Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. týden

31. 3. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 14. týden od 31. 3. do 6. 4. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Berana a setrvá zde do 19.4.podvečer.
Merkur je ve znamení Ryb...
Ve středu 2.4.2008 večer vstoupí do znamení Berana a setrvá zde do 17.4.
Venuše ve znamení Ryb setrvá do 10.4.
Mars je ve znamení Raka.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pracovní povinnosti způsobí že na něco počátkem týdne zapomente a nesplníte slib, který jste dali někomu z dříve  narozených, vaší rodině. Alespoň jim zavolejte ať si nemyslí že je účelově zanedbáváte.
Uprostřed týdne zejména ti kteří slaví narozeniny by se měli mít napozoru před cizími lidmi. Hlídejte si svoje věci, ale i směr rozhovoru. Někdo totiž nejenže bude mít nenechavé ruce ,ale i uši nastraženy a další dny se nestačíte divit.
Pokud jste narozenin okolo 22.3. od pátku brdzěte tendenci říct každému všechno na rovinu. Jste-li narozeni okolo 5.4.kontrolujte si sklony k tvrdohlavosti a umíněnosti, ať týden nekončíte naprosto zbytečným výbuchem.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

V pondělí si vsaďte, kupte si los! Zejména v dopoledních hodinách vám přeje štěstěna. Počátek týdne prostě nebude fádní, neb se i potkáte s lidmi, kteří vám svými názory zahřejí dušičku.
Konstelace ve středu vám dávají možnost zbavit se všeho škodlivého v těle. Můžete začít s nějakou očistnou kůrou, ale mnohé Býky tento den přiměje přiznat si, že určité aktivity jsou nad vaše síly a budete nuceni je ze svého "diáře" vyškrtnout.
Vše co je nějak tajemné či zahalené "mlhou" vás bude lákat po celý víkend. Neradi se přete, ale tentokrát si jakéhokoliv oponenta doslova "vychutnáte" neb ve sporech protivníka porazíte jeho vlastními zbraněmi.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Budete - li řešit společné finance, spoléhejte se na svůj instinkt, nezklame vás. Pokud máte ve hře půjčku, úvěr, dočkáte se v prvních dnech týdne kladného vyřízení vaší žádosti.
Energie budete mít dostatek uprostřed týdne, ale i bujnou fantazii. Může se lehce stát, že vás i třeba na ulici zastaví člověk, a začne vám vyprávět o nutnosti spasit svět. Od samozvaných Guru utíkejte na metry daleko, neb vaše ovlivnitelnost bude velká !
Závěrem týdne si ujasníte co vás tíží, trápí..a proč... Nebojte se nahlédnout sami do sebe, to je totiž jediná cesta jak se zbavit přebytečného, svazujícího, všeho co vás nějak stresuje, vše co ve vašem životě "pluje na vodě"...


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pozornost by se měla stát vašim krédem hned od pondělního rána. V práci dbejte na bezpečnost a při jízdě autem buďte ostražití, nejezděte rychle. Zjistíte-li nefunkčnost čehokoliv, zavolejte odborníka !
Emočně vás uprostřed týdne rozhodí cokoliv. Dokonce se můžete chovat sami tak neobratně, že si váš intimní protějšek začne myslet cosi o ledovém krunýři...Navíc díky Neptunu si svoje "divné"chování nebudete uvědomovat.
Během víkendu dokážete vyřešit vážnější i malicherné rozpory a vzpomenete - li si na nějaký konflikt z minulosti, přijdete na to, proč k němu došlo a celé situaci porozumíte. Dokonce se díky tomu zklidní a ukončí zmatky okolo vaší kariéry a profese...


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Děti vám udělají naprosto nečekaně radost. Nechte se zlákat a jděte si s nimi v pondělí zasportovat, zjistíte že jsou šikovnější a daleko dravější, než jste si mysleli.
Žádný právní problém nenechávejte na další dny a řešte vše hned v zárodku. Týká se to také dopisů neb i nevyzvednutá pošta vám v budoucnu může způsobit spoustu nepříjemností.
Překvapení mohou zažít ke konci týdne zejména ti Lvi, kteří jsou nějakým způspbem propojeni s cizinou. Pokud šlo o nevěru tak se těšte, neb milenec/milenka mohou stát před vašimi dveřmi.
Mnohé se také může týkat změny termínu zájezdu či dovolené.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Jakékoliv náznaky nesouladu s partnerem a to i profesním se snažte vyřešit hned v zárodku! Dokonce si můžete ppčátkem týdne vyříkat s kýmkoliv cokoliv, argumenty a jasnými stanovisky uspějete!
Zato uprostřed týdne nebude vaše vnímaní úplně v souladu s realitou, a díky tomu sami sebe můžete zaplétat do řetězce slovních "přežbleptů" ba co víc, v ten nejméně vhodný okamžik řeknete to co lidi okolo vás nebudou chtít slyšet.
Tajemství si během víkendovách dnů raději nechte pro sebe, ale nebojte se s intimním protějškem otevřeně hovořit o vašem sexuálním životě, společném majetku. Mnohé se tím vyjasní, neb v těchto oblastech již delší dobu tápete.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Sice se zkraje týdne dostanete pod tlak, ale nebojte, někdo vám podá pomocnou ruku. Velmi vás tím překvapí, neb v nedávné době jste měli s dotyčným spory, ale máte aspoň příležitost i tuto nepříjemnost smést ze stolu.
Od středy si hlídejte hodinky ať jste vždy ve správný čas na tom správném místě. Vůbec vám neuškodí sepsat si menší časový harmonogram. Vyhnete se tím vymýšlení výmluv a navíc by stejně každý poznal že mlžíte.
Agresidní jedince budete ke konci týdne přehlížet, ale sami díky tomu že v sobě budete potlačovat hněv, můžete v nestřeženém okamžiku vybouchnout. Týká se to především narozených okolo 4.10. Zejména nesolidnost a vypočítavost nějakého člověka budete ztěžka vydýchávat.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Agresivním chováním si moc nepomůžete v pondělí ani v úterý, spíše to začne lidi od vás vzdalovat. Pravdou je to, že poznáte čeho jste schopni ať už v kladním či záporném smyslu.
Pokud se uprostřed týdne někdo bude pokoušet s vámi navázat rozhovor na ulici, raději se dejte na úprk neb by vám to nic dobrého nepřineslo. To se týká i konfliktů ve vaší blízkosti, tedy i od agresivity druhých se držte dál!
Specielně na pracovišti vám v pátek ani v sobotu neunikne žádná maličkost. Občas i "zavrčíte" na kolegu, ať si uklidí pracovní stůl..Pokud uvažujete o nějaké dietě, Merkur vás po cca 2 týdny  bude pobízet k větší péči o zdraví, tudíž daleko snadněji s dietou započnete.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Všichni Střelci by si v pondělí měli vsadit či koupit los!
Pokud jste se narodili okolo 10.12. konečně se usmíříte s některým z příbuzných či zaznamenáte zlepšení v sousedských vztazích.
Od středy se snažte držet odstup od událostí, které se staly a vy už nemůžete nic změnit. Zejména těch nepříjemných, kde jste se cítili nějak ukřivděně. Můžete to totiž začít zrcadlit do okolí a lidem okolo sebe vyčítat kde - co..
Od pátku se vám začne "blýskat na lepší časy" neb daleko intenzivněji se budete věnovat svému protějšku, dětem, svým zálibám, koníčkům. Natolik by vás to mělo odreagovat, zabavit, že na nějaké hádky v rodině nebudete mít nejen během víkendu ale ani dalších 14 dní čas.


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Nechuť vstávat a ospalost můžete cítit ještě v úterý. Budete zasnění, citliví, zranitelní, ale překvapivě něžní! Zato v úterý v podvečer zažijete pocit jakoby do vás skočila jiskra energie..
Pohodu a klid rodinného krbu se vám může snažit pokazit uprostřed týdne soused. Může se jednat o nadměrný hluk ale také o jeho rozpínavost, takže mnozí mohou mít problém vůbec vejít do svého bytu.
Pátek vám odstartuje několika denní období, které vám nedá oddychnout. Domova si moc neužijete, což u rodiny může vyvolat nevoli. Na stranu druhou - pokud to bude mít něco společného s vaší profesí, pochopí to.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud zkraje týdne vyrazíte do přírody, vezměte si mapu a svačinu, protože s přehledem sami sebe zmatete a zabloudíte. Vůbec bych vám nedoporučovala adrenalinové sporty, neb budete mít tendenci přeceňovat svoji fyzičku, což by mohlo skončit i zlomeninou.
Vztahy se sousedy, příbuznými.. se dají do pohybu od pátku. Máte jedinečnou šanci i rozpohybovat svůj život, a to nejen výlety po okolí, ale mnozí Vodnáři se konečně odhodlají k nějakému samostudiu.
V neděli hned po probuzení si něco přejte neb NOV vám slibuje vyplnit nějaké vaše dlouhodobější přání, sen...S přáteli budete klábosit dlouho do noci,a bude vám to k užitku. Rozhodnutí zapojit se do nějakého projektu, skupiny..vám další měsíce může přinést i tučný zisk.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nabídku kterou dostanete počátkem týdne od skupinky lidí či nějaké společnosti prostě nebude možné odmítnout ! V pondělí ani v úterý nezapomínejte na pitný režim, neb stres z posledních dnů se může projevit bolestmi hlavy ale dostatkem tekutin to můžete minimalizovat.
Ve středu můžete snít doslova s otevřenýma očima a naprosto vám bude unikat realita. To vás mírně izoluje od okolí. Snažte se být co nevíce mezi lidmi, jinak  pocítíte úzkost, a nebudete vědět v čem je příčina.
Ke konci týdne bude Luna přecházet přes Uran ve vašem znamení. Pocítí to zejména narození okolo 8.3. Můžete podléhat zvláštním a náhlým změnám nálady. I ostatní Rybky si budou muset ohlídat  impulzivní a nevypočitatelné chování.