatmění Luny a Úplněk. Mnozí z vás uvidí "v plné nahotě" nějakou životní iluzi a tím se uzavře určitá kapitola vašeho života. Víkend si otestuje i vaši loajalitu a charakter neb se něco bude dít i v oblasti partnerství.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Silné obsazení protilehlého znamení Panny může odhalit dosud skryté napětí ve vašich vztazích. Znamená to menší prověrku vztahů a to nejen vy versus intimní partner ale i vy versus obchodní partneři, etc...
Do dění se uprostřed týdne opět vrátí možnost spolupráce s nějakou větší institucí - a chybu neuděláte když se sami připomenete ! Sedět s rukama v klíně by se vám nevyplatilo! Požádejte o informace či pomoc někoho z přátel o kterém víte že v dané věci vám může ""pootevřít dveře"..!
Sobotní pocit samoty mnohým přijde vhod, neb si v klidu promyslíte svoje aktivity, projekty, a vězte že zatmění Luny a Úplněk bude pro mnohé z vás "Victoria"neb vám bude nabídnuta  zakázka či práce o které se vám ani nesnilo ! Dejte během víkendu na svoji intuici - bude nejen velmi silná ale i přesná!