Jdi na obsah Jdi na menu
 


45. týden 2008

3. 11. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 45. týden od 3. 11. do 9. 11. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Štíra
V tomto znamení setrvá do 22.11.2008

Merkur
setrvá ve znamení Vah až do 4.11.2008.

Venuše
je ve znamení
Střelce
kde setrvá do 12.11.2008

Mars
je také ve znamení Štíra, kde setrvá do 16.11.2008.

Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Zejména narození okolo 7.4. by měli být počátkem týdne opatrní, a zvažovat pečlivě  např..všechny své výdaje a nedávat sliby, které byste pak následovně nemohli dodržet. Rovněž se vyvarujte zadlužení - obtížně byste sháněli peníze na splátky.
Uprostřed týdne zavládne na domácí půdě skvělá atmosféra,a vy se na tom budete podílet nejvíc ! Vycítíte o čem ten který člen rodiny přemýšlí, co ho trápí...a kde vás bude třeba pohladíte, obejmete, dodáte odvahu a odhlečíte každý problém !
Naopak pozor si dejte na podrážděnost během víkendu neb rozhodit vás totiž může naprostá banalita. Pravdou je, že když "ujedete" sami sobě, o svých pocitech budete mluvit otevřeně a hned se omluvíte. Pamatujte v sobotu a v neděli i na relaxaci - nemusíte pořád něco kutit, uklízet, zařizovat !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Zkraje týdne se nenechte zmást sněním - naopak se snažte držet mysl bystrou a v pohotovosti ! Ve vztazích mnohé Býky zaskočí nějaké nemilé překvapení a přidruží se k tomu i neochota podřídit se partnerovi. Zpátky se držte i při nákupech či investicích.
Od středy buďte rezervovaní, neříkejte hned to co vás napadne ! Pusa vám pojede bez přestání,přestanete se kontrolovat a prozradíte něco, co mělo před ostatními zůstat utajeno ! Budete-li mluvit se sourozenci, vyhýbejte se hovorům o rodičích - vše by překroutili !
Během víkendu překvapíte nejen sebe ale i přátele skvělou výřečností a logikou. Nemusíte všechno vědět ale vždy logicky vyvodíte ten správný závěr. Navíc budete  plni pochopení a porozumění takže vyhovíte i nějakému vrtohu svých nejbližších.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne budete mít zájem o vše co je skryté, tajemné...Pokud se objeví nějaký problém, budete ho chtít vyřešit, ikdyby jste nad danou věcí měli sedět dlouho do noci. V zaměstnání se dozvíte něco, o čem jste neměli ani sebemenší tušení natož podezření - je možné že půjde o nějaké intriky.
Uprostřed týdne se snažte mít domácnost jako ze škatulky ! Může vás překvapit nečekaná návštěva a vy na poslední chvíli poběžíte uklidit obývák etc..Prostě se snažte mít doma pořádek,neb dotyční by další dny vše zveličili..!
Víkendové dny prožijete s hlavou plnou nápadů, takže je možné - že - jak je vašim zvykem - budete dělat více věcí najednou. Zdržovat vás může ale opětovné kotrolování, zda jste někde neudělali chybu...



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátek týdne bude velmi příjemný. Nakloněna vám bude i štěstěna takže se vám vyplatí i zariskovat ! Budete mít i kontrolu nad svými city - takže vaši mysl nebude nic rozptylovat a díky tomu uděláte hodně práce. 
Naprosto otevřeně budete hovořit o svých citech uprostřed týdne a je možné že tím svůj intimní protějšek budete přivádět občas i do rozpaků !  Jenže budete tak upřímní a otevření, že klidně řeknete i něco, co byste raději měli udržet "pod pokličkou"..
O víkendových dnech vás jako magnet budou přitahovat vtipní, výmluvní lidí. Navíc budete mít  schopnost přesvědčit ostatní o správnosti svých názorů, což se bude hodit zejména Rakům kteří pracují s veřejností, zabývají se reklamou, prodejem, etc...



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Vaše pohotovost a schopnost jednat okamžitě bude počátkem týdne obdivuhodná ! Nad druhými budete trošku vynikat neb mnozí okolo vás budou ještě myšlenkama rozptýleni víkendovými zážitky. Využijte toho, zejména doma si prosadíte svou a ani se moc nebudete muset namáhat !
Od středy budete občas mírně zmatení, ale zvládnete to. I vy máte nárok být jednou za čas mimo a tak si to vznášení se ve snech užijte - ale až po pracovní době ! Pokud budede mít pocit že by jste měli obějmout celý svět a všem říct jak je máte rádi - brzděte !
Během víkendu se budete umět rychle rozhodnout, a tak mnozí využijí nějaké obchodní příležitosti, která vám poskytne v budoucím období skvělé zisky! Nemusí se ale jednat pouze o obchod, zde je i možnost, že podáte pomocnou ruku dříve narozenému,a on na vás bude pamatovat ve své závěti, etc...

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pokud jste se narodili okolo 10.9. můžete počátkem týdne zažívat horké chvilky - a týká se to i následných dnů. Okolnostmi budete mnozí donuceni se k nějaké záležitosti postavit zodpovědněji a změnit nějaký zažitý zvyk, ale pozitivní bude to, že si uvědomíte svoje zlozvyky a s těmi okamžitě skoncujete...
Uprostřed týdne pocítíte v zaměstnání mírnou nejistotu. Tak se budete vžívat do pocitů ostatních že do sebe jako savý papír nasajete jejich trable a začnete je brát jako svoje problémy ! Držte si proto alespoň malý odstup od kolegů ! Jinak něco i slíbíte a další dny nebudete vědět kam skočit dřív abyste všechny slibi splnili !
Během víkendu bude Luna procházet  protilehlým znamením, takže bude rozumné zpomalit, nepřetěžovat organizmus. A vězte - jste-li nezadaní, vám pomalejší tempo velmi prospěje neb můžete potkat osobu, která vás zaujme a vzájemně se budete přitahovat..! Ale při neustálém organizování maličkostí můžete  dotyčnou/dotyčného přehlédnout !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Ať zkraje týdne uděláte cokoliv - nebudete asi spokojeni neb vždy si řeknete - nemohl/la jsem to udělat jinak..? Nenechávejte se zmást vlastními pocity a tomu co vám bude napovídat podvědomí. Budete v pohodě, když vše začnete řešit selským rozumem !
Uprostřed týdne se držte faktů a na všetečné dotazy neodpovídejte. Zejména když na vás někdo bude vábit informace ve vztahu ku vaší kariéře - "zamknětě pusu na zámek""neb byste lehce prozradili nějaké svoje tajemství i třebas firmy kde pracujete !
Víkendové dny jsou jako stvořené pro setkání - a tak se nedivte když vás překvapí kolega / kolegové... ze zaměstnání ! Posezení u skleničky dobrého moku vás sblíží, vyřikáte si nějasnosti a tím se uvolní napětí které během týdne na pracovišti vzniklo.




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pokud máte počátkem týdne narozeniny, vězte že vám v dalším roce nebude chybět energie, vitalita...Zato v milostných záležitostech si mnozí budete připadat jako "sloni v porcelánu""neb občas vás zaskočí něco naprosto nečekaného,
Od středy všichni Štíři šetřete obětavostí ! Nemusíte rodině snést na povel " modré z nebe"" ! Navíc se dá předjímat že zejména oslavence překvapí nejednou návštěva ale vy ze setkání nebudete nic mít, neb budete neustále poletovat ! Pokud vás uprostřed týdne někdo z rodiny o něco požádá, zamyslete se zda vás nechce pouze využít !
Asi vás samotné během víkendu překvapí to, že vaše myšlenky se budou neustále stáčet k dětem. To bude pobídkou zejména pro ty z vás,kteří chtějí rozšířit rodinu neb víkend je jako stvořený k početí dalšího potomka !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Venuše počátkem týdne bude přecházet přes Slunce narozených okolo 11.12. Ale moc se neradujte, neb planeta lásky bude pod tlakem Saturna a planety Uran. Můžete se dostávat do situací, kdy budete bezradní. Asi si nejednou položíte otázku - udělat změnu...nebo nechat všechno přirozeně plout..?!? Pokud se tento týden zamilujete, se vztahem si nebudete vědět rady...
Uprustřed týdne vás nadchne nějaké téma, článek...a vy se začnete pídit po podrobnostech. Hlad po nových vědomostech asi popadne většinu Střelců - a toto "hledání"" zúročíte v dalších dnech a mnohým nové vědomosti pomohou vystoupit v kariéře o stupínek nahoru.
S velkou razancí a velmi důrazně se během víkendových dnů doma ohradíte na jakousi poznámku adresovanou vám. Tím ale velmi prospějete rodinné atmosféře, neb dlouhodobější napětí pomine. Nesklouzněte ale k sarkasmu !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Luna bude první dva dny tohoto týdne ve vašem znamení a přejde přes Jupitera, který je ve vašem znamení dlouhodoběji. Narozeni okolo 9.1. si mohou připadat jako miláčci štěstěny neb na co sáhnete tak se vám bude dařit !
Doubrou náladu budou mít všichni Kozorozi - takže příjemný počátek týdne - což..?!?
Navíc vám Neptun uprostřed týdne předvede že i vy umíte snít !  Zvýšená intuice vás naprosto pohltí a mnozí zjistíte, že máte obrovskou psychickou sílu kterou nevyužíváte ! Dokonce přijdete instinktivně na to, kdo vás pomlouvá za zády.....
Víkend si vychutnáte ! Na jakoukoliv otázku odpovíte s takovou logikou, že se možná i vy sami podivíte - prostě vám to bude skvěle pálit, žádná otázka či situace vás nezaskočí a když budete řešit problém, nebude vám chybět ani zdravá dávka selkého rozumu.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Vše co zkraje týdne "ušijete tajně"" bude mít v následných dnech potitivní dopad. Jen se nesnažte držet příliš nějakých mantinelů - to by vám ubíralo na kuráži ! Ohlídejte si někoho z přátel - může vám naprosto nečekaně podrazit nohy !
Od středy po pátečního oběda bude Luna ve vašem znamení. Skrýtá to nebezpečí, že v  euforii "jak jsou všichni okolo vás skvělí""... nechtěně prozradíte nějaké informace, a pokud půjde například o firemní strategii, poškodíte sami sebe - ale to zjistíte až v následných dnech, když vaše vize někdo začne prezentovat jako svoje nápady...
Začnete-li mít během víkendu pocit,že už vám někdo ve vaší blízkosti přerůstá přes hlavu, udělejte tomu okamžitě rázný konec. Použijte svůj spravedlivý hněv k dobrému účelu - zbavte se toho co jej vyvolává ! Zejména si můžete vzít na mušku souseda nebo někoho z blízských příbuzných...

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Jste-li narozeni okolo 6.3. doporučuji vám počátkem týdne zajít na preventivní prohlídku, a povšechně se snažit ustát tlak, který tento týden můžete zažívat. Mnozí na začátku příštího týdne patrně zjistí, že máte obrácený život vzhůru nohama a tak "cosi"" budete muset začít opětovně stavět "do základů"...
Pustíte -li se uprostřed týdne do manuelní práce, vše si vždy dvakrát změřte, a pokud si nebudete svým postupem jisti,raději se někoho pro kontrolu zeptejte. Zejména ve čtvrtek se snažte být přesní  a nevznášet se - a nabídne-li vám někdo naprosto skvělý "kšeft"" za ""hvězdné peníze"" neveřte !
Během víkendu vás něco příjemně překvapí ! Budete navíc prozíraví a tak vás nic nezaskočí a když přeci jen - pomůžete si slovně.Jen to nepřehánějte s ochotou pomáhat všem okolo sebe !