Jdi na obsah Jdi na menu
 


40. týden 2009

24. 9. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 40. týden od 28.9. do 4.10.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Vah
a setrvá zde do 23.10. kdy v 8:58hod vstoupí do znamení
Štíra


Merkur
je v znamením Panny.
V pondělí 7.9. v 6:47 hod se otočil do retrográdního směru a až do 29.září bude pokoušet naši trpělivost.
Ve znamení Panny setrvá do 10.10. Tento den v 5:45hod opět vstoupí do znamení Vah.


Venuše
putuje znamením Panny.


Mars
prochází znamením Raka.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Událostí bude Úplněk.
V neděli 4.10. bude Luna ve znamení Berana,
a v 8:10hod doputuje do přesné poloviny své cesty po dráze okolo  Slunce
tedy nastane Úplněk v Beranu.

Více se dozvíte u svého Slunečního znamení.

 

 

 

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

V prvních dnech tohoto týdne se bytem vždy jen proběhnete, neb vás pohltí spousta společenských akcí. Mnozí utratíte i nemalý obnos neb se potkáte s člověkem, o kterém budete vědět, že když dotyčného pozvete na dobrou večeři a skleničku, investice se vám v budoucnu vrátí i s úroky ! Máte-li cokoliv nedořešeného po citové stránce, uprostřed týdne dostanete příležitost ujasnit si, co vám vadí a toho se zbavit ! Uvědomíte si, že některé vaše citové vazby jsou již minulostí, prostě se přežili, a že vás pouze brzdí, omezují. V sobotu v 11:23hod vstoupí Luna do vašeho znamení, a v neděli ráno v 8:10hod doputuje do poloviční dráhy okolo Slunce, tedy nastane Úplněk ve vašem znamení. Je to pro vás šance něco si přát neb můžete své sny zhmotnit a dostat to, co chcete...! Mnozí Berani budou spokojeností vrnět i v následných 14-ti dnech, a to díky tomu, že se vám konečně začne vracet úsilí, které jste v nedávné době vložili do nějaké práce, projektu, etc...


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátkem týdne dáte nejednou přednost nějaké akci kolegů před intimním partnerem, ale nic tím nepokazíte. Máte totiž skvělou šanci utužit vztahy jak s kolegy, tak nadřízenými, jenom nezapomeňte doma vždy nahlásit pozdní návrat! Uprostřed týdne dostanete skvělou šanci prohloubit nějaké přátelství. Vůbec se nedivte, když vás někdo z přátel požádá o schůzku a bude vám vyprávět svoje životní patálie, či se vám začne svěřovat s nějakým citovým problémem. Jak se začne blížit víkend, občas pocítíte podrážděnost. Blížící se nedělní Úplněk v Beranu totiž lehce  zacloumá vašimi emocemi, tak, že můžete pociťovat nostalgii, splín. Uvidíte totiž jako v přímém přenosu vše, co se vám v předchozích měsících nepovedlo, a díky tomu se snadno necháte zlákat ostrým mokem.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Ať se počátkem týdne budou rozhovory točit okolo sebespletitějších témat, vaše názory ba myšlenkové pochody druhé velmi překvapí, neb se vždy svojí poznámkou trefíte do černého. Uprostřed týdne zaznamenáte pozitivní změnu v kariéře. Patrně stoupne i vaše společenská prestiž. Nenechte se zaskočit ani oznámením nadřízených, že vám dávají daleko více kompetencí a osobní svobody v rozhodování. Dny okolo nedělního Úplňku v Beranu budou naprosto skvělé pro zklamaná Blíženecká srdíčka neb se dá předjímat seznámení. Usmíření, a to velmi romantické, prožijí ""rozhádaní"" Blíženci.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátekm týdne vám konstelace propůjčí sex apeal, obrovské charisma. Tak se nedivte, že se za vámi budou lidé otáčet na ulici, zejména opačné pohlaví ! Pokud uprostřed týdne budete cestovat, nebude to obvyklé přesunování z bodu A do bodu B. Přinese vám hluboký citový zážitek, a jste-li nezadaní, nelze vyloučit seznámení s charismatickou, doslova magickou osůbkou ! Nedělní Úplněk v Beranu bude obrovskou podporou pro vaši kariéru a ambice. Mnohým přinese nové klienty, další Raci obdrží nabídku nové práce, etc. A někteří Raci dostanou podporu a záštitu pro svůj profesní růst od velmi vlivného člověka !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne dostanete šance si popovídat se svojí druhou polovičkou i o tématech, která jste nechtěli v minulém období řešit!
Máte-li nějaké peněžní dluhy, uprostřed týdne si zavýsknete radostí ! Přičinou může být nárůst na vašem bankovním kontě, nebo nová aktivita, kterou vám zaměstnavatel či odběratel uhradí zálohově dopředu. V každém případě dostanete šanci smést ze stolu svoje finanční závazky. Dny okolo nedělního Úplňku v Beranu mnohým vnuknou myšlenku změnit bydlení a nezůstane jen u myšlenky. Rozjedete se na prohlídku nabízených nemovitostí, a dlouho do noci budete sedět nad fotografiemi a vybírat s rodinou tu ""nejideálnější""..!

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátkem týdne vás náhodné setkání motivuje k nějakému dobrodružství, může se jednat i o plánování nebvyklé podzimní dovolené. Uprostřed týdne se povšechně vztahy mohou stát zdrojem vašeho neklidu, ale v tom dobrém i špatném, bude to záležet jenom na vás a hlavně na tom, zda jste v posledních dnech v partnerství či manželství něco nepřehlíželi. Pokud jste vše řešili "tady a hned", budete v pohodě. Máte-li ale nějakou citovou bolístku, začnete dělat vše proto, abyste se jí zbavily. Pokud jste žádali o půjčku, hypotéku, dotaci, etc...měli byste do 14-ti dnů od nedělního Úplňku obdržet kladnou informaci. Může se ale jednat i o finance, které musel ve váš prospěch řešit soud. Počínaje alimenty a konče vyrovnáním majetku s bývalým partnerem, i třebas obchodním.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Touha mít svého intimního partnera co nejblížeji bude počátkem týdne velmi silná ! Zato uprostřed týdne nebudete mít na nic čas, neb v zaměstnání se nezastavíte. Příčinou může být nový projekt, anebo budete muset pomáhat ostatním neb budou nestíhat. Pokud slavíte narozeniny v neděli 4.10., součástí vašeho ročního horoskopu bude Úplněk, který nastane v neděli ráno v 8:10hod. Další rok bude pro mnohé období splněných přání a dokončení záležitostí, na kterých jste dlouhodoběji pracovali. Pro mnohé to bude ale i 365 dní naplněných dobrodružstvím, neb si dáte nějaký "nestandartní cíl" a neuhnete, dokud se na pomyslný vrchol nevyšplháte !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Ačkoliv počátkem týdne naprosto přesně vycítíte, že vám partnerský protějšek lže, prostě slovně mlží, necháte to být. Budete tak plni optimismu, že kalit náladu řešením nejasností vám prostě bude proti srsti ! Uprostřed týdne budete trošku neklidní, neb díky Luně v Rybách enormně vzroste vaše touha po intimním protějšku. Máte-li děti, před příchodem domů se zhluboka naděchněte, neb se na vás vrhnou hned mezi dveřmi a vyrazí vám virtuleně dech svým přáním.
Během víkendu si asi moc neodpočinete. Pracovní termín dokončení nějaké práce či projektu na mnohé bude tlačit tak, že si nenajdete ani chvilku na relaxaci. A na to pozor, protože to by se  mohlo nepříjemně projevit na vašem zdraví v následných 14-ti dnech !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne vaše vtipnost a slovní obraty ohromí jak kolegy, tak i nedřízené. Dostáváte díky tomu i skvělou příležitost požádat o povýšení, tak toho využijte ! Určitě to bude smyslplnější, než klábosit s kolegy. Uprostřed týdne vás nějaká informace přiměje poohlédnout se po starém albu rodiny. Není vyloučeno že přijdete na nějakou záhadu, kterou ze rozhodnete rozlousknout. Což může i znamenat, že začnete sestavovat rodokmen vašeho rodu. Romantiku a něžné švitoření během víkendu bude mít na svědomí nedělní Úplněk v Beranu. Nezadaní konečně dostanou odvahu dát najevo své city a oslovit osůbku, po které již delší dobu pokukujete. Zadaní si uvědomí správnost své volby a mnozí začnou plánovat přírustek do rodiny...

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ačkoliv nejste běžně rozhazovační, zkraje týdne se mírně odvážete, a splníte svému intimnímu protějšku nebo potomkovi nějaké přání. Koupíte věc, o které víte že o ní sní už několik týdnů. Uprostřed týdne se povšechně zlepší vaše vztahy s lidmi, se kterými se denně stýkáte. Zajdete nejednou na návštěvu a jen tak budete s někým z rodiny či sousedem klábosit dlouho do noci. Nedělní Úplněk v Beranu vám přivede do života rádce a může to být  někdo z příbuzných či velmi vlivná osoba. Nasměruje vás a poradí, jak časově zvládat svoji kariéru i domácí povinnosti. Někteří Kozorozi budou muset zatnout zuby, neb rodina se začne nad některými změnami, které okamžitě začnete realizovat, bouřit.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne budete mít skvělou náladu, a tak i černé věci uvidíte v růžovém světle ! Prostě optimismus bude vašim průvodcem. Uprostřed týdne se do centra vaší pozornosti dostanou finance a to, jak si vyděláváte na živobytí. Velice pečlivě si prohlédnete položky na svém kontě, a je možné, že sestavíte spořící finanční plán na další týden. Pokud vlastníte nějakou nemovitost, uvědomíte si, jak hluboké citové pouto vás k danému objektu váže. Víkend může být pro vás velmi vzrušující, neb cestování máte rádi, a nedělní Úplněk v Beranu mnohým nahraje šanci, jak si splnit svůj dávný sen ! Někteří Vodnáři totiž dostanou  v neděli či v následných 14-ti dnech nabídku na cestu či studijní pobyt do velmi exotické země.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zkraje týdne budete mít hlavu plnou originálních ba neobvyklých nápadů ! Doporučuji vám ale nic okamžitě nerealizovat, prostě je nechte dozrát ! Mnohé překvapí pozvání na nějaký neobvyklý, něčím "tajemný" výlet ! Běžne jste velmi soucitné a obětavé osůbky, a od čtvrtka do soboty tuto vaši vlastnost prohloubí Luna ve vašem znamení. Skvěle se budete kontrolovat, ale vadou na kráse vašeho chování bude malá objektivita. Skvělé bude to, že se prohloubí váš vztah s nějakou ženou. Nedělní Úplněk vám dává šanci prodat, tedy zpeněžit nějaký projekt, na kterém jste trávili mnoho týdnů. Nejenže si tím finančně velmi polepšíte, ale zvýší se tím i vaše profesní prestiž a pověst. A mám pro vás ještě jednu radu na závěr..Od čvrtka až do neděle nezapomínejte na pitný režim, naopak omezte kávu, kouření, alkoholu se vyhněte úplně !